Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
TT
Capitá del Barça

2013.03.29. 10:33:41

albicelesteX írta:...
próbáld ki hajnyírógéppel :D legkisebbre állítod akkor épp marad egy kis szolid borosta. én általában így csinálom mert rühellem a létezést, ha rendesen megborotválkozom.

de amúgy mit használsz, arcszeszt vagy valami balzsam félét? mert a nivea balzsam érzékeny bőrre nekem régen bevált mikor még kellett.
Castiel
Capitá del Barça

2013.03.29. 10:07:37

Deus írta:Észak-Korea

http://index.hu/kulfold/2013/03/29/beke ... zsong_unt/

Kim Dzsong Un sebtében hívott össze katonai értekezletet csütörtök éjfélre. A KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség jelentése szerint Kim a tanácskozáson azt mondta a tábornokoknak, hogy "a fejlemények fényében úgy ítéli meg: elérkezett az idő a leszámolásra az amerikai imperialistákkal". Kim aláírta a tervet a technikai előkészületek elvégzéséről, és utasította a hadászati rakétaerőket, hogy álljanak készen a tüzelésre, arra, hogy bármely pillanatban lecsaphassanak az amerikai szárazföldre, a csendes-óceáni támaszpontokra, beleértve Guamon és Hawaiin, valamint Dél-Koreában".
"Nagyszabású katonai gyakorlatot rendelt el hirtelen Putyin elnök az Oroszoknál,a Fekete Tenger környékére.Vajon mi ez a kapkodás..."
http://www.youtube.com/watch?v=sCb8xMPC ... ture=share

Lehet öszefüggés??? :shock:
Szerk:
http://www.eutimes.net/2013/03/russian- ... est-coast/
"Az Oroszok figyelmeztették az U.S.A államot,hogy készüljenek fel,ugyan is hatalmas földrengés sorozat fog megjelenni a Nyugati parton,érintve Kanadát,az U.S.A. valamint Mexikót is.Egy láncreakció fog elindulni,amely hatalmas törést fog idézni az érintett szakaszokon....."
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
albicelesteX
A Vadász

2013.03.29. 09:28:06

Üdv!

Kinek milyen tapasztalata van borotválkozás terén?Én kipróbáltam már az összes valamire való borotvát különböző pengékkel,de folyton kipattogok,igazából most azon agyalok,hogy villany borotvát vennék,de nem tudom a működési elvét,tehát,az ugyanúgy csupaszra nyomja mint a hagyományosok vagy hagy valamennyi borostát? :lol: Hülye kérdés,az az igazság én nem szeretek borotválkozni,mert szeretem,ha van valamennyi szőrzet.. :lol: Ezért kérdezném,hogy ezek a jobb fajta villanyborotvák hagynak valamennyi tarlót maguk után vagy sem...
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.03.29. 08:32:02

Röhöghetnékem van :D Obamát védi az ufó :D

http://index.hu/kulfold/2013/03/28/taga ... di_obamat/

https://www.youtube.com/watch?v=Tb8mU_g_f2w

Nem hiszem el, hogy érdekesen kinéző testőrre máris rámondják h ufó.

Más:

Észak-Korea

http://index.hu/kulfold/2013/03/29/beke ... zsong_unt/

Kim Dzsong Un sebtében hívott össze katonai értekezletet csütörtök éjfélre. A KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség jelentése szerint Kim a tanácskozáson azt mondta a tábornokoknak, hogy "a fejlemények fényében úgy ítéli meg: elérkezett az idő a leszámolásra az amerikai imperialistákkal". Kim aláírta a tervet a technikai előkészületek elvégzéséről, és utasította a hadászati rakétaerőket, hogy álljanak készen a tüzelésre, arra, hogy bármely pillanatban lecsaphassanak az amerikai szárazföldre, a csendes-óceáni támaszpontokra, beleértve Guamon és Hawaiin, valamint Dél-Koreában".
KépKép
FCBandi
Barça B

