Ordog írta:Amúgy még mindig idegesít ez a 3 db %-os mutató. Az hogy ki hány százalékkal büntetőzik v. hármasozik de még az FG%-ra is azt mondom, h totál lutri. A draftnál nem hiszem, h bárki is azt nézi h ki hány százalékkal dobálgat... omg (csökkentsük már a számukat jövőre, pls)
NBAiley ellen már az alapszakaszban is elvesztettem mind a 3-at és nagyon idegesítő h ilyen "értelmetlen" statokon múlnak a dolgok.... :S
Akkor most ki a hasznosabb játékos, Alexis Sánchez, aki 10 üreskapus helyzetéből 1-et talán bepöttyint, vagy mondjuk Villa, aki kevésszer kerül oda, de ha ott van, akkor kíméletlenül beveri?

A végeredmény ugyanaz, 1-1 gól, csak ha mondjuk Villa kerülne 10-szer az üres kapu elé, akkor abból 8-9 gól lenne. (Nyilván túloztam, de azt hiszem érződik a mondandóm lényege.) A százalékosok is ugyanolyan mutatók, mint bármelyik másik, draftnál ugyanúgy figyelembe lehet venni, mint a többit.
A másik oldalról megközelítve, neked van egy rakat scorered, ezek hozzák a PTS kategóriát és mellé járulékosan az FGM-et és FTM-et is. Mennyivel igazságosabb az, hogy egy dologban jó a csapatod és gyakorlatilag triplán jutalmaz?

Csak, hogy árnyaljam a képet.
Összességében nagyjából reálisan van ez kihozva, nálad többet dobnak, de nagyobb hibaszázalékkal. Hozzáteszem, a default fantasy settingsben csak FG%, FT% és 3PTM van, nincs FGM, FTM és 3PT%, szóval még így is Te jöttél ki jobban abból, hogy belenyúltunk a beállításokba.
Ami az utolsó napot illeti, valóban csak kiimádkozni tudjuk.

Nem vártam magam igazából döntőbe a szezon elején, de így hogy majdnem végig vezetem a héten, nem szeretnék most kiesni egy döntetlennel, pedig valószínűleg az lesz a vége.