sjd írta:
Amúgy a 3. évadzáró kapcsán most gondolkodtam el rajta, h komolyan félek a 4. évadtól, mert mi fog történni?
Felteszem ilyen tűzerő birtokában a zombik már nem igazán számítanak kihívásnak, szóval olyan nem lesz, mint a farmnál, hogy az élőhalottak lenyomják őket. A börtönben tök jól elvannak, nem kell senki mással kapcsolatba kerülni (max amikor mennek a bébitápért), innentől meg mi a fő konfliktusforrás? Marad a farmos drámázás a sok öreg között vagy h Kormányzóék (akiket jóindulatúan én pár évadra kiírtam volna a sorozatból) mégis visszajönnek. Ebből pedig mindkettő egyaránt gáz fővonal lenne.
Hát valahol olvastam, hogy elvileg a készítők 2-3 évadra terveztek ezzel a börtönös szállal. Ami egy ennyire lapossá váló, és pocsékul lezárt season után megkoronázná ezt a gyászos teljesítményt, amit itt a 3. évad utolsó harmadára összehoztak. Eléggé kinyírták most az érdeklődésemet, szóval nagyon bízom benne, hogy valami ütőset kapunk következőnek. De valami nekem azt súgja, hogy ezt a Kormányzós főszálat eleve két, vagy több évadosra tervezték. Ez megmagyarázná a lezárás nélküli "lezárást", és a fejlesztők állítólagos nyilatkozatát is erről a börtönös dologról. Bízom benne, hogy nem így lesz!
És ez a lezárás a 3-nak... Már most tűkön kéne ülnöm, hogy mikor lesz megint TWD, de még csak fel sem izgat az új részek gondolata.
Btw, Októberben érkezik a 4. évad.