2013.03.29. 07:00:49

Castiel írta: De nyissuk ki a szemünket, és ne csak pislogjunk mint a hal. Mi folyik a valóságban? Folyamatos, sőt egyre növekvő tendencia, hogy a Magyar állampolgárok hagyják el az anyaországukat. Közben a háttérben meg beszámolnak róla, hogy egyre több Izraelita település van hazánkban, ez is növekvő tendencia. Gyerekek :!: Irányított minden :!: Ezt nevezzük nyugodtan - innovatív megoldásnak - modern honfoglalásnak.
Az életszínvonalat hazánkban folyamat csökkentik, tömeges elvándorlások történnek ennek következtében, ők meg betelepülnek a háttérben szépen csendben.
És te ezt el is hiszed? :DDD Komolyra fordítva, tudsz erről te szavahihető statisztikát mutatni? De csak józanul nézve: ember, mégis miért akarnák a zsidók elfoglalni Magyarországot? Ez nonszensz. Mert itt van a Föld chakrája? :DD 2000 éves diaszpóra után végre újra megalapíthatták az államukat, ami az egyik legnagyobb gazdasági sikertörténet, erre PONT Magyarország kellene nekik? Komolyan nem érzed ebben a paradoxont?
Castiel
Capitá del Barça

2013.03.29. 06:43:39

Srácok. M az hogy M.O. kitüntet valakit, és egy teljesen idegen ország(aki még csak nem is szomszédos velünk) kikéri magának. Sőt követeli a visszavonását. Szaniszló Ferencet lehet fekete bárányként feltűntetni, de ti szentül hiszitek hogy ő az aki a teljesen Dark Side vonalat testesíti meg ebben a történetben. Nem akarok meggyőzni senkit sem, de fel sem merül bennetek hogy esetleg hogy igenis lehet igaza Szaniszlónak is. Élből elutasítjátok a dolgokat, ahogy írták 3 perces videók alapján. 3 perces videót lehet összeállítani mondjuk Messiről, és feltüntetni barbár gusztustalan arrogáns nagyképű emberként is. pl. Senki ismétlem SENKI sem ismeri a háttér storyt.
Én azt gondolom hogy ez a nép(Izrael) nem az az ártalmatlan nép akinek kiadják magukat, és ha valaki felmeri vállalni az ő kritizálásukat, akkor az rögtön antiszemita, válogatás nélkül...
De nyissuk ki a szemünket, és ne csak pislogjunk mint a hal. Mi folyik a valóságban? Folyamatos, sőt egyre növekvő tendencia, hogy a Magyar állampolgárok hagyják el az anyaországukat. Közben a háttérben meg beszámolnak róla, hogy egyre több Izraelita település van hazánkban, ez is növekvő tendencia. Gyerekek :!: Irányított minden :!: Ezt nevezzük nyugodtan - innovatív megoldásnak - modern honfoglalásnak.
Az életszínvonalat hazánkban folyamat csökkentik, tömeges elvándorlások történnek ennek következtében, ők meg betelepülnek a háttérben szépen csendben. Nem azt mondom hogy a "szemét" kifejezése az újságírónak elfogadható, viszont én azzal egyetértek hogy az Zsidó nép ellen is lehet , és fel is kell lépni (feltételes módban), nem csak más országok ellen.

No akkor: http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php ... VUp4hc3ues
Kép
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.29. 00:10:51

MichaaBee írta:
Ha a zsidó=szemét gondolatmenete szerinted nem antiszemita, akkor most hagyom abba az időm pazarlását. Bevallom, szerintem nem ismerem olyan részletesen, mint Te, viszont ahogy azt az előbb leírtam, aki ilyet vall, az minden egyéb munkásságától függetlenül elítélendő.
Mutass egy interjút bármit ahol ezt a gondolatmenetet kifejti, mert akkor az eddig elkerülte a figyelmem és igazad van.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.03.28. 23:43:16

Tarsi88 írta:
MichaaBee írta: Erkölcsös értékrenddel rendelkező ember szemében szerintem soha nem lehet morális győztes az az ember. Másrészt aki nyíltan antiszemita és a "szeméttől akarja megtisztítani az országot", az nálam az emberiség legalja, még akkor is, ha ezt csak egy 3 perces videóban teszi. Személyes véleményem, de aki bármilyen formában ilyet nyilatkozik, azt üldözzék csak nyugodtan.
Olyan könnyedén dobálkozunk ezekkel az antiszemita, rasszista jelzőkkel. Látszik, hogy te sem ismered a munkásságát. Az ha valaki szót emel a cionista törekvések ellen az nem feltétlenül antiszemita. Így a legkönnyebb eltusolni a dolgokat, hogy előhúzzák az adu kártyát, hogy csak azért támadják őket, mert zsidók, holott ez abszolút nem a vallási vagy a faji hovatartozásuk ellen szól hanem a politikai gazdasági törekvéseik ellen.
Ha a zsidó=szemét gondolatmenete szerinted nem antiszemita, akkor most hagyom abba az időm pazarlását. Bevallom, szerintem nem ismerem olyan részletesen, mint Te, viszont ahogy azt az előbb leírtam, aki ilyet vall, az minden egyéb munkásságától függetlenül elítélendő.

