Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Webber: "Az utolsó kerékcserét követően a csapat rám szólt, hogy vegyek vissza a motor teljesítményéből."Sanama írta: Persze, csak ha Webber is nyomja, lehet oda se ér.
Ettől mi változik?Vettel: "Ma elcsesztem, bocsánatot kértem (…) Erre a győzelemre nem vagyok túl büszke, mert Mark érdemelte volna meg."
Persze, csak ha Webber is nyomja, lehet oda se ér.Webber azért szntem észrevette,hogy támadja Vettel,vagy nem? teljes erejével védekezett,ott már nem spórolt. Szóval tényleg kemény csatában előzte meg,még ha ez a csapatnak nem is tetszett,és nem is ez volt a terv.
Vettel: "Ma elcsesztem, bocsánatot kértem (…) Erre a győzelemre nem vagyok túl büszke, mert Mark érdemelte volna meg."Sanama írta:Nem érted, vagy nem akarod megérteni? Ki mondta, hogy baj ha valaki győzni akar?L.Messi 10 írta:Uram Isten... Egy autósportról van szó... Ki az a kretén, aki nem akar nyerni?
Nehogy már Seb legyen a hülye, mert a boxban eldöntötték, hogy ők 15körrel a vége előtt lezártnak tekintenek egy versenyt...
Annyit mondtam, hogy a mód, ahogy csinálta gusztustalan. Webbernek is meg volt mondva, hogy visszavesznek, behozzák a kocsit. Erre Vettel, SENKIT NEM TÁJÉKOZTATVA erről, elkezd menni előre. Ez nem fair verseny. Fair verseny az lett volna, ha visszamondja a rádióba, hogy NEM, és utána tudtak volna szólni Webbernek, hogy vigyázz.
De én nem fogok magyarázkodni, lényeg hogy Vettel a király!
Nem érted, vagy nem akarod megérteni? Ki mondta, hogy baj ha valaki győzni akar?L.Messi 10 írta:Uram Isten... Egy autósportról van szó... Ki az a kretén, aki nem akar nyerni?Sanama írta: Akkor sem fair. Akkor mondja bele a rádióba, hogy nekem ne mondjátok meg mit csináljak, és tudjon róla Webber is. Sunyi megoldás, ennyi.
Ha megmondja,hogy ő nem akar 2ik lenni, és erről tud Webber is, úgy megy rá, azzal nincs semmi probléma, de így, gusztustalan.
Nehogy már Seb legyen a hülye, mert a boxban eldöntötték, hogy ők 15körrel a vége előtt lezártnak tekintenek egy versenyt...
Uram Isten... Egy autósportról van szó... Ki az a kretén, aki nem akar nyerni?Sanama írta: Akkor sem fair. Akkor mondja bele a rádióba, hogy nekem ne mondjátok meg mit csináljak, és tudjon róla Webber is. Sunyi megoldás, ennyi.
Ha megmondja,hogy ő nem akar 2ik lenni, és erről tud Webber is, úgy megy rá, azzal nincs semmi probléma, de így, gusztustalan.
Schumi a példaképe. Mégis mit vártál ?Sanama írta:Vettel megint megmutatta mekkora király...
Hamilton meg kicist nosztalgiázott a Mclaren boxban úgy látom
Akkor sem fair. Akkor mondja bele a rádióba, hogy nekem ne mondjátok meg mit csináljak, és tudjon róla Webber is. Sunyi megoldás, ennyi.socio66 írta:vettel szerintem ilyen esetben a pályán rendezte volna a dolgokat, nem a paddockban játszotta volna a sértődöttet.Sanama írta: Csak ha ezt Vettel ellen lépi meg Webber, akkor már világvége lenne...És kb már új csapattársat keresnének
amúgy meg nem érdekel mi lett volna ha, végre egyszer nem a csapatok által másodpercpontosan megtervezett forgatókönyv szerint zajlottak az események, hanem láttunk egy kis ösztönös versenyzést, és utána sem a szokásos sablon nyilatkozatok, megnyilvánulások voltak, örüljünk már ennek.
