http://www.youtube.com/watch?v=IjOYuU5_3dU
Nagy flegma az öreg Busi, remélem, jövőre második számú tizenegyesrúgó lesz majd Messi mögött.

:DDDD óriási figura :DDGareth Tello írta:Bocs a dupláért.
Busquets esete a pillangóval
http://www.youtube.com/watch?v=Q-P_w3B6f18
Szerintem Song nem jó alternatíva mert nem fordul,hanem kanyarodik,és az eddig mutatott produkciója középső védőként egy ici-picit sem győzött meg arról,hogy képes lehet akármire is Ibra ellen !Barcaman14 írta:
Én annyiban módosítanám ezt, hogy Song menjen be Piqué mellé. Fölöslegesen ne gyengítsük magunkat. Busquets a legjobb vkp-ként, Song azért nincs azon a szinten. Busi viszont kis túlzással fele annyit ér középső védőként.
Song képes megoldani a feladatát Piqué mellett szvsz. Brutális testfelépítésű és ez is jól jöhet majd a beíveléseknél pl. Ibra ellen.
Bartrát én kizárnám a körből szerdára. Hatalmas potenciál van benne, de egyelőre bizonytalannak érzem és egy ilyen súlyú meccsen ez sokba kerülhet.
Én annyiban módosítanám ezt, hogy Song menjen be Piqué mellé. Fölöslegesen ne gyengítsük magunkat. Busquets a legjobb vkp-ként, Song azért nincs azon a szinten. Busi viszont kis túlzással fele annyit ér középső védőként.Mezner2 írta:Tanár úr remélem a védelem közepében kezd,és az ő helyén Song játszik,és nem Cesc !!
Egyszerűen benne érzem egyedül azt,hogy a kivételes játékinteligenciájának köszönhetően letudja venni a kampó orrút a pályáról Szerdán,úgyhogy szokja csak ott benn középen a témát !
Szerintem érdekes/ fura mentalitása van. A nagy meccseken bepörög és képtelen hibázni. A Milán elleni odavágon is az egyetlen használható ember volt pályán. Kis meccsen nem pörög sok hiba. (Persze nem mindíg.) Érdemes lenne Alexet játszatni ilyen Rayo kaliberű csapatok ellen legalább. Busi is pihenhet néha.shutterisland írta:valóban szemmel láthatóan gyengébb formát hozott tegnap, mint általában, de szerencsére az utóbbi időkben ritkák az olyan meccsek, amikor legalább egy (maga szintjén) átlagos, vagy átlagosnál valamivel jobb teljesítményt nem tud legalább összehozni.
Arról nem is beszélve,hogy mekkora volt az örömködés egyes oldalakon (többek között nagy 4betűs barátunk részéről),amikor Pep elkezdte nyomni őt Touré kárárashutterisland írta:...és még sokan csak nevettek, amikor vdb lenyilatkozta, hogy ha újraszületne, olyan szeretne lenni, mint sergi.
hát pont ezért.
Így van!!!Dr.Dre írta:Nagy meccset játszott. Fontos ember ő a Barcában,egyértelműen megkérdőjelezhetetlen a helye a kezdő 11-ben.
Szűr, osztogat,erős fizikumú, ha kell egy-két cselt is bedob.
Igy tovább Busi.