A másik "kedvencem", amikor minden "politikai gazdasági feltörekvést" folytató emberre rá van húzva, hogy zsidó, ebből meg le van vonva, hogy minden zsidó szemét. Ez a színtiszta általánosítás, ami minden antiszemita/rasszista/fasiszta eszmének a táptalaja.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.28. 23:37:46

Tarsi88 írta:előhúzzák az adu kártyát, hogy csak azért támadják őket, mert zsidók, holott ez abszolút nem a vallási vagy a faji hovatartozásuk ellen szól hanem a politikai gazdasági törekvéseik ellen.
ha ezek az un. politikai-gazdasági törekvések ellen szólna,emelné fel a szavát, akkor nem kéne kiemelni,hogy zsidók az érintettek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.28. 23:34:13

MichaaBee írta: Erkölcsös értékrenddel rendelkező ember szemében szerintem soha nem lehet morális győztes az az ember. Másrészt aki nyíltan antiszemita és a "szeméttől akarja megtisztítani az országot", az nálam az emberiség legalja, még akkor is, ha ezt csak egy 3 perces videóban teszi. Személyes véleményem, de aki bármilyen formában ilyet nyilatkozik, azt üldözzék csak nyugodtan.
Olyan könnyedén dobálkozunk ezekkel az antiszemita, rasszista jelzőkkel. Látszik, hogy te sem ismered a munkásságát. Az ha valaki szót emel a cionista törekvések ellen az nem feltétlenül antiszemita. Így a legkönnyebb eltusolni a dolgokat, hogy előhúzzák az adu kártyát, hogy csak azért támadják őket, mert zsidók, holott ez abszolút nem a vallási vagy a faji hovatartozásuk ellen szól hanem a politikai gazdasági törekvéseik ellen.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.03.28. 23:16:52

Tarsi88 írta:Egyrészt az országunkról már így is úgy is elterjedt, hogy Szaniszló féléket tüntet ki, mert ezt semmissé tenni nem lehet. Másrészt a felhozott példád olyan messze van ettől az esettől mint Makó Jeruzsálemtől. Vannak olyan megnyilvánulásai amik nevetségesek viszont messze áll attól amit a populáris média állít róla. Ne az alapján a 3 perces videó alapján ítélkezz amit teszem azt a hvg kirakott róla kiragadott félmondatokból, hanem a teljes monológjai alapján. Mindjárt árnyaltabb lesz a kép. És én most nem azt állítom, hogy megérdemelte a díjat, mert nem tartom egy jó újságírónak, de az a boszorkány üldözés amit vele szemben folytatnak nevetséges. Ezzel az egész herce-húrcával amit a díja után műveltek, csak az ő malmára hajtották a vizet, ő került ki morális győztesként.
Erkölcsös értékrenddel rendelkező ember szemében szerintem soha nem lehet morális győztes az az ember. Másrészt aki nyíltan antiszemita és a "szeméttől akarja megtisztítani az országot", az nálam az emberiség legalja, még akkor is, ha ezt csak egy 3 perces videóban teszi. Személyes véleményem, de aki bármilyen formában ilyet nyilatkozik, azt üldözzék csak nyugodtan.
H a t t r i c k
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.28. 23:07:16

MichaaBee írta: Mi van? :shock: Jobb lett volna, ha az terjed el az országunkról, hogy Szaniszló-féléket tüntetünk ki? Ne haragudj, de ez kvázi olyan, mintha a szlovákok kitüntetnék Slotát, mi felemelnénk ellene a hangunkat, hogy azért megállj, akkor is azt mondanád, hogy Magyarország nálad elintézte magát? :roll: Bocs, de ez röhejes...
Egyrészt az országunkról már így is úgy is elterjedt, hogy Szaniszló féléket tüntet ki, mert ezt semmissé tenni nem lehet. Másrészt a felhozott példád olyan messze van ettől az esettől mint Makó Jeruzsálemtől. Vannak olyan megnyilvánulásai amik nevetségesek viszont messze áll attól amit a populáris média állít róla. Ne az alapján a 3 perces videó alapján ítélkezz amit teszem azt a hvg kirakott róla kiragadott félmondatokból, hanem a teljes monológjai alapján. Mindjárt árnyaltabb lesz a kép. És én most nem azt állítom, hogy megérdemelte a díjat, mert nem tartom egy jó újságírónak, de az a boszorkány üldözés amit vele szemben folytatnak nevetséges. Ezzel az egész herce-húrcával amit a díja után műveltek, csak az ő malmára hajtották a vizet, ő került ki morális győztesként.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.03.28. 22:40:23

