Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.04. 08:41:51

Zaen!

Akartam írni, hogy attól hogy csirke rizs még nem biztos, hogy jó, mivel az adagok is számitanak, de aztán megláttam a linkedet. Nagyjából 100 kilót mondtál, ha jól emlékszem. Ahhoz jónak tűnik, a fehérje testsúly kilonként 2g kb (kicsit kevesebb) Ezt emelheted még esetleg. A ch talán kicsit kevsnek tűnik, deee kezdd el ezzel és meglátod. Heti 1 kilo max fogyás az ideális/egészséges. Ha ennél több,akkor kicsit lehet növelni a CH-t is.

Futáshoz még annyit, hogy a cipőn lehetőség szerint figyelj arra is, hogy milyen terepen futsz. A beton nem a legjobb megoldás.
Üdv és kitartást ;) MEg lesz az eredménye
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.04.03. 21:54:47

CsacsMate írta:Mozogtok ti rendesen? :lol:
Napi 10 meccs FIFA13-ban nem elég? :roll: :oops: World classon. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Zaen
Jugador del Barça

2013.04.03. 21:46:14

Eléggé elfoglalt voltam, ezért nem tudtam reagálni, de tényleg köszönöm a sok tanácsot!
Futócipőt a holnapi nap folyamán már biztosan veszek, ma pedig szépen be is vásároltam a különböző diétás cuccokból, és eddig (ebéd, illetve vacsora) ízlett is a menü (csirke és rizs minimális kukoricával), de nem tudom, hogy egy-két hét múlva is el fogom-e tudni mondani ezt, úgyhogy ilyen téren mindenképpen kell még tájékozódnom (különböző receptek, fűszerek stb.), különben rá fogok unni.
A napi 4+ liter víz elfogyasztására rá kell majd szokni, általában jó ha 2-t iszok egy nap.
Sípcsont ügyben pedig meglátom, hogy mennyit használ a cipő, ha továbbra is fájni fog, akkor lehet megnézetem dokival, vagy kipróbálom MQuC által ajánlott edzést.

Szerk: Ez szerintetek megfelelő lenne nekem? http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?ete ... at&minta=1
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zaen 2013.04.03. 21:55:03-kor.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.03. 11:07:28

Igen az üdítóben egy nyelvet beszélünk :lol:

Sípcsont kérdésben azt hiszem annyi van, hogy gyengébb a sípcsontja, bátyám rendszeresen sportol, mégis baja van a sípcsontjával. Futásnál megerőlteti mindig.
Amit mondtál már, hogy a futás minőségére kéne ügyelni és mindenek előtt egy rendes futócipőre nem szabad sajnálni a pénzt.
Emellett pedig a sipcsonton lévő izmot is lehet edzeni. Ezt pedig úgy lehet, hogy ülve egy kis súlyt (vagy súly nélkül) teszel a lábfejedre, és emelgeted a lábfejed.
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.04.03. 10:47:06

Az teljesen mindegy. Ha nem cukroznak rá már akkor is rossz, mert sok benne anélkül is a cukor.

Ez a sípcsont fájás meg fiatalkorban érdekes. Mozogtok ti rendesen? :lol:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.03. 09:18:24

CsacsMate: Igen, 100% os, mert benne van a teljes gyümölcs és arra cukroznak rá és egyebek. :lol:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.02. 20:36:22

Nálam is ugyanez volt. Ősszel kúper mérés után fájdult meg a sípcsontom, azóta néha előjön, ha jobban terhelem a kelleténél, aztán 1-2 nap múlva mindig elmúlik.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.04.02. 20:30:50

Ismeritek David Villa-t? Na neki is elfáradt egy idő után a sípcsontja, és eltört. De ő nagyobb terhelést kapott. Nektek is azért fáj, mert elfáradt. Nyugi eltörni nem fog... Próbáld meg először csak a fájdalomig csinálni, addig amíg nem fáj próbáld abbahagyni. De lehet a kivitelezésed rossz, és az a probléma. (igen a futást is el lehet rontani...)

Derékra meg vagy a tartás, vagy a gyengeség, illetve úgyszintén rossz kivitelezés lehet a gond. Valószínű, hogy derékból húzod magad, és nem hasizomból. Alternatívaként, amihez nem kell hanyatt feküdni az a függeszkedés keretben, ahol felhúzod a lábadat előre, és két oldalra. Oldalt fekve felülés oldalsó hasizomra.

Illetve illik egész évben futni/biciklizni/taposni/ellipszisezni vagy akármi. Nem árt, és nem hagyja, hogy olyan nagy mértékben elzsírosodj.

A 100%-os piák meg azért rosszak, mert cukrosak, és nem azért, mert nem lenne az benne, amit ráírnak. Ugyanezért rossz a nagy mennyiségű gyümölcs is diéta alatt.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.02. 19:50:01

Szia!

A diétát nem látom, de, ahogy az oldalt elnézem, lehetséges, hogy jobb is így nekem. :) Diétában alapvetően, indulásnak az a lényeg, hogy iktatsd ki a cukrot, lisztet: fehérkenyér, pékáruk, pizza, gyorsétterem, készételek (lidl-s lasagne pl.) :wink: stb,stb. Inni vizet KELL. Lehetőleg buborékmenteset. napi 4 lityó jó lenne. A 100% os üditő is kamu. NEm jó, becsapás
A tápanyagot húsokból, zöldségekből, lehetőleg barna rizsből kéne bevinni. Ezeknek az arányáról nem írnék most. Ezt pl a www.shop.builder.hu n vagy a tesztoszteron.hu n is megtalálod.

Edzés: A HIIT jó választás, bár érzéssel csináld, mert 100 kilóval lehet hogy necces lesz, és nem elpusztulni akarsz, hanem egyre jobb formába kerülni. Tehát a kevesebb több itt is működik. Fokozatosan, a tested reakcióit figyelve eddz. Kiegészítést írtál súlyzós edzést. Az is szükséges mindenképpen, mert ahogy jön rád az izom, azzal együtt megnövekedik a test zsírégetése is. :) :)

( Én is a diétám közepén járok. 9 kilónál tartok. Most jön egy erőltetett menet, belevéve a futásokat is az edzéstervbe )
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.04.02. 19:48:13

Zaen írta:Sziasztok!

Előre leszögezem, nem vagyok különösebben jártas a különféle diétákban, edzésekben, módszerekben, viszont fogyni szeretnék! Ezért gondoltam írok ide, mert látom, hogy vannak itt hozzáértőek, leírom, hogy kb. mit tervezek, és remélem, hogy amiben rosszul gondolkodom, ami nem hatékony, nem célszerű, azokban ki tudtok javítani, esetleg tudtok ajánlani mást helyette.

Tehát kezdem ott, hogy az utóbbi 1-2 évben (22 éves vagyok) nem sokat mozogtam, és sajnos feljött rám (bár sose voltam egy nádszál gyerek) elég nagy mennyiségű súlyfelesleg. Jelenleg 102 kiló vagyok (:oops:), 183 cm-es testmagassággal, és a célom (egyenlőre) a 85 kiló elérése!

Volt már, hogy jártam kocogni, de valamilyen oknál fogva (szerintem a normális futócipő hiánya, amit holnap tervezek pótolni, de akár valami orvosi dolog is lehet, pl. vitaminhiány stb.) 15-20 perc után megfájdul a sípcsontom, és ezért pár hét után már nincs erőm folytatni az egészet.
Ezért most az lenne a terv, hogy heti 3-szor (hétfő, szerda, péntek) csinálnám a HIIT edzést, 20-30 mp sprinttekkel, 1 perc gyaloglással a sprintek között, ezt edzésenként kezdetben 6-7-szer, majd fokozatosan növelve ahogy javul az erőnlétem. Így az edzés időtartama 20 perc alá csökkenne, ezáltal kiküszöbölve a fentebb említett problémámat.

Emellé tervezek beiktatni valamiféle diétát is, és ebben kellene igazából a segítség. Egyik haverom EZT csinálta két héttel ezelőtt, fogyott is vele pár kilót, szóval ha más nem is lesz, akkor én is kipróbálom, de ha tudtok jobbat, hatékonyabbat, azt szívesen veszem!

Illetve gondolkodom azon is, hogy a HIIT edzések közötti napokra is be lehetne tenni valamiféle edzést, talán valami súlyzósat, de konkrét elképzelésem nincs!

Szóval ha van bármiféle javaslatotok, akkor azt nagyon szívesen veszem és előre is köszönöm!
Én is hasonlóan indultam. Kevesebb mint fél év alatt 102 kilóról, 77re fogytam le. Heti 3szor súlyzós edzést csináltam, és utánuk egy órát kocogtam, meg volt amikor elmentem csak futni is külön.

Tényleg hasonló cipőben járunk, nekem a hátam, vagyis a derekam fáj a felülésezéstől. Lehet nem kéne erőltetnem, de sajna én nem találtam más megoldást, csak ha csapatom akkor is ha fáj. :D Én is szoktam fájdalmat érezni a sípcsontomba ha hirtelen megterhelem, de egy idő után elmúlik ha nem hagyom abba.

A fogyáshoz, nincsenek szakmai tanácsaim, csak ami nekem bevált. Semmi tésztaféle, és semmi kenyérféle. Még barna kenyér sem. De tényleg semmi. Édesség, kóla csipsz, meg minden marhaság nuku. Csirke, rizs, tojás hegyek. :D

Sajnos a nyár elején, amikor már izmot akartam magamra szedni abbahagytam az edzést és nagyon elhagytam magam, szóval most olyan 95 körül vagyok. De holnap újúlt erővel fogok visszatérni a terembe, és lehajtom magamról a felesleget. :D Sok sikert neked is!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Zaen
Jugador del Barça

2013.04.02. 19:27:18

Sziasztok!

Előre leszögezem, nem vagyok különösebben jártas a különféle diétákban, edzésekben, módszerekben, viszont fogyni szeretnék! Ezért gondoltam írok ide, mert látom, hogy vannak itt hozzáértőek, leírom, hogy kb. mit tervezek, és remélem, hogy amiben rosszul gondolkodom, ami nem hatékony, nem célszerű, azokban ki tudtok javítani, esetleg tudtok ajánlani mást helyette.

Tehát kezdem ott, hogy az utóbbi 1-2 évben (22 éves vagyok) nem sokat mozogtam, és sajnos feljött rám (bár sose voltam egy nádszál gyerek) elég nagy mennyiségű súlyfelesleg. Jelenleg 102 kiló vagyok (:oops:), 183 cm-es testmagassággal, és a célom (egyenlőre) a 85 kiló elérése!

Volt már, hogy jártam kocogni, de valamilyen oknál fogva (szerintem a normális futócipő hiánya, amit holnap tervezek pótolni, de akár valami orvosi dolog is lehet, pl. vitaminhiány stb.) 15-20 perc után megfájdul a sípcsontom, és ezért pár hét után már nincs erőm folytatni az egészet.
Ezért most az lenne a terv, hogy heti 3-szor (hétfő, szerda, péntek) csinálnám a HIIT edzést, 20-30 mp sprinttekkel, 1 perc gyaloglással a sprintek között, ezt edzésenként kezdetben 6-7-szer, majd fokozatosan növelve ahogy javul az erőnlétem. Így az edzés időtartama 20 perc alá csökkenne, ezáltal kiküszöbölve a fentebb említett problémámat.

Emellé tervezek beiktatni valamiféle diétát is, és ebben kellene igazából a segítség. Egyik haverom EZT csinálta két héttel ezelőtt, fogyott is vele pár kilót, szóval ha más nem is lesz, akkor én is kipróbálom, de ha tudtok jobbat, hatékonyabbat, azt szívesen veszem!

Illetve gondolkodom azon is, hogy a HIIT edzések közötti napokra is be lehetne tenni valamiféle edzést, talán valami súlyzósat, de konkrét elképzelésem nincs!

Szóval ha van bármiféle javaslatotok, akkor azt nagyon szívesen veszem és előre is köszönöm!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.04.01. 13:11:22

Befejeztem a 3 hónapos tömegelő szakaszt, és sikerrel elértem az ideális testsúlyomat (69kg->75kg).
Most egy hét unloading, aztán elkezdem a 3 hónapos "szálkásító" szakaszt egy intenzív supersetes programmal. Az a baj, hogy a supersetekhez egyszerre 2 gép/pad kell, elég nehéz lesz ez összehozni a csúcsidőszakban. Lehet hogy váltanom kéne de. edzésekre. :roll:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.03.30. 23:33:19

Szerintem pont hogy a rovid sprintekkel teszel jobbat. Sok, váltakozó iram.

"Dárdai Pál szerint mi a magyar futball legnagyobb problémái?
- Például az, hogy az edzőket korábban nem képezték megfelelően, kimaradt tíz év! Amikor én fiatalon kikerültem Berlinbe, teljesen más edzésmunkával találkoztam, mint amit otthon megszoktam. Otthon szinte csak nagy területeken tartottak nekünk edzést, kint már tizenöt éve a 4 a 4 elleni játék folyt az edzésen, egészen kis helyen. Több generáció úgy nőtt fel, hogy ezt az alapot nem kapta meg. Nekem szerencsém volt, mert apukámmal kiskoromban sokat játszottunk kis területen, így Németországban át tudtam kapcsolni. Akiknek nem volt ilyen szerencséjük, azok nem is tudtak megfelelni. Amit ugyanis 11 és 14 éves kor között nem tanítanak meg a gyereknek, azt már később nem lehet, legfeljebb javítani rajta egy keveset. Szerencsére azóta már odahaza is elkezdték képezni az edzőket, de a tízévnyi kimaradásnak nyoma van. Azt sem szabad elfelejteni, hogy egy hat hetes kurzustól még nem leszel edző, és akiket azóta képeztek, ők is legfeljebb megtanulni tudták mindezt, de nem ösztönből adták tovább, mert őket erre senki nem tanította játékosként, nem volt miből meríteniük, és erről nem is ők tehetnek. Van olyan magyar edző, aki még mindig 100 métereket futtat a játékosaival, pedig a Bundesligában 15 év alatt nem találkoztam ilyen gyakorlattal. Az akadémiák szerencsére már a megfelelő úton indultak el."
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2013.03.30. 22:25:28

Van valami edzésmódszer a focihoz szükséges erőnlét fejlesztésére? Vagy csak egyszerűen sokat kell futni, rendszeresen hosszú távot?
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.03.25. 14:38:34

Persze, vannak betegségek, amik előidézik, pontosabban nem idézik elő a fogyást, de alap esetben lehetetlen, hogy ne működjön a diéta, mozgás kombó.

Olvastam én is, hogy ha normálisan van belőve a szedése, akkor nem nagyobb a kockázata mint más gyógyszereknek, de mégis betiltották. PErsze én nem igen adok a gyógyszeripar ténykedéseire. Mostanában már a jó öreg doki néni szavát is csak meghallgatom. Szóval, vagy tényleg veszélyes, vagy nem volt érdek, hogy "működjön".

Érdekesség: Akinek még nem tiszta, hogy miért? (diéta, tudatos táplálkozás)
OLVASNI VALÓ

http://lifetilt.blog.hu/2012/11/02/msg_ ... _mereg_512
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.03.25. 11:26:21

MQuC írta:Eddig még nem hallottam erről a szerről és utánanéztem, hogy ne haljak meg hülyén. Ezt találtam, többek között, ami kicsit felakasztotta a szemeimet :lol:

"A szibutramin olyan elhízott betegek számára szánt gyógyszer, akiknek nincs szív- és érrendszeri betegségük, és akik képtelenek voltak a testsúlyukat diétával, vagy testmozgással csökkenteni."

Ilyen létezik? :O
Igazából asztma gyógyszer, de az más kérdés... :D
Persze van ilyen. Pajzsmirigy gondokkal küzdők általában. De biztos több esetben van így az ember, de most ez a legelterjedtebb betegség. Természetesen idővel jönnek az érrendszeri gondok, ezért csak egy bizonyos állapotig használható. Tettek már vele csodát, de sajnos szeretnék betiltani, mert vannak mellékhatásai, amik enyhék, de extrém esetben durvák is előjönnek.
barcaloki
Jugador del Barça

2013.03.25. 11:11:36

MQuC írta:Tudtok olyan oldalakat, ahol magyarok bologolnak a diétájukról? Hogy alakult a változásuk hétről hétre? Kicsit ilyen motivációs jelleggel.
http://www.lifetilt.hu/
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.03.25. 08:57:45

Eddig még nem hallottam erről a szerről és utánanéztem, hogy ne haljak meg hülyén. Ezt találtam, többek között, ami kicsit felakasztotta a szemeimet :lol:

•"A szibutramin olyan elhízott betegek számára szánt gyógyszer, akiknek nincs szív- és érrendszeri betegségük, és akik képtelenek voltak a testsúlyukat diétával, vagy testmozgással csökkenteni."

Ilyen létezik? :O
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.03.24. 16:46:53

MQuC írta:Tudtok olyan oldalakat, ahol magyarok bologolnak a diétájukról? Hogy alakult a változásuk hétről hétre? Kicsit ilyen motivációs jelleggel.
Én egyszer találtam. Igaz ott mindegyik Sibutramine-s volt... A legnagyobb poén az volt, hogy az egyik alany 4 nap után csak úgy eltűnt. :D
Amúgy a bodybuilding.hu-n mintha lett volna pár.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.03.24. 16:31:24

Tudtok olyan oldalakat, ahol magyarok bologolnak a diétájukról? Hogy alakult a változásuk hétről hétre? Kicsit ilyen motivációs jelleggel.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.21. 20:49:50

mindegy, bocs, hogy ilyen voltam most, feszült voltam, ugyanis egy álláslehetőségem azon múlt, hogy egy fél oldalnyi szöveget mennyi idő alatt gépelek le, ez kihatott az utóbbi napjaimra.

szerencsére jól teljesítettem, így elviekben kezdhetek a NAV-nál hétfőtől állandó irodai munkán.
ez pedig egyben válasz azokra a dolgokra, hogy ha most ez ténylegesen összejönne, akkor lenne annyi plusz pénzem, hogy megpróbáljak egy ilyet.
illetőleg nyilván a fix munkarend hozna egy stabilitást is a hetirendbe, ami szintén előnyömre válna.

úgy vagyok vele, hogy egy próbahónapot lenyomok vele, őszintén szólva kicsit szétszórt vagyok, mint a brazil futballsztárok, így úgy érzem, ezzel biztosan sikerül magam gatyába rázni.
ha nem ad pluszt, nyilván megköszönöm a lehetőséget, és folytatom egyedül.
de az is lehet, hogy csak 1-2 hónap alatt annyit tanulok, annyi és olyan tapasztalatot szerzek az egészről, amik nincsenek feltétlen a könyvekben leírva.
socio66

2013.03.21. 13:44:46

anyagilag én is sokallom, személyi edzőt fogadni luxus, az átlagember inkább a netről tájékozódik, ahol szerencsére a specifikus mintaétrendektől kezdve a különböző osztottságú edzéstervekig minden megtalálható, videókban meg lehet nézni a gyakorlatok kivitelezését, és van egy rakás cikk az egyéb tippekkel, praktikákkal kapcsolatban is.
shutter írtad, hogy vannak fontosabb dolgok az edzésnél, meg hogy messze van a terem, és az anyagi keret is véges, ezekkel semmi baj szerintem, nem kell mindenkinek megszállott módjára edzeni, én sem mondok le egy barátnős/haverokkal lógós programot az edzés miatt, nem vonok meg magamtól minden finomságot, és azon sem görcsölök, hogy most elmenjek-e egy jó buliba, vagy inkább szorítsam ki a fehérjét az aktuális hónapra is :)
de ha így csinálod, nem rendelsz alá minden mást az edzésnek, nincsenek nagyon komoly céljaid, és a motivációd is hullámzó, igazán fölösleges az edző szerintem.
de hogy ne csak negatív legyek, az természetesen nem kérdés, hogy egy profi edző jelenléte rengeteget jelent, ha csak egy picit korrigál minden gyakorlatodon, és pszichésen kihozza belőled, amit magadtól nem tudnál, már sokkal jobb lesz az edzésed.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.21. 12:46:13

lui1698 írta:Te amúgy minek kérdezel valamit, ha aztán leugatod a másikat?
:D :D :D Made my day! Ugyanezt kérdezném, Shutter?!

CsacsMateval meg teljesen egyetértek.
Eddig nem volt időd, nem volt pénzed, messze volt a terem, stbstb.

Ő a motivátor? Hát ne haragudj, de az őszinte véleményem az, hogy már bajok vannak nálad akkor, ha magadat nem tudod motiválni, és egy személyi edző lenne a motivátorod. Leugathatsz, de ez a véleményem.

nekünk meg ingyen hozzák a házi tejet.
igaz nem jártam sok teremben(3-4), de bármelyik helyen, az ottani személyi edzők "munkakörében" eleve benne volt az, hogy ha valaki kér segítséget, segítsen. Az meg megint más kérdés, hogy maguktól is segítettek, ha pl. megkérted őket hogy mutasd már meg ,hogy kell ezt meg azt csinálni. Persze nem azt jelentette, hogy levezényelt neked egy edzést, de segített, ingyé'. Sőt volt nekem olyan is, hogy szrul csináltam valamit és magától jött oda, hogy kijavítsa, szóval erről ennyit.
de ez mondjuk az egész világra jellemző, ha innék, buliznék, dohányoznék, nem lennék hülyének nézve, csak sima átlagos emberkének, ha meg a plusz lóvémból vennék egy tápkieg pakkot, vagy pár hónapra igénybe venném egy (hozzám képest) profi személy segítségét, akkor mintha más bolygóról jöttem volna.
Nem más bolygóról jöttél, csak leugatod azokat akik írnak valamit is a kérdéseidre, és esetleg megpróbálnak hasznos infóval ellátni, de ha ez ütközik az elképzeléseddel, akkor takarózol azzal, hogy mi fikázunk, meg hasonlók.
zola8787
Director del Fútbol

2013.03.21. 09:14:50

de inkább hagyjuk, full kárnak írtam ide, a szokásos negatív, hülyének néző légkört érzem.
mintha itt mindenki profi lenne, meg schwarzenegger, és én lennék a kis szárnyaszegett 40 kilós ropi, aki semmit sem tud a nagyokhoz képest.

de ez mondjuk az egész világra jellemző, ha innék, buliznék, dohányoznék, nem lennék hülyének nézve, csak sima átlagos emberkének, ha meg a plusz lóvémból vennék egy tápkieg pakkot, vagy pár hónapra igénybe venném egy (hozzám képest) profi személy segítségét, akkor mintha más bolygóról jöttem volna.
Nem erről van szó, csak arról, hogy itt sok ember még tanul, nincsen havi jövedelme, így persze sokkaljuk a jövőbeli havi kiadásodat. Ha van rá pénzed, akkor inkább ilyenre költs, mint cigire vagy piára.
A többiek is arról írtak neked, hogy lehet így amatőr szinten felesleges a személyi edző. (4 éve kondizok és amatőrnek mondom magam, szóval ez nem beszólás volt)
Tényleg inkább nézz utána, egyél rizst, húst, tonhalat, zabpelyhet, keress valami faintos edzéstervet aztán gyerünk, halj meg a teremben :) Hidd el így is fejlődnél, ha betartanál mindent nem is lassan szerintem. Gondolom még fiatal vagy, fejlődő szervezet, gyorsan alakulnál.
DE!!! Ha tényleg van rá pénzed és nem sajnálnád rá akkor hajrá.

Vicc: ha motiváló erő kell, akkor menj le egy putri terembe ahol mindenki kokszol és 3szor akkora, mint 1 átlagos ember, na ott rosszul éreznéd magadat "kicsiként", annál motiválóbb dolog nem kell :D:D

Annó Oláh Ákossal edzettem (junior eb-világ bajnok fekvenyomó), hát nem volt jó érzés mikor mi nyomtuk 90el a maxot, ő meg lejött és 160al melegített be :lol:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.21. 08:41:32

lui1698 írta:Te amúgy minek kérdezel valamit, ha aztán leugatod a másikat?
én nem kérdeztem senkitől azt, hogy mi a véleménye a személyi edzésről, jó e, megéri e, bla-bla, mert erre nagyon jól tudom (főleg itt) a közvélemény válaszát.
éppen elég, ha magamról tudom, hogy egy próbát megér.

tehát itt nem arról van szó, hogy engem kell fikázni, amiért akarok egy próbát tenni ezzel, hanem csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ez úgy kompletten drágának számít, vagy átlagosnak.
a kérdésem az volt, hogy ez ár szempontjából mennyire vészes, és aki erre válaszolt, azt nem "ugattam le", csak a tiedre nem tudtam semmi értelmeset írni, mert ennyi erővel egy win újratelepítés egy informatikustól 2.000 forintért sok, mert van ismerős, aki újrateszi ingyen.

mindegy, köszönöm a válaszokat, ejthetjük a témát. :)
Válasz küldése