Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.02. 14:44:22

GoT-t még nem sikerült megnéznem, majd ma, meccs után. :)
miihii írta:Csóri Tyrion rendesen megindult a lejtőn, a rosszabbik felére került piszkosul :? Még csak az kéne neki, h leölik mellőle Shae-t és vége a világnak számára.

Cseperednek a sárkányok szépen, nagyon jó kis műsor lesz ebből az tuti 8)
Bocs, hogy spoilerezek a spoileren belül, de Tyrion nem lenne Tyrion, ha nem tudna innen is felállni.
Drogon, Viserion, Rhaegal! 8)

Picit off:
Sanama:
Valamiért most az az érzésem támadt, hogy a Daenerys-Tyrion-Jon-Arya négyes valamelyikét ki akarja nyírni a hatos könyvben Martin... :cry: Nyugtass meg, hogy megmaradnak mind a négyen! :D
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.02. 14:36:58

soadroli írta:
Befejeztem a Breaking Bad 1. évadát, hát én teljesen másra számítottam. Nem rossz, de gondolom ennél sokkal ütősebb lesz, nem véletlen az a sok rajongó.
A fanoktól kérdem, mikor lesz nagyon-nagyon pöpec?
Ahogy előttem is tökéletesen megfogalmazták, az a fajta sorozat, ami minden egyes évaddal egyre jobb és jobb lesz. Szóval feltétlenül nézd tovább, mert a második évad már egy fokkal ütősebb lesz, a többiről nem is beszélve. Lesz itt minden, hidd el. :mrgreen:

A kérdésere válaszolva pedig: nagyjából a 3. évad felétől lesz brutális! :)

Egyébként csak én gondolom úgy, hogy minden idők egyik legjobb pilotja a Breaking Bad-é? Most így visszaemlékezve, valami hihetetlen epic volt, már az első 5 percben megvettek a hátralévő 5 évadra. :lol: Utána kissé csalódás is volt az első évad lassúcska cselekménye.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
soadroli
Llegenda del Barça

2013.04.02. 12:54:08

krosz31 írta: 5.évad,9.rész szerintem tipikusan egy ilyen rész
vagy 4.évad ,12.rész
Meg talán még az 5. évad 1. rész, 6. évad 8.rész (asszem)

Befejeztem a Breaking Bad 1. évadát, hát én teljesen másra számítottam. Nem rossz, de gondolom ennél sokkal ütősebb lesz, nem véletlen az a sok rajongó.
A fanoktól kérdem, mikor lesz nagyon-nagyon pöpec?
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.02. 12:17:19

sjd írta:
Amúgy a 3. évadzáró kapcsán most gondolkodtam el rajta, h komolyan félek a 4. évadtól, mert mi fog történni?
Felteszem ilyen tűzerő birtokában a zombik már nem igazán számítanak kihívásnak, szóval olyan nem lesz, mint a farmnál, hogy az élőhalottak lenyomják őket. A börtönben tök jól elvannak, nem kell senki mással kapcsolatba kerülni (max amikor mennek a bébitápért), innentől meg mi a fő konfliktusforrás? Marad a farmos drámázás a sok öreg között vagy h Kormányzóék (akiket jóindulatúan én pár évadra kiírtam volna a sorozatból) mégis visszajönnek. Ebből pedig mindkettő egyaránt gáz fővonal lenne.
Hát valahol olvastam, hogy elvileg a készítők 2-3 évadra terveztek ezzel a börtönös szállal. Ami egy ennyire lapossá váló, és pocsékul lezárt season után megkoronázná ezt a gyászos teljesítményt, amit itt a 3. évad utolsó harmadára összehoztak. Eléggé kinyírták most az érdeklődésemet, szóval nagyon bízom benne, hogy valami ütőset kapunk következőnek. De valami nekem azt súgja, hogy ezt a Kormányzós főszálat eleve két, vagy több évadosra tervezték. Ez megmagyarázná a lezárás nélküli "lezárást", és a fejlesztők állítólagos nyilatkozatát is erről a börtönös dologról. Bízom benne, hogy nem így lesz!

És ez a lezárás a 3-nak... Már most tűkön kéne ülnöm, hogy mikor lesz megint TWD, de még csak fel sem izgat az új részek gondolata.
Btw, Októberben érkezik a 4. évad.