Castiel írta:egyébként az ÉN szememben Izrael elintézte magát... a Szaniszlós üggyel...
Mi van? :shock: Jobb lett volna, ha az terjed el az országunkról, hogy Szaniszló-féléket tüntetünk ki? Ne haragudj, de ez kvázi olyan, mintha a szlovákok kitüntetnék Slotát, mi felemelnénk ellene a hangunkat, hogy azért megállj, akkor is azt mondanád, hogy Magyarország nálad elintézte magát? :roll: Bocs, de ez röhejes...

Van egy sanda gyanúm, hogy ezzel elindítottam egy sor politizálást meg zsidózást, de emellett nem tudtam elmenni szó nélkül.

szerk.: még az merült fel bennem, hogy nem vagy esetleg tisztában Szaniszló ténykedésével. Ha ez így van, akkor elnézést a hangnemért. Ha tisztában lennél vele és ismernéd a fickót, akkor nem írnál ilyen sületlenséget.
H a t t r i c k
Deus
Boixos Nois

2013.03.28. 22:33:40

Stalkyard írta: 8)
Inkább Trophy is Coming -ot kellett volna írni 8)
KépKép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.03.28. 21:55:58

miihii írta:http://www.jointherealm.com/index.html

Ezen az oldalon létre lehet hozni a saját Game of Thrones házadat, címerrel, jelmondattal, stb...
Kép
8)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Castiel
Capitá del Barça

2013.03.28. 20:53:08

jelwaz írta:...Ráadásul baromira nem fogok elájulni, hogy Ronaldo (a dagadt is meg a metroszexuális is) mijét árverezteti el és adja a befolyó pénzt rászorulóknak, mert ez kötelességük,...
Itt a lényeg. Kötelességük! Az hogy milyen nép, és esemény a téma, mellékes, a közszereplőknek ez kutyakötelessége hogy minimum felhívja a figyelmet arra, hogy az éhező, a tanulatlan, és egyéb életterületen hátrányt szenvedőkre reflektáljon, és segítsen. legyen az Magyar, Izraeli, Palesztin, Mongol, akárki.
jelwaz írta:Én nem tudom, hogy ez magyar mentalitás-e, vagy a fórumon megy csak ez, de nem értem, hogy miért kell olyan kategorikusan, flegmán és arrogánsan (nem mindig egyszerre mind) kijelenteni dolgokat, amikről hát hm... finoman szólva sincs fogalma az illetőnek (nem neked személy szerint, általánosságban beszélek). Itt volt pl. az új Koreai háború témája, és olyan képtelenségekkel cáfolták az esetleges fegyveres konfliktus kialakulását, hogy az oroszok észak mögött állnak, meg, hogy senkinek nem érdeke. És nem az a baj, hogy téved valaki, és nincs bizonyos témákkal kapcsolatos információk teljes birtokában, de nem is kellene úgy tenni. Ahogy Roncikáéknak sem.
Nem tudom.. Én itt inkább azt szerettem volna jelezni, hogy igen is jó dolog amit tesznek, nyílván minden nézőpont kérdése. Őszintén megmondom gyökeresen nem foglalkoztam a témával. És nem változtat a dolgon. Ugyanúgy megmarad a 2 nép közötti konfliktus. egyébként az ÉN szememben Izrael elintézte magát... a Szaniszlós üggyel...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.28. 20:19:44