Árad a jóindulat.ozsimiki írta:Szeretem az ilyen döntéseket Fernando! Felelősségteljes. /ha csak és kizárólag az Ő döntése volt,ha csapaté,akkor nekik grt/ Még szép lett volna ha beletaknyol Webberbe...
vettel szerintem ilyen esetben a pályán rendezte volna a dolgokat, nem a paddockban játszotta volna a sértődöttet.Sanama írta: Csak ha ezt Vettel ellen lépi meg Webber, akkor már világvége lenne...És kb már új csapattársat keresnének
pedig sajnos hidd el,h kisebbségben vagyunk ezzel a felfogással.socio66 írta:nem hiszem, hogy sokan megtalálnák emiatt, pontosan ez az az impulzus, ami hiányzik mindenkinek.ozsimiki írta:Most nem érdekel engem ha ezért is megtalálják,örülök,h meglépte ezt az előzést.
tudom hogy egyszerű nézőpont, és sok érvet fel lehet hozni ellene, de ez autóverseny, ahol mindenki a győzelemért megy, és amit pontosan az ilyen manőverek miatt nézünk.
tizenöt körrel a vége előtt nekiállni 'spórolni', és megtiltani a versenyzést, még leírni is nevetséges.
webber helyében meg nem égetném magam, tíz versenyből kilencen lassabb a csapattársánál, sőt még csak azt se lehet mondani, hogy közvetlen mögötte lenne, aztán amikor egyszer úgy alakul hogy ő van elöl, és nem engedik nyerni, akkor bejátssza a durcást, akit micsoda igazságtalanság ért.
Csak ha ezt Vettel ellen lépi meg Webber, akkor már világvége lenne...És kb már új csapattársat keresnéneksocio66 írta:nem hiszem, hogy sokan megtalálnák emiatt, pontosan ez az az impulzus, ami hiányzik mindenkinek.ozsimiki írta:Most nem érdekel engem ha ezért is megtalálják,örülök,h meglépte ezt az előzést.
tudom hogy egyszerű nézőpont, és sok érvet fel lehet hozni ellene, de ez autóverseny, ahol mindenki a győzelemért megy, és amit pontosan az ilyen manőverek miatt nézünk.
tizenöt körrel a vége előtt nekiállni 'spórolni', és megtiltani a versenyzést, még leírni is nevetséges.
webber helyében meg nem égetném magam, tíz versenyből kilencen lassabb a csapattársánál, sőt még csak azt se lehet mondani, hogy közvetlen mögötte lenne, aztán amikor egyszer úgy alakul hogy ő van elöl, és nem engedik nyerni, akkor bejátssza a durcást, akit micsoda igazságtalanság ért.
nem hiszem, hogy sokan megtalálnák emiatt, pontosan ez az az impulzus, ami hiányzik mindenkinek.ozsimiki írta:Most nem érdekel engem ha ezért is megtalálják,örülök,h meglépte ezt az előzést.
Humorpercek vasárnapi kiadásai bár már szombaton is volt egy előzetes a gumikkal kapcsolatban.Közben Helmut Marko ügyesen a Mercikre próbálja terelni a figyelmet!
"Ez nem a Mercedes, ahol egyértelműen van egyes és kettes számú versenyző. Alapvetően ugyanúgy kezeljük a versenyzőket.”
Gondoltam, h egyből nem a témánál maradunk, hanem a másikra lesz mutogatvaozsimiki írta:
néz rá a kedvencedre, ott van csapatsorrend,ráadásul vmi bűn alázatosan szégyenletes mód, erről nem Hamilton tehet,de a VB 2.futamán,úgy,h Rosberg simán gyorsabb nála, MEGTILTANI a németnek,h megelőzze az sztárigazolást,az vmi vicc. ennyi erővel mikor csatázhatnak?