Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs, hogy spoilerezek a spoileren belül, de Tyrion nem lenne Tyrion, ha nem tudna innen is felállni.miihii írta:Csóri Tyrion rendesen megindult a lejtőn, a rosszabbik felére került piszkosulMég csak az kéne neki, h leölik mellőle Shae-t és vége a világnak számára.
Cseperednek a sárkányok szépen, nagyon jó kis műsor lesz ebből az tuti![]()
Ahogy előttem is tökéletesen megfogalmazták, az a fajta sorozat, ami minden egyes évaddal egyre jobb és jobb lesz. Szóval feltétlenül nézd tovább, mert a második évad már egy fokkal ütősebb lesz, a többiről nem is beszélve. Lesz itt minden, hidd el.soadroli írta:
Befejeztem a Breaking Bad 1. évadát, hát én teljesen másra számítottam. Nem rossz, de gondolom ennél sokkal ütősebb lesz, nem véletlen az a sok rajongó.
A fanoktól kérdem, mikor lesz nagyon-nagyon pöpec?
Meg talán még az 5. évad 1. rész, 6. évad 8.rész (asszem)krosz31 írta: 5.évad,9.rész szerintem tipikusan egy ilyen rész
vagy 4.évad ,12.rész
Hát valahol olvastam, hogy elvileg a készítők 2-3 évadra terveztek ezzel a börtönös szállal. Ami egy ennyire lapossá váló, és pocsékul lezárt season után megkoronázná ezt a gyászos teljesítményt, amit itt a 3. évad utolsó harmadára összehoztak. Eléggé kinyírták most az érdeklődésemet, szóval nagyon bízom benne, hogy valami ütőset kapunk következőnek. De valami nekem azt súgja, hogy ezt a Kormányzós főszálat eleve két, vagy több évadosra tervezték. Ez megmagyarázná a lezárás nélküli "lezárást", és a fejlesztők állítólagos nyilatkozatát is erről a börtönös dologról. Bízom benne, hogy nem így lesz!sjd írta:
Amúgy a 3. évadzáró kapcsán most gondolkodtam el rajta, h komolyan félek a 4. évadtól, mert mi fog történni?
Felteszem ilyen tűzerő birtokában a zombik már nem igazán számítanak kihívásnak, szóval olyan nem lesz, mint a farmnál, hogy az élőhalottak lenyomják őket. A börtönben tök jól elvannak, nem kell senki mással kapcsolatba kerülni (max amikor mennek a bébitápért), innentől meg mi a fő konfliktusforrás? Marad a farmos drámázás a sok öreg között vagy h Kormányzóék (akiket jóindulatúan én pár évadra kiírtam volna a sorozatból) mégis visszajönnek. Ebből pedig mindkettő egyaránt gáz fővonal lenne.
5.évad,9.rész szerintem tipikusan egy ilyen részbarca99 írta:Dexter-fanok, ajánljatok már olyan részt a sorozatból, amiben nagyon erősen benne van a főhős karaktere, jelleme, annak kettőssége.
Persze, azt nem tettem hozzá, hogy az első az egyik legjobb rész, de ettől még tényleg más, mint a többi. (De éppenséggel lehet, h valakinek ez nem tetszik és a többi igen) Mondjuk nekem az egész első évad kollektíve bejön, nem voltak benne igazán status quo-k, mindig volt valami történés, előremozdulás a sztoriban.Eazzy írta:Én még követem, de az első rész annyira jó volt szerintem, egyszerűen a hangulatával magával ragadott az egész azonnal. Sajnos ezt követően nálam csak gyengült a dolog.sjd írta:A TWD pilot pedig gyakorlatilag egy különálló epizód, még meg sem ismerted a karaktereket, az igazi sztorit, szóval abból is egy teljesen más sorozat fog kisülni.
Én még 2012 novemberében írtam a comedy centralnak e-mailt, hogy mikor lesz szinkronosan a 10. évad. Akkor azt mondták hogy különböző okok miatt januárra fog elcsúszni. Nos , így április elején kijelenthetem hogy nem januárra csúszott el, hanem... Kitudja meddig fog csúszni. Úgyhogy én nem is vártam, megnéztem angolul, magyar felirattal.Mezner2 írta:Tudom,hogy 95%,hogy nem kapok rá választ,de hátha valaki okosabb nálam (ezt egyébként teljesen kizártnak tartom)!
A kérdés a következő : Mikor fordítják már le végre magyarra a Family Guy 10.évadját? Sehol,semmit nem találok róla,már kivagyok éhezve rá,kb. 10szerre nézem végig első évadtól a 9.ig!!! Pls. valaki biztasson,hogy nemsokára meglesz
Hát ezzel a válasszal nem leszel beljebb, de a Comedy hivatalos fb oldalán:Mezner2 írta:Tudom,hogy 95%,hogy nem kapok rá választ,de hátha valaki okosabb nálam (ezt egyébként teljesen kizártnak tartom)!
