Én nem látom hogy hú de nagy baj lenne a vétórendszerrel.
Howard több kategóriában magasan jobb mint Batum, s összességében is ha azt nézem csak assist tripla meg FT%-ban jobb a portlandi.
Nem is kérdés nálam melyik a jobb.
Game-es cserében a 14 napot figyelembe véve persze hogy nem egyenlő, én pont emiatt nem akartam már vétózni, mert akkor tényleg mindenbe belelehet kötni.
Forma persze hogy számít , meg a statisztikát is lehet csűrni csavarni, én mostanában már csak arra nyomok vétót ami totálisan nem tetszik, erre is lehetne, de érzésem szerint ez nem kirívó.S pont azért tartottam remek cserének, mert akiket ad Game azok értéke véleményem szerint pont olyan mikor cserélni érdemes, s kap egy olyan pakkot amelyik felszálló ágban van.Másik félnek meg Geroge karaktere eléggé égető, így mindkét félnek megéri a csere.
Nem mondom hogy draftpick nem lehetne benne, kompenzálva hogy ki milyen formában van, de ezek szerint nem igényelte fcbarca0827, s összességében nem látom hogy olyan hú de vad lenne.
Vagyunk 12en a ligában és állandóan megy valamin a parolázás vétó ügyileg.Az hol lenne jó dolog ha a 2 fél elfogadja és haladjunk?Mindenkinek meg van a lehetősége ha adott csere nem tetszik neki vétózzon, nem értem hol van itt a probléma.
De akkor legyen az hogy 6 embernek kelljen vétózni és ne 4nek, vagy 8nak és akkor ha mindenkinek kirívó a dolog akkor menne a vétó.ű
szerk: megnéztem mi lett megvétózva:
-Kezdődött azzal hogy nem engedtétek hogy Meloért pickjet kapjak (na az inkább vita tárgya lehetne)
-Bosh-Gee for Sessions-Ibaka és a pickek
Itt megegyeztünk abban, hogy "jogtalan" kapni 2 körrel jobb picket, miután ez a 2-2 ember nagyjából egyenlő.
-Lopez-Brooks for Rubio-KG
Ezt hamar kijavítottam, igen ez így lehet túlzó lett volna, a jövőbeli lehetőségek miatt megvétóztátok, felfogtam haladtunk tovább.
-Beal-Lopez-Bosh-Gordon for Brewer-Lee-Sanders-Patterson
Ez egyértelműnek tűnt, nem is volt bent sokáig

-Lopez-Bosh-Gordon for Brrewer-Lee-Sanders
Itt Brewer-Gordon kavart be, utólag visszanézve ezt még át is lehetett volna rugdosni.
-Klay Thompson for JR Smith
Itt is a pickek voltak a gondok
-Ginobili-Varejao for Beal-Chalmers
Én itt nem nyomtam vétót, a többiek szerint Varejao értéke nem keeper, így nem engedték át, ezzel én sem értek egyet, itt speciel pont Cumbee volt benne, ezen lehetne még mindig "vitatkozni", de felesleges már.
-Knight-Collison
Éves meg forma alapján akkor nem volt értelme a pickcserének
-Jöttem én Varejaoval 125ikre átment

-Bayless-Faried for Bosh-Gee
Ezt is felfogtam haladtunk tovább, Gee akkor értékelhető volt.
-Hill-Wall
3 környi különbség nem volt reális
-Singler-Iggy-Hibbert for Korver-Burks-Young
Így utólag talán ezt is átlehetett volna rugdosni
-Bargnani-Thompson-Landry for KG-PP-Nene
Itt is a pickek jelentettek gondot.
-Lowry-Duncan-Marion for Tristan Thompson-Wall-Dunleavy
Itt is a plusz 1 kör amit ráadásul neo kapott volna "indokolatlannak tűnt"
-Jött a PP+KG cserelehetőségek amiknél még volt mikor belekerült "halott pick" másoknak meg nem tetszett, hogy nincs nagy különbség pickcserében, de meg oldották a srácok
-Gortat-Wall for Evans-JO
Gortat kiesése nem tett jót ennek a cserének.
-Favors-Splitter.George-Harrison Barnes-Danny Green for Hendo-Boozer-Waiters-Amir-Webster
Ez elég túlzó volt, nem is ment rajta vita
Összességében ha így visszanézem vérmérséklettől függően lehetne mondani melyik volt olyan amit átengedne adott személy.Varejao, Terry-Korveres ami nálam átment volna s emlékeim szerint nem is vétóztam akkor sem.Iggyéknél Iggy >>>Korver ott azt most is vétóznám.
Szóval ha így megnézem nem látom, hogy mi lett volna olyan ami nem volt valós.
Most fellehetne sorolni ami átment, s valakinek meg az nem tetszik.
Nem hiszem hogy "kettős mérce" lenne ahogy látom olyanok nem mentek át, amik valóban eléggé kirívóak voltak.De ez nyilván személyes vélemény, s kinek mi a kirívó dolog.S lehet olyan ment át ami meg másnak kirívó, ezzel konkrétan nehéz mit kezdeni, akkor emeljük 6főre a vétózási limitet más ötletem nincs, ha ilyen nagy a gond egyesek szerint.