Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért írtam, hogy tartalékos, mivel hétközben BL meccset játszanak...Xanthor írta:Mivel a következő európai sorozatból amiben indulhatnának ki vannak zárva, ezért a bajnokság nekik tök mindegy, a lényeg, hogy legalább egy EL hely legyen meg. A BL-re koncentrálnak nagyon, mivel nyilván abban van most a pénz, illetve ha megnyernék akkor fellebbezhetnének a döntés ellen azt hiszem. Nem mintha erre rengeteg esélyük lenne.
Mivel a következő európai sorozatból amiben indulhatnának ki vannak zárva, ezért a bajnokság nekik tök mindegy, a lényeg, hogy legalább egy EL hely legyen meg. A BL-re koncentrálnak nagyon, mivel nyilván abban van most a pénz, illetve ha megnyernék akkor fellebbezhetnének a döntés ellen azt hiszem. Nem mintha erre rengeteg esélyük lenne.#David Villa# írta:Nézem a meccset, tartalékos a Malaga
Pont most akartam én is írni. Nézem a meccset, tartalékos a Malaga, de a Sociadad nem semmi. A Real elleni 4:3-as vereség óta ez lesz a 12. meccsük, amelyen veretlenek maradnak, többek között legyőzve a Barcát vagy az Atleticot.Barcaman1993 írta:Most egy a Sociedad-Malaga meccs. 3-0-ra mennek a baszkok, a meccs nem mellesleg a 4. BL indulást jelentő helyért megy. Azért erre nem számítottam. Nagy csata lesz még itt, azért a 4. helyért.
Értelek, először én sem értettem igazánRinku írta:???barcafan07 írta:Messi nélkül is tovább tudunk jutni a Bl-ben nem szabad kockáztatni mert az a Bl győzelembe kerülhet
???barcafan07 írta:Messi nélkül is tovább tudunk jutni a Bl-ben nem szabad kockáztatni mert az a Bl győzelembe kerülhet
Nem kell Messire játszaniaKicsi Ini írta:Pedronak miért megy ilyen jól a válogatottba?
Nem nézem a meccset, de nem középen játszik véletlenül?Kicsi Ini írta:Pedronak miért megy ilyen jól a válogatottba?
linket valaki?salas9 írta:Kezdőcsapatok:
Valdés - Arbeloa, Ramos, Piqué, Monreal - Sergio, Xavi, X.Alonso - Pedro, Villa, Iniesta
Lloris - Jallet, Varane, Koscielny, Evra - Pogba, Matuidi, Cabaye - Valbuena, Benzema, Ribéry