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.04.01. 23:49:05

barca99 írta:Dexter-fanok, ajánljatok már olyan részt a sorozatból, amiben nagyon erősen benne van a főhős karaktere, jelleme, annak kettőssége.
5.évad,9.rész szerintem tipikusan egy ilyen rész
vagy 4.évad ,12.rész
barca99
Llegenda del Barça

2013.04.01. 23:42:03

Dexter-fanok, ajánljatok már olyan részt a sorozatból, amiben nagyon erősen benne van a főhős karaktere, jelleme, annak kettőssége.
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.01. 23:31:23

Eazzy írta:
sjd írta:A TWD pilot pedig gyakorlatilag egy különálló epizód, még meg sem ismerted a karaktereket, az igazi sztorit, szóval abból is egy teljesen más sorozat fog kisülni.
Én még követem, de az első rész annyira jó volt szerintem, egyszerűen a hangulatával magával ragadott az egész azonnal. Sajnos ezt követően nálam csak gyengült a dolog.
Persze, azt nem tettem hozzá, hogy az első az egyik legjobb rész, de ettől még tényleg más, mint a többi. (De éppenséggel lehet, h valakinek ez nem tetszik és a többi igen) Mondjuk nekem az egész első évad kollektíve bejön, nem voltak benne igazán status quo-k, mindig volt valami történés, előremozdulás a sztoriban.

Amúgy a 3. évadzáró kapcsán most gondolkodtam el rajta, h komolyan félek a 4. évadtól, mert mi fog történni?
Felteszem ilyen tűzerő birtokában a zombik már nem igazán számítanak kihívásnak, szóval olyan nem lesz, mint a farmnál, hogy az élőhalottak lenyomják őket. A börtönben tök jól elvannak, nem kell senki mással kapcsolatba kerülni (max amikor mennek a bébitápért), innentől meg mi a fő konfliktusforrás? Marad a farmos drámázás a sok öreg között vagy h Kormányzóék (akiket jóindulatúan én pár évadra kiírtam volna a sorozatból) mégis visszajönnek. Ebből pedig mindkettő egyaránt gáz fővonal lenne.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.04.01. 23:26:34

Mezner2 írta:Tudom,hogy 95%,hogy nem kapok rá választ,de hátha valaki okosabb nálam (ezt egyébként teljesen kizártnak tartom :mrgreen: )!
A kérdés a következő : Mikor fordítják már le végre magyarra a Family Guy 10.évadját? Sehol,semmit nem találok róla,már kivagyok éhezve rá,kb. 10szerre nézem végig első évadtól a 9.ig!!! Pls. valaki biztasson,hogy nemsokára meglesz :D
Én még 2012 novemberében írtam a comedy centralnak e-mailt, hogy mikor lesz szinkronosan a 10. évad. Akkor azt mondták hogy különböző okok miatt januárra fog elcsúszni. Nos , így április elején kijelenthetem hogy nem januárra csúszott el, hanem... Kitudja meddig fog csúszni. Úgyhogy én nem is vártam, megnéztem angolul, magyar felirattal.
Próbáld ki te is , meg fogod szeretni. Az angol szinkron nekem jobban tetszik. Én is alig akartam rászánni magam,de pár epizód után rájössz hogy nem is olyan hülyeség. Nem nagy változás, annyi hogy nem mondják, hanem neked kell olvasni a magyar szöveget.
Az angol szinkron meg baromi jó.
Én már a 11.évad 16. részénél tartok. Várom a 17-et :D
Kép

Titi - The Legend!
davi10
Llegenda del Barça

2013.04.01. 22:47:39

Mezner2 írta:Tudom,hogy 95%,hogy nem kapok rá választ,de hátha valaki okosabb nálam (ezt egyébként teljesen kizártnak tartom :mrgreen: )!
A kérdés a következő : Mikor fordítják már le végre magyarra a Family Guy 10.évadját? Sehol,semmit nem találok róla,már kivagyok éhezve rá,kb. 10szerre nézem végig első évadtól a 9.ig!!! Pls. valaki biztasson,hogy nemsokára meglesz :D

How I Met your mother-rel dettó ugyanez,mikorra várható szinkronnal a 8.évad?
Hát ezzel a válasszal nem leszel beljebb, de a Comedy hivatalos fb oldalán:
"Hamarosan...." "Azonnal értesítünk titeket...." sablonszöveg, de már itt lenne az ideje.

Az Anyád meg asszem mindíg Szeptember körül szokott jönni, de az még angolul sem ment le teljesen.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.01. 21:58:46

Tudom,hogy 95%,hogy nem kapok rá választ,de hátha valaki okosabb nálam (ezt egyébként teljesen kizártnak tartom :mrgreen: )!

