2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Esély: 1:1.000.000hoz. Talán...eszter21 írta:Nem, a bnőmnél volt egy ilyen újság, náluk voltam vasárnap és beleolvastam. Egyébként évente kb. egyszer olvasok ilyet. Bárcsak most bejönne...redlions írta:Te vakon hiszel benne?eszter21 írta:A horószkóp szerint a Kos(Ronaldinho) szerencsenapja ebben a hónapban dec.14!!!
Nem, a bnőmnél volt egy ilyen újság, náluk voltam vasárnap és beleolvastam. Egyébként évente kb. egyszer olvasok ilyet. Bárcsak most bejönne...redlions írta:Te vakon hiszel benne?eszter21 írta:A horószkóp szerint a Kos(Ronaldinho) szerencsenapja ebben a hónapban dec.14!!!
Te vakon hiszel benne?eszter21 írta:A horószkóp szerint a Kos(Ronaldinho) szerencsenapja ebben a hónapban dec.14!!!
Egyértelműen az a legjobb és "legfalkímélőbb".eszter21 írta:Tényleg kipróbálhatnád a ragadsztógyurmát. Én is néha azzal ragaztok és eddig bejöttHAnonymus írta:A szög az eléggé stíusos lenne, csak ha lenulláznám a tapétát kapnék a szüleimtől... Lehet hogy a falat kéne kiegyenesíteni...
Tényleg kipróbálhatnád a ragadsztógyurmát. Én is néha azzal ragaztok és eddig bejöttHAnonymus írta:A szög az eléggé stíusos lenne, csak ha lenulláznám a tapétát kapnék a szüleimtől... Lehet hogy a falat kéne kiegyenesíteni...
Ki a fallal!HAnonymus írta:A szög az eléggé stíusos lenne, csak ha lenulláznám a tapétát kapnék a szüleimtől... Lehet hogy a falat kéne kiegyenesíteni...
Poszterragasztó gyurma?Badi írta:cellux?HAnonymus írta:^^
Nekem is el kéne kezdeni tapétáznom...
Az a baj hogy tetőtérben lakok, ferde a fal, és lelógnak a poszterek. Ha fel nem szögelem. Szögelni viszont technikai okokból csak A/4-est tudok... Abból meg nincs Barcás... Kluivertem van meg Rüstüm...![]()
Milyen megoldást tudsz erre a problémára?
cellux?HAnonymus írta:^^
Az a baj hogy tetőtérben lakok, ferde a fal, és lelógnak a poszterek. Ha fel nem szögelem. Szögelni viszont technikai okokból csak A/4-est tudok... Abból meg nincs Barcás... Kluivertem van meg Rüstüm...![]()
Én ragasztok, de nincs egyenes fal a szobádban? Én is tetőtérben lakok és csak a végei vannak "lecsapva" a szobámnak.HAnonymus írta:^^
Van a falon bekereteztetve Ronaldinhos kép, meg van keret nélkül is egy poszter. Ezenkívül az asztalom felett is van egy csomó ronnies kép. Az asztalomon van vmi védőfólia féleség: alatta a BArça 2004/2005ös csapatképe és további képek. Ha kinyitom a szekrényemet, akkor is Ronnie mosolyog rám...HAnonymus írta:Hát én azt hittem minimum gránátvörös-kék. De azon se lepődtem volna meg ha Ronaldinhoval tapétáztál volna...eszter21 írta:A fal fehérHAnonymus írta:Eszter, milyen színű a tapéta?
Egyébként arra gondoltam, hogy a pesti vagy Pest közeli népekkel valamelyik hétvégén csinálhatnánk egy össznépi meccsnézést a Champs Pubban... Mit szóltok?
Hát én azt hittem minimum gránátvörös-kék. De azon se lepődtem volna meg ha Ronaldinhoval tapétáztál volna...eszter21 írta:A fal fehérHAnonymus írta:Eszter, milyen színű a tapéta?
Egyébként arra gondoltam, hogy a pesti vagy Pest közeli népekkel valamelyik hétvégén csinálhatnánk egy össznépi meccsnézést a Champs Pubban... Mit szóltok?
Nem adja véletlenül a Euro Sport????Enrique írta:Alattad írták a Vörös Oroszlánok!Silvanus írta:Mikor is lesz az Aranylabda győztesének kihirdetése?!...- Dec. 14.
Én is nagyon szeretném. Ez lenne a legigazságosabb eredmény.Lujo írta:Az Aranylabdát Deco fogja kapni, mostmár nincs kétségem. Itt nagyon sokat számít az adott naptári évben megnyert címek száma és értéke.