Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
arról elfelejtesz szólni, hogy az a második lett volna nekiRaulito írta:Most írjak regényt,vagy pedig mondjam el minden perc eseményét?fcjoc írta:Ne haragudj lécci...Raulito írta:Jellemző..még véletlenül se a 4 gólt említené meg..![]()
Jellemezd a csapatod játékát pls... sajna nem láttam a gólokat... (ja és ne 1-2 szóval ha lehet)
Ja és az Espanyolét is..Sztem mi egész yool jáccnuk,Espanyol nemnaon tud kibontakozni..a gólok + szépek voltak,nekem Zizou 1. gólja teccet leginkább
Ami Gravesent illeti,az télelg szabálytalan volt,min. sárgát ért..
10 emberrelRaulito írta:Gravesen nélkül csak jobban menne.Chris írta:de ha kiállitják, lehet hogy nem tartanátok 4-nél, és ez is jellemzőRaulito írta:Jellemző..még véletlenül se a 4 gólt említené meg..![]()
![]()
miért szerinted nem ért lapot
Gravesen nélkül csak jobban menne.Chris írta:de ha kiállitják, lehet hogy nem tartanátok 4-nél, és ez is jellemzőRaulito írta:Jellemző..még véletlenül se a 4 gólt említené meg..![]()
![]()
miért szerinted nem ért lapot
Most írjak regényt,vagy pedig mondjam el minden perc eseményét?fcjoc írta:Ne haragudj lécci...Raulito írta:Jellemző..még véletlenül se a 4 gólt említené meg..![]()
Jellemezd a csapatod játékát pls... sajna nem láttam a gólokat... (ja és ne 1-2 szóval ha lehet)
Ja és az Espanyolét is..
Ne haragudj lécci...Raulito írta:Jellemző..még véletlenül se a 4 gólt említené meg..
szerintem ezt még tesemondtad komolyangalaktikusok írta:perez keze benne van ezt a hülyeséget !!! nekünk épp az lett volna a jo ha egy elclassico lesz és vissza tudunk vágni nektek
Annyira félünk a realtól hogy csak na. Nagyon fosok, a bajnokságban is tőlük, kár hogy a bajnokság március lelején el is dőlhet könnyen, mert a februárból 10 pontos előnnyel tudunk kijönni, bajnokok vagyunk, mert a rangadók nagyrészét akkor letudnánk, és onnan hozzon be minket vki.Hernan írta:Hát ti beszéltétek h perez keze biztos benne van a dologban. Sztem meg ti féltek a reáltól mer ti mondjátok h jobb is h kiestetek meg h kifáradnának. Ez nem kifogás, ha ien nagy csapatról van szó.
sergio89 írta:sztem ez annyira nem vicces de ha ezeken tudsz röhögni csak tessék...nem értem ez mért jo neked ha még utálod is a realt...én bazz komolyan sajnáltam xavit persze vele együtt még annyi esélyünk se lenne barca ellen de akkor is egy remek játékos akit azér nem fogok utálni mert az elenfél csapatába van...sőtt...meg ugy én nagyon szoritok a spnyoloknak a vb-én és vele sokkal jobbak lennének