Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Napi 10 meccs FIFA13-ban nem elég?CsacsMate írta:Mozogtok ti rendesen?
Én is hasonlóan indultam. Kevesebb mint fél év alatt 102 kilóról, 77re fogytam le. Heti 3szor súlyzós edzést csináltam, és utánuk egy órát kocogtam, meg volt amikor elmentem csak futni is külön.Zaen írta:Sziasztok!
Előre leszögezem, nem vagyok különösebben jártas a különféle diétákban, edzésekben, módszerekben, viszont fogyni szeretnék! Ezért gondoltam írok ide, mert látom, hogy vannak itt hozzáértőek, leírom, hogy kb. mit tervezek, és remélem, hogy amiben rosszul gondolkodom, ami nem hatékony, nem célszerű, azokban ki tudtok javítani, esetleg tudtok ajánlani mást helyette.
Tehát kezdem ott, hogy az utóbbi 1-2 évben (22 éves vagyok) nem sokat mozogtam, és sajnos feljött rám (bár sose voltam egy nádszál gyerek) elég nagy mennyiségű súlyfelesleg. Jelenleg 102 kiló vagyok (:oops:), 183 cm-es testmagassággal, és a célom (egyenlőre) a 85 kiló elérése!
Volt már, hogy jártam kocogni, de valamilyen oknál fogva (szerintem a normális futócipő hiánya, amit holnap tervezek pótolni, de akár valami orvosi dolog is lehet, pl. vitaminhiány stb.) 15-20 perc után megfájdul a sípcsontom, és ezért pár hét után már nincs erőm folytatni az egészet.
Ezért most az lenne a terv, hogy heti 3-szor (hétfő, szerda, péntek) csinálnám a HIIT edzést, 20-30 mp sprinttekkel, 1 perc gyaloglással a sprintek között, ezt edzésenként kezdetben 6-7-szer, majd fokozatosan növelve ahogy javul az erőnlétem. Így az edzés időtartama 20 perc alá csökkenne, ezáltal kiküszöbölve a fentebb említett problémámat.
Emellé tervezek beiktatni valamiféle diétát is, és ebben kellene igazából a segítség. Egyik haverom EZT csinálta két héttel ezelőtt, fogyott is vele pár kilót, szóval ha más nem is lesz, akkor én is kipróbálom, de ha tudtok jobbat, hatékonyabbat, azt szívesen veszem!
Illetve gondolkodom azon is, hogy a HIIT edzések közötti napokra is be lehetne tenni valamiféle edzést, talán valami súlyzósat, de konkrét elképzelésem nincs!
Szóval ha van bármiféle javaslatotok, akkor azt nagyon szívesen veszem és előre is köszönöm!
Igazából asztma gyógyszer, de az más kérdés...MQuC írta:Eddig még nem hallottam erről a szerről és utánanéztem, hogy ne haljak meg hülyén. Ezt találtam, többek között, ami kicsit felakasztotta a szemeimet![]()
"A szibutramin olyan elhízott betegek számára szánt gyógyszer, akiknek nincs szív- és érrendszeri betegségük, és akik képtelenek voltak a testsúlyukat diétával, vagy testmozgással csökkenteni."
Ilyen létezik? :O
http://www.lifetilt.hu/MQuC írta:Tudtok olyan oldalakat, ahol magyarok bologolnak a diétájukról? Hogy alakult a változásuk hétről hétre? Kicsit ilyen motivációs jelleggel.
Én egyszer találtam. Igaz ott mindegyik Sibutramine-s volt... A legnagyobb poén az volt, hogy az egyik alany 4 nap után csak úgy eltűnt.MQuC írta:Tudtok olyan oldalakat, ahol magyarok bologolnak a diétájukról? Hogy alakult a változásuk hétről hétre? Kicsit ilyen motivációs jelleggel.
lui1698 írta:Te amúgy minek kérdezel valamit, ha aztán leugatod a másikat?
igaz nem jártam sok teremben(3-4), de bármelyik helyen, az ottani személyi edzők "munkakörében" eleve benne volt az, hogy ha valaki kér segítséget, segítsen. Az meg megint más kérdés, hogy maguktól is segítettek, ha pl. megkérted őket hogy mutasd már meg ,hogy kell ezt meg azt csinálni. Persze nem azt jelentette, hogy levezényelt neked egy edzést, de segített, ingyé'. Sőt volt nekem olyan is, hogy szrul csináltam valamit és magától jött oda, hogy kijavítsa, szóval erről ennyit.nekünk meg ingyen hozzák a házi tejet.
Nem más bolygóról jöttél, csak leugatod azokat akik írnak valamit is a kérdéseidre, és esetleg megpróbálnak hasznos infóval ellátni, de ha ez ütközik az elképzeléseddel, akkor takarózol azzal, hogy mi fikázunk, meg hasonlók.de ez mondjuk az egész világra jellemző, ha innék, buliznék, dohányoznék, nem lennék hülyének nézve, csak sima átlagos emberkének, ha meg a plusz lóvémból vennék egy tápkieg pakkot, vagy pár hónapra igénybe venném egy (hozzám képest) profi személy segítségét, akkor mintha más bolygóról jöttem volna.
Nem erről van szó, csak arról, hogy itt sok ember még tanul, nincsen havi jövedelme, így persze sokkaljuk a jövőbeli havi kiadásodat. Ha van rá pénzed, akkor inkább ilyenre költs, mint cigire vagy piára.de inkább hagyjuk, full kárnak írtam ide, a szokásos negatív, hülyének néző légkört érzem.
mintha itt mindenki profi lenne, meg schwarzenegger, és én lennék a kis szárnyaszegett 40 kilós ropi, aki semmit sem tud a nagyokhoz képest.
de ez mondjuk az egész világra jellemző, ha innék, buliznék, dohányoznék, nem lennék hülyének nézve, csak sima átlagos emberkének, ha meg a plusz lóvémból vennék egy tápkieg pakkot, vagy pár hónapra igénybe venném egy (hozzám képest) profi személy segítségét, akkor mintha más bolygóról jöttem volna.
én nem kérdeztem senkitől azt, hogy mi a véleménye a személyi edzésről, jó e, megéri e, bla-bla, mert erre nagyon jól tudom (főleg itt) a közvélemény válaszát.lui1698 írta:Te amúgy minek kérdezel valamit, ha aztán leugatod a másikat?