How I Met your mother-rel dettó ugyanez,mikorra várható szinkronnal a 8.évad?
miihii
KHAL

2013.04.01. 20:25:46

Na, lepörgettem én is az évnyitót, évzárót.

TWD

Nem gondoltam volna, h pont ez a kis kocka Milton lesz Andrea veszte :) Ennél azért sokkal leleményesebb volt eddig szorult helyzetben a lányka, főleg ha mondjuk akár egy fogó volt nála. Na de most ráharapott... izé, ráfaragott :) RIP Andrea.

Carl meg megint megbillen egy kicsit a jelek szerint, lesznek még gondok vele.

Igazából túl sokat nem mutatott előre, h miről fog szólni a következő évad. Kb annyi a nyitott kérdés, h vajon hova ment a Governor. Mivel Rick és csapata elment Woodburry-ig meg vissza és nem találkoztak.

Majd meglássuk.
Azért az elég hatásos belépő volt, ahogy megtámadták a börtönt 8)

GoT

Csóri Tyrion rendesen megindult a lejtőn, a rosszabbik felére került piszkosul :? Még csak az kéne neki, h leölik mellőle Shae-t és vége a világnak számára.

Cseperednek a sárkányok szépen, nagyon jó kis műsor lesz ebből az tuti 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.01. 18:41:39

miihii írta:...
Köszönöm, este meg is lesz lesve valószínűleg. :)
miihii
KHAL

2013.04.01. 16:02:49

sjd írta: GoT meg csak hozta a kötelező évadnyitó színvonalat, jó volt ez, csak annyira mégsem különleges.

mihii: hát akkor gratulálok az HBO-nak, így ne is várják, hogy több előfizetőjük lesz, nem csoda, hogy kalózöbölben is már több, mint 100 ezer seedere van az epizódnak.
soadroli írta:Hát én nem vagyok benne biztos. Egyik torrentoldalon ott van kommentben, hogy este "legion" hozni fogja a szinkronosat.
Szerintem az HBO egyelőre csak jobban tudja, h mit vetítenek, és ha náluk az van fenn, h feliratos, akkor az lesz :wink:
Hát igen, fura, h ilyen tróger minőséghez adják a nevüket, ráadásul saját sorozathoz... :roll:
Gareth Tello írta: + le is fagy minden egyes alkalommal... :?
(Ha találtál jó linket, ahol van felirat is, leszel olyan kedves, és elküldöd pü-ben?)
Game.of.Thrones.S03E01.REPACK.HDTV.XviD-AFG

Ezt a verziót ajánlom, felirat pedig ITT
soadroli írta:
miihii írta: Nem, egyelőre feliratosan tolják ott is.
Hát én nem vagyok benne biztos. Egyik torrentoldalon ott van kommentben, hogy este "legion" hozni fogja a szinkronosat.
A saját oldalon feliratos van írva a műsorfüzetben, uh sanszos, h az fake lesz ;)
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.04.01. 15:56:20

sjd írta:A TWD pilot pedig gyakorlatilag egy különálló epizód, még meg sem ismerted a karaktereket, az igazi sztorit, szóval abból is egy teljesen más sorozat fog kisülni.
Én még követem, de az első rész annyira jó volt szerintem, egyszerűen a hangulatával magával ragadott az egész azonnal. Sajnos ezt követően nálam csak gyengült a dolog. Megnézem, de messze van egy igazán jó sorozat színvonalától már nagyon régen. (most nem olyan régiben kicsit viszakaptam a raktáros üldözős jelenetekkel, de az a 20 perc igen vékony...)
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.01. 14:19:15

TWD
Ez az! Újabb idegesítő karakter kinyírva. Meg Carl is szépen kioktatta az apját, hogy csak néztem. :shock: Lesznek még ezzel izgalmas dolgok. Viszont két dolog sejthető volt, 1. hogy Rickék nem akarják majd kinyírni a Kormányzó embereit, ezt szerencsére remekül elvarrták azzal, h Philip maga tette meg. 2. h a Kormányzó sem fog meghalni, de sztem legalább most 2-3 évadig nem veszik majd elő, nagyon felesleges lenne
Amúgy nemtom ti hogy vagytok vele, de ha nekem egy retkes börtön és egy fullextrás Woodbury közül kellett volna választanom, egyértelműen utóbbira voksoltam volna.

