Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gareth Tello írta:Oier - Gabarrón, Sergi Gómez, Lombán, Ié (Bagnack 85') - Espinosa, Ilie, Rafinha (Luis Alberto 45') - Femenía (Adama Traoré 45'), Araujo (Luís Gustavo 61'), Joan Román (Dongou 61').Alexis9Sánchez írta:Mi volt a kezdő?
Lombán szerezte a győztes gólt.
Oier - Gabarrón, Sergi Gómez, Lombán, Ié (Bagnack 85') - Espinosa, Ilie, Rafinha (Luis Alberto 45') - Femenía (Adama Traoré 45'), Araujo (Luís Gustavo 61'), Joan Román (Dongou 61').Alexis9Sánchez írta:Mi volt a kezdő?
hát igen..1-0 ide a 2. félidő kezdetén!!BritishKnight írta:Ma 21:00-kor Gimnástic Tarragona - FC Barcelona Katalán kupa elődöntő!
Természetesen nagyon tartalékos csapat lesz
Jól van akkor, ezzel sem vagyok egyedül.Mihu írta:Tényleg nem értem, hogy miért nem áll mindenkinél az első helyen az 5-0A Real ellen, hazai pályán, úgy, hogy az ellenfélnek egy darab helyzete se volt, a játék minden aspektusában abszolút föléjük kerekedtünk. Egyszerűen nem tudtak labdát szerezni, csak ha középkezdés volt, vagy Casillas védett/mellérúgtuk a helyzetet. A Manchester az első félidőben veszélyes volt, gólt is rúgtak, volt helyzetük is, vezettek 1-2 veszélyes támadást, aminél az utolsó passz hiányzott, vagy abba lépett bele egy védő vagy Valdes. A realnak még ennyit se engedtünk, ami annak tükrében kimagasló, hogy óriási téttel bírt a meccs a bajnokság szempontjából, és műringyó első klasszikusa volt.
Ahogy nézzük,mentális erőből ott azért jelesre vizsgázott a csapatS.Agüero írta:Nem értem mit keres ott a Chelsea elleni 1-1.
Az volt a kérdés, hogy melyik meccsen volt a legerősebb, legbivalyosabb a csapat? Ezen a meccsen azért messze volt a csapat az erős jelzőtől.
Chelsea-1:1-Barca (csak a végére emlékszekMezner2 írta: Kinek melyik meccs volt ennek a 4évnek a csúcspontja?
FCB 4-0 Bayern és a 2011-es Bl döntő, FCB 5-0 Real.Mezner2 írta: Kinek melyik meccs volt ennek a 4évnek a csúcspontja?
Barca - Valencia 5-1 ; Real - Barca 2-6 ; Barca - Milan 4-0 + az említettek.Mezner2 írta:Mihu-val beszélgettünk Barca csoportban facen és felmerült egy téma![]()
Nevezetesen : Melyik meccsen volt a legerősebb,legbivalyosabb a csapat ?
Szerintem a 2011-es BL döntő volt az,ahol a legflottabbul működött a gárda,egy pillanatra nem merült fel bennem annak a lehetősége,hogy kikaphatunk![]()
Kinek melyik meccs volt ennek a 4évnek a csúcspontja?
Az említett BL-döntő mellett egyértelműen az 5-0, annál tökéletesebb meccs talán nem is volt, öt gyönyörű gól, Iniesta-Busquets sarkos egyérintőzgetés, satöbbi...Mezner2 írta:Mihu-val beszélgettünk Barca csoportban facen és felmerült egy téma![]()
Nevezetesen : Melyik meccsen volt a legerősebb,legbivalyosabb a csapat ?
Szerintem a 2011-es BL döntő volt az,ahol a legflottabbul működött a gárda,egy pillanatra nem merült fel bennem annak a lehetősége,hogy kikaphatunk![]()
Kinek melyik meccs volt ennek a 4évnek a csúcspontja?
Naná, Pedro mehet középcsatárnak, aztán csak arra játszunk, hogy beíveljük neki fejre.miihii írta:Megtaláljuk azt a helyet, ahol végre egy kifejezetten magas csapatnak fogunk számítani
Megtaláljuk azt a helyet, ahol végre egy kifejezetten magas csapatnak fogunk számítaniGame90 írta:Barcelona will play pre-season games in China (4 Aug in Shanghai), Thailand (7 Aug) and Malaysia (9 Aug) this summer. #fcblive [cat radio]
Arsenal elől elhappolhatjuk a Maláj meg Thai kupákat, amik évek óta az egyetlen kupaforrásaikGame90 írta:Barcelona will play pre-season games in China (4 Aug in Shanghai), Thailand (7 Aug) and Malaysia (9 Aug) this summer. #fcblive [cat radio]
Z.Chris írta:Sziasztok!
Találtam egy kvízt és szeretném kitölteni, de elég nehéznek bizonyult, sőt annyira, hogy még az internet se tudott segíteni nekem. Ezért szeretnélek titeket, hogy segítsetek benne.![]()
A következő kérdésekre szeretnