Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
távol áll tőlem h bántsam, sőt elismerem h idén milyen jol nyomja, de ez az ember hihetetlen mennyire suta. csetlik-botlik, labdát megtartani nem tud, és 25 éves korára olyan lassú, h azt bármelyik benga belső védő megirigyelné. a mainzzal néha elcsípek egy-egy meccsét, neki kb anny a tudása, h van egy aránylag jó kapuérzéke, a 16-osnál megkapja, lövi gól. ő csak és kizárólag egy olan csapatban tud megélni, ahol neki nem kell védekezni, hanem maradhat elől, aztán szögleteknél, meg ugy enblock mindent ráívelnek. olyan ő mint a gomez egy marha gyenge kiadásban.Messa írta:A meccsről úgy általában, Szalai borzasztó nagy csalódás volt. Nagy szezont fut, de a mai játékánál Torghelle is csak jobbakat produkált.
nem, nem szerzünk 3 pontot, de még egyet sem. jó esetben lesz egy 1-0, rosszabb esetben a törökök felmosatják velünk az atatürköt.Messa írta:Kedden török meccs, ha nem szerzünk 3 pontot, letehetünk mindenről.
Biztos, hogy meg akarom én nézni ezt a meccset?...connor írta:Király - Vanczák, Korcsmár, Mészáros, Kádár - Koman, Pintér, Hajnal, Dzsudzsák - Szabics, Szalai
Itt az igazság! A többi másoktól csak mellébeszélés!Forcabarca8 írta:De én meg magyarnak születtem és nem tudok nem szorítani a csapatért. Ezt szinte kötelességemnek érzem a csapatért szorítani.Alcantara írta:Sajnos nem sok embert mozgat meg ez a témakör.
Amíg öcsi-bácsi alapon írhatnak újságot emberek, és lehetnek riporterek, kommentátorok ( sajnos ez tisztán pofára megy, semmi más nem számít ), addig ne várjunk normális kérdéseket, és értelmesen megírt cikkeket sem. De ettől még a játékosnak nem muszáj flegmának lenni, tényleg ott van millió kommunikátor, az egyik csak tudná, hogy mivel mit lehet elérni a nézőkben/hallgatókban.Kalap1988 írta:A Szalais részben lehet is igazad,de ez nem is számít szerintem, ő így nyilatkozott, nyilván mást mondtak neki ( bár ez lehet nem előre leadott kérdés volt), de ő úgy gondolta, hogy tele a hócipője vele, ez az ő dolga. Viszont Románia ellen azért nem csak a sajátunknak szurkolunkBob_Marley írta:Nem értek ezzel egyet.Nem volt olyan kérdés amin hú de kilehetett volna akadni, meg miért kéne fényezni???Jelenlegi számít, meg a forma, arra kérdeztek rá, így hogy pár meccse nem rúgott gólt, van-e rajta nyomás, erre besértődik![]()
ui rész meg egyértelmű, de én is ezt írtam, sajátomnak szurkolok nem a másik ellen.
Az meg hogy mit nyilatkozhat nincs megszabva, de kb 75 PR menedzser dolgozik a csapat körül még egy magyar válogatottnál is, 186 sajtóreferens, 675 kommünikéért felelős, jóval profibban is lehetett volna nyilatkozni.
Nagy jelentősége nincsen mint írtam, mert a pályán kell bizonyítani, én csak meglepődtem, hogy nem figyelnek a srácok ha nyilatkoznak.
A "sablont" lenyilatkozzák és csendben lehetne készülni.Ez már futballháború, az erőszaknak nem vagyok a híve, semmilyen formában, de az jó kis odavágás, ha az élet minden lemérhető, versenyezhető területén felülmúljuk azokat, akik loptak tőlünk és mostanság sem viselkednek túl szépen.... A te dolgod, ha ezt másképp kezeled, ( Dzsudzsák sem úgy fogalmazott, ahogy én), de azért szégyen, hogy az újságírók ebbe belekötnek. Egyáltalán nem fogalmazott drasztikusan Balázs, a helyében én máshogy tettem volna
Öreg Mészöly sztoriját hallottátok? (Ma Reggelben mesélte( Nem szeretem őt, de ha ez igaz, akkor le a kalappal
Ennek az lehet az oka, hogy az utóbbi években (évtizedben) egy-egy jobb eredmény után mindig nagy volt a felhajtás, hogy "na majd most", aztán mindig simán kikaptunk. Mostanra pedig eljutottunk addig, hogy egy jó eredmény (törökök elleni győzelem) sem tüzeli az embereket, mert úgyis tudják, hogy mi lenne a vége. De talán jobb is így. Csendesebb körülmények között jobban tudnak koncentrálni a játékosok.Alcantara írta:Sajnos nem sok embert mozgat meg ez a témakör
Ez tényleg sajnos. Lassan már az is divat,hogy nem szurkolunk a magyar válogatottnak.Alcantara írta:Sajnos nem sok embert mozgat meg ez a témakör.
A Szalais részben lehet is igazad,de ez nem is számít szerintem, ő így nyilatkozott, nyilván mást mondtak neki ( bár ez lehet nem előre leadott kérdés volt), de ő úgy gondolta, hogy tele a hócipője vele, ez az ő dolga. Viszont Románia ellen azért nem csak a sajátunknak szurkolunkBob_Marley írta:Nem értek ezzel egyet.Nem volt olyan kérdés amin hú de kilehetett volna akadni, meg miért kéne fényezni???Jelenlegi számít, meg a forma, arra kérdeztek rá, így hogy pár meccse nem rúgott gólt, van-e rajta nyomás, erre besértődik![]()
ui rész meg egyértelmű, de én is ezt írtam, sajátomnak szurkolok nem a másik ellen.
Az meg hogy mit nyilatkozhat nincs megszabva, de kb 75 PR menedzser dolgozik a csapat körül még egy magyar válogatottnál is, 186 sajtóreferens, 675 kommünikéért felelős, jóval profibban is lehetett volna nyilatkozni.
Nagy jelentősége nincsen mint írtam, mert a pályán kell bizonyítani, én csak meglepődtem, hogy nem figyelnek a srácok ha nyilatkoznak.
A "sablont" lenyilatkozzák és csendben lehetne készülni.
De Bob,Bob_Marley írta:Egyáltalán nem éreztem semmi különöset a kérdésben Szalai felé, mondták neki pár meccse nem lőtt gólt (viszonylag szót használ az újságíró is) de a kérdés arra irányult, hogy érez-e bármi féle nyomást.
Erre pökhendin válaszol, meg megsértődik.Akkor ne menjen sajtótájékoztatóra "ha nem bírja".
Dzsudzsákos dologban meg nekem is fura volt, hogy azt mondja különleges esemény hogy Románia ellen lehet szurkolni, WTF??Nem magunkért szurkolunk hanem más ellen ?
Mindkét úriember jóval normálisabban is közölhette volna mondanivalóját.Nem megsértődni meg kényes utakra evezni.
Barcaman14 jól leírta, jóval profibban lehetett volna válaszolni (még ha a kérdés adott személynek "sértő" ) főleg hogy Nyugaton játszó porfi focistákról van szó.
A hátulgombolós Kovács jóval érettebben nyilatkozott csak úgy mellesleg.
De hozzáteszem összességében sokat nem befolyásol, meg nem jó meg rossz fiúkról van szó, ki kell menni a pályára és ott megmutatni mit tudunk aztán ennyi.Nem a szimpatikus vagy antipatikus nyilatkozatok a lényeg hanem az eredmény, de érdekes volt mindenesetre.
Szintén zenész...Mongóliából nézve nyugaton.Barcaman1993 írta:Kákán a csomó, de Balázs még elég keleten játszik.Bob_Marley írta: főleg hogy Nyugaton játszó porfi focistákról van szó.
A hátulgombolós Kovács jóval érettebben nyilatkozott csak úgy mellesleg.