jelwaz írta:Én nem tudom, hogy ez magyar mentalitás-e, vagy a fórumon megy csak ez, de nem értem, hogy miért kell olyan kategorikusan, flegmán és arrogánsan (nem mindig egyszerre mind) kijelenteni dolgokat, amikről hát hm... finoman szólva sincs fogalma az illetőnek (nem neked személy szerint, általánosságban beszélek).
Ezzel kapcsolatban támadt egy érdekes gondolatom. Pl. honnan tudjuk, h fogalma sincs az illetőnek? Itt már abból indul ki a feltételezés, h van valaki (jelen esetben Te), aki jobban tudja. Ilyenkor pedig két kérdés vetődik fel:
1. Az illető teljesen abban a hitében nyilatkozott meg, hogy ő tudja miről van szó. Ez esetben nem róhatjuk fel neki a tudatlanságát, maximum azt, hogy nem járt el körültekintően abból a szempontból, hogy mindenképpen igaznak tüntette fel az állítását.
2. Ez esetben viszont felvetődik a kérdés, hogy aki meghatározza, hogy a fent említett illető mennyire téved, nem követ-e el ugyanakkora hibát? Példának okáért Te biztos vagy abban, hogy tökéletesen megismerted azt a témát, amely alapján azt mondod, hogy a másiknak fogalma sincs? Tökéletesen tisztában vagy a zsidó-palesztin helyzet minden aspektusával, és ez alapján jelented ki, hogy másnak fogalma sincs?
Viszont ha nem, akkor elképzelhető, hogy neked sincs fogalmad (ezt viszont nem fogjuk addig megtudni, amíg nem jön valaki, aki téged is kioktat), ugyanakkor ugyanolyan kategorikusan nyilatkoztál meg, mint az általad kifogásolt emberek.

Amúgy a témához is hozzászólva:
a focistás dologgal nagyon egyetértek, a kedvencem, amikor vérre menő viták folynak a Realosokkal azon, hogy most Cr-nek vagy Messinek van nagyobb szíve, hogy a retkes csukájukat elárvereztetik (ami egyébként a legjobb, mert még ráadásul nem is a saját pénzükkel jótékonykodnak)
Viszont a másik részén sokat gondolkodtam, és úgy gondolom, azért nem lehet őket hibáztatni, hogy mint magánember, felvállalják a véleményüket. Csak az a különbség, hogy az ő véleményükre még kíváncsi is valaki, és ezért aztán mint véleményvezérek, komoly felelősségük is van ilyen szempontból. Persze arról sem tehetnek h a sok hülye szentírásnak veszi a szavaikat, de azt hiszem Unicef-nagykövetként stb. stb. azért ezzel bőven tisztában vannak és ki is használják.
Szóval én alapból nem lennék ellene annak, hogy Messi v CR nyilatkozzon ezt-azt akár nemfocis témában is, ha nem tudnák ezzel milliók véleményét befolyásolni.

Viszont az egész kiinduló pontjánál meg sztem kicsit félreértetted a dolgot, én csak annyit fűznék hozzá ahhoz képhez, hogy kíváncsian várom, Ronaldo mikor fog zárt kapuk mögött játszani ezért a "rasszista" cselekedetéért... (mondjuk ha jól emlékszem a feljelentő szerv átfutási ideje durván 3 hónap, szóval még odébb van)
jelwaz
Entrenador del Barça

2013.03.28. 16:16:07

Castiel írta:http://ultrasliberi.hu/2013/03/ronaldoe ... izraelnek/
Hát lehet utálni, de közszereplő lévén felvállalja a példamutatást ő is!
S nem ő az egyetlen! Nem sokára antiszemitisták lesznek :twisted: :mrgreen:
Az alapján a néhány cikk alapján, amit elolvastam ezen az oldalon, erősen kifogásolható. Nem hinném, hogy pont pont azt az 1-2 cikket olvastam, amiben szerintem illetve sokak szerint kifogásolható gondolat van, mivel az ultrák nézetei nagy vonalakban mindenhol egységesek, egységesen változtak és alakultak.

Ezentúl azonban nem értem, és véleményem szerint igencsak le kellene tisztázni, hogy mi is a focista. Mert ne is haragudj, röhejes, hogy Cantona meg Cé meg Messi mondja meg, hogy mi jó és mi nem. Ezek egyszerű focisták, akik ráadásul rendkívül tuskók, tanulatlanok (lehet jönni azzal, hogy sztereotipizálom a focistákat, de ezeknek egyáltalán nincs idejük annyit tanulni, amennyit kellene nekik), de az őket körülvevő hisztéria miatt azt hiszik, hogy ők illatosabbat székelnek. A munkájuk az, hogy jó helyre rúgnak egy darab bőrt, és ezt tökéletesítik ameddig tudják, és olyan eszméletlen fizetéseket kapnak, hogy ha belegondolok, akkor hihetetlenül röhejes. David Beckham havi 900 millió forintnak megfelelő eurót kap? Na az ilyenek nekem ne pofázzanak arról, hogy hol-mi-ki a jó. Ráadásul baromira nem fogok elájulni, hogy Ronaldo (a dagadt is meg a metroszexuális is) mijét árverezteti el és adja a befolyó pénzt rászorulóknak, mert ez kötelességük, ráadásul annyit jelent nekik (mármint az összeg), mint nekem venni egy kenyeret. Ha majd mondjuk 500 millás havi fizetésükből 490 millát felajánlanak karitatív célokra (mert havi 10 millióból vígan meg lehet élni a világ bármely pontján), és nem véres gyémántokat, meg hangyabőr ülőkárpitokat vesznek csillagászati pénzért, akkor majd azt mondom, hogy igen, lehet, hogy ennek a hapsinak oda kell figyelni a szavára. De addig a véleményük egy fabatkát sem ér.