A kérdés a következő : Mikor fordítják már le végre magyarra a Family Guy 10.évadját? Sehol,semmit nem találok róla,már kivagyok éhezve rá,kb. 10szerre nézem végig első évadtól a 9.ig!!! Pls. valaki biztasson,hogy nemsokára meglesz
How I Met your mother-rel dettó ugyanez,mikorra várható szinkronnal a 8.évad?
Köszönöm, este meg is lesz lesve valószínűleg.miihii írta:...
Hát igen, fura, h ilyen tróger minőséghez adják a nevüket, ráadásul saját sorozathoz...sjd írta: GoT meg csak hozta a kötelező évadnyitó színvonalat, jó volt ez, csak annyira mégsem különleges.
mihii: hát akkor gratulálok az HBO-nak, így ne is várják, hogy több előfizetőjük lesz, nem csoda, hogy kalózöbölben is már több, mint 100 ezer seedere van az epizódnak.Szerintem az HBO egyelőre csak jobban tudja, h mit vetítenek, és ha náluk az van fenn, h feliratos, akkor az leszsoadroli írta:Hát én nem vagyok benne biztos. Egyik torrentoldalon ott van kommentben, hogy este "legion" hozni fogja a szinkronosat.
Game.of.Thrones.S03E01.REPACK.HDTV.XviD-AFGGareth Tello írta: + le is fagy minden egyes alkalommal...![]()
(Ha találtál jó linket, ahol van felirat is, leszel olyan kedves, és elküldöd pü-ben?)
A saját oldalon feliratos van írva a műsorfüzetben, uh sanszos, h az fake leszsoadroli írta:Hát én nem vagyok benne biztos. Egyik torrentoldalon ott van kommentben, hogy este "legion" hozni fogja a szinkronosat.miihii írta: Nem, egyelőre feliratosan tolják ott is.
Én még követem, de az első rész annyira jó volt szerintem, egyszerűen a hangulatával magával ragadott az egész azonnal. Sajnos ezt követően nálam csak gyengült a dolog. Megnézem, de messze van egy igazán jó sorozat színvonalától már nagyon régen. (most nem olyan régiben kicsit viszakaptam a raktáros üldözős jelenetekkel, de az a 20 perc igen vékony...)sjd írta:A TWD pilot pedig gyakorlatilag egy különálló epizód, még meg sem ismerted a karaktereket, az igazi sztorit, szóval abból is egy teljesen más sorozat fog kisülni.
Szerintem az HBO egyelőre csak jobban tudja, h mit vetítenek, és ha náluk az van fenn, h feliratos, akkor az leszsoadroli írta:Hát én nem vagyok benne biztos. Egyik torrentoldalon ott van kommentben, hogy este "legion" hozni fogja a szinkronosat.
Én is úgy tudom, hogy feliratosan lesz.soadroli írta:Help! Most akkor ma szinkronosan megy majd az HBO-n?
+ le is fagy minden egyes alkalommal...miihii írta:Nem javult, ahogy látom. Rápróbáltam, h mit mutat, de elég gyatra a minősége sztem. Jobb minőséghez hozzá lehet férni a neten és felirat is van már kora reggel óta![]()
![]()
Éjjel a fácsén ki volt rakva egy link, ahol élőben nyomták az évnyitót, amibe picit belenéztem. Még annak is jobb volt a minősége...
Most már csak a barinőmet kell megvárnom, amíg ideér, mert megígértem a közös nézelődést.
Hát én nem vagyok benne biztos. Egyik torrentoldalon ott van kommentben, hogy este "legion" hozni fogja a szinkronosat.miihii írta: Nem, egyelőre feliratosan tolják ott is.
Nem javult, ahogy látom. Rápróbáltam, h mit mutat, de elég gyatra a minősége sztem. Jobb minőséghez hozzá lehet férni a neten és felirat is van már kora reggel ótasjd írta:Egyébként ezzel valakinek van tapasztalata?Sanama írta:Na már csak pár óra és Westeros újra itt van!
Holnap az HBOGO-n ingyen meg lehet nézni az 1. részt feliratosan, azoknak is akik nem előfizetők!
Mert én tavaly megpróbáltam belenézni az első részbe, de sztem kb. 240p minőségben tették fel, teljesen pixeles volt. Kíváncsi lennék, utána javult-e a helyzet, de engem rögtön elriasztottak.
Ez engem is érdekelne, régen a viasat 3-on ment vasárnap éjszakánként ketrecharc, az is jó volt.MQuC írta:Sziasztok!
Tudja valaki, hogy MMA-t hol lehet manapság nézni? Régebben adta az Eurosport2 szépen a meccseket, de mostanában sehol nem látok ilyet.