GoT meg csak hozta a kötelező évadnyitó színvonalat, jó volt ez, csak annyira mégsem különleges.

mihii: hát akkor gratulálok az HBO-nak, így ne is várják, hogy több előfizetőjük lesz, nem csoda, hogy kalózöbölben is már több, mint 100 ezer seedere van az epizódnak.
soadroli írta:Hát én nem vagyok benne biztos. Egyik torrentoldalon ott van kommentben, hogy este "legion" hozni fogja a szinkronosat.
Szerintem az HBO egyelőre csak jobban tudja, h mit vetítenek, és ha náluk az van fenn, h feliratos, akkor az lesz :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.01. 14:17:56

soadroli írta:Help! Most akkor ma szinkronosan megy majd az HBO-n?
Én is úgy tudom, hogy feliratosan lesz.
miihii írta:Nem javult, ahogy látom. Rápróbáltam, h mit mutat, de elég gyatra a minősége sztem. Jobb minőséghez hozzá lehet férni a neten és felirat is van már kora reggel óta :shock: 8)

Éjjel a fácsén ki volt rakva egy link, ahol élőben nyomták az évnyitót, amibe picit belenéztem. Még annak is jobb volt a minősége...

Most már csak a barinőmet kell megvárnom, amíg ideér, mert megígértem a közös nézelődést.
+ le is fagy minden egyes alkalommal... :?
(Ha találtál jó linket, ahol van felirat is, leszel olyan kedves, és elküldöd pü-ben?)
soadroli
Llegenda del Barça

2013.04.01. 14:15:21

miihii írta: Nem, egyelőre feliratosan tolják ott is.
Hát én nem vagyok benne biztos. Egyik torrentoldalon ott van kommentben, hogy este "legion" hozni fogja a szinkronosat.
Kép
miihii
KHAL

2013.04.01. 14:12:52

soadroli írta:Help! Most akkor ma szinkronosan megy majd az HBO-n?
Nem, egyelőre feliratosan tolják ott is.
soadroli
Llegenda del Barça

2013.04.01. 14:03:30

Help! Most akkor ma szinkronosan megy majd az HBO-n?
Kép
miihii
KHAL

2013.04.01. 13:59:28

sjd írta:
Sanama írta:Na már csak pár óra és Westeros újra itt van!
Holnap az HBOGO-n ingyen meg lehet nézni az 1. részt feliratosan, azoknak is akik nem előfizetők!
Egyébként ezzel valakinek van tapasztalata?
Mert én tavaly megpróbáltam belenézni az első részbe, de sztem kb. 240p minőségben tették fel, teljesen pixeles volt. Kíváncsi lennék, utána javult-e a helyzet, de engem rögtön elriasztottak.
Nem javult, ahogy látom. Rápróbáltam, h mit mutat, de elég gyatra a minősége sztem. Jobb minőséghez hozzá lehet férni a neten és felirat is van már kora reggel óta :shock: 8)

Éjjel a fácsén ki volt rakva egy link, ahol élőben nyomták az évnyitót, amibe picit belenéztem. Még annak is jobb volt a minősége...

Most már csak a barinőmet kell megvárnom, amíg ideér, mert megígértem a közös nézelődést.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.01. 13:48:19

TWD

Hát őszintén kicsit csalódás volt ez az évadzáró. Az elmúlt pár lötyögősebb rész után bíztam benne, hogy a zárásra tartogatják a puskaport, erre még csak le sem zártak semmit. Az akció rendben volt, de nekem valahogy túl kevés volt ez egy évadzáróhoz. A kormányzó végleg bekattant, oké, és valahol a rész közepén már fogadni mertem volna rá, hogy az ő karakterét átviszik a következő évadba is. Ez mondjuk nem baj, mert elég jó karakter, de remélem nem ezt a szálat szeretnék továbbvinni, mert már kezdett nagyon erőtlenné válni.
Összességében, az eddigi két évadzáróhoz képest ez kanyarban sincs.

CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.04.01. 12:59:41

Nem tudja valaki, hogy a szinkron most is 2 héttel később jön a GoT-hoz?

Illetve kár, hogy nem indítottak kapásból egy dupla résszel :D
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.01. 12:41:10

MQuC írta:Sziasztok!

Tudja valaki, hogy MMA-t hol lehet manapság nézni? Régebben adta az Eurosport2 szépen a meccseket, de mostanában sehol nem látok ilyet.
Ez engem is érdekelne, régen a viasat 3-on ment vasárnap éjszakánként ketrecharc, az is jó volt.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.04.01. 12:35:49

Kép
"And my heart will leave you never."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.01. 11:02:29

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy MMA-t hol lehet manapság nézni? Régebben adta az Eurosport2 szépen a meccseket, de mostanában sehol nem látok ilyet.
Kép
Válasz küldése