Ráadásul egy olyan témában, amiben vagy az egyik félnek vagy a másiknak igazat adni, zsidózni meg terroristázni könnyű, de pont azt mutatja, hogy mennyire fogalma sincs az illetőnek erről a komplex, mélyen gyökerező és rendkívül kusza helyzetről. A palesztin civil áldozatok között számos olyan van, akinek a haláláért a Hamasz legalább annyira felelős, mint az izraeli hadsereg. Sajnos sokaknak arra is alkalmas ez téma, hogy onnan lássák a dolgokat, ahonnan az a saját mániájukat igazolja, és ez tiszteletlenség a palesztinokkal szemben is.

Én nem tudom, hogy ez magyar mentalitás-e, vagy a fórumon megy csak ez, de nem értem, hogy miért kell olyan kategorikusan, flegmán és arrogánsan (nem mindig egyszerre mind) kijelenteni dolgokat, amikről hát hm... finoman szólva sincs fogalma az illetőnek (nem neked személy szerint, általánosságban beszélek). Itt volt pl. az új Koreai háború témája, és olyan képtelenségekkel cáfolták az esetleges fegyveres konfliktus kialakulását, hogy az oroszok észak mögött állnak, meg, hogy senkinek nem érdeke. És nem az a baj, hogy téved valaki, és nincs bizonyos témákkal kapcsolatos információk teljes birtokában, de nem is kellene úgy tenni. Ahogy Roncikáéknak sem.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.03.28. 13:32:47

Game90 írta:Mit csinálnál akkor, ha a pénz nem számítana?
http://youtu.be/SeHJna_Ax-A
Ez egy eléggé kimeríthetetlen téma. Napestig tudnám sorolni, hogy mennyi mindent csinálnék, de a végén csak arra jönnék rá, hogy mennyi mindenről maradok le, mert valószínűleg nem leszek egyhamar milliárdos. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
PCsabi
aka Game90

2013.03.27. 21:55:26

Mit csinálnál akkor, ha a pénz nem számítana?
http://youtu.be/SeHJna_Ax-A

Északi jégolvadás okoz extrém időjárást:
http://index.hu/tudomany/2013/03/26/esz ... idojarast/
Az amerikai Nemzeti Hó- és Jégadatközpont (NSIDC) hétfőn kiadott műholdas felvételei is azt mutatják, hogy a Jeges-tengert borító jégtakaró majdnem rekord méretűre zsugorodott össze. Gyorsan olvad a tengeren a jég, és már 80 százalékkal kisebb, mint 30 évvel ezelőtt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tim
Mezei fórumozó

2013.03.27. 21:47:56

messideco írta:http://kunszt.postr.hu/interju-pittmann-zsofival

Lol, na ez igen :D
Ezt a klasszikust nehéz lesz felülmúlni:
Kép

És ha már házak,és címerek:
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.03.27. 21:13:24

Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2013.03.27. 06:44:04

http://www.jointherealm.com/index.html

Ezen az oldalon létre lehet hozni a saját Game of Thrones házadat, címerrel, jelmondattal, stb...

Olyanokat, mint pl ez:

Kép

8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Castiel
Capitá del Barça

2013.03.26. 16:50:21

http://ultrasliberi.hu/2013/03/ronaldoe ... izraelnek/
Hát lehet utálni, de közszereplő lévén felvállalja a példamutatást ő is!
S nem ő az egyetlen! Nem sokára antiszemitisták lesznek :twisted: :mrgreen:
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2013.03.26. 11:47:44

Kíváncsi vagyok, hogy meddig blöffölgetnek még egymásra, és mikor válik teljesen komollyá. De azért egyértelmű, hogy a helyzet sokkal komplikáltabb, mint ahogyan sokan elintézik (,,úgyse lesz semmi").

http://hvg.hu/vilag/20130326_EszakKorea ... z_Egyesult
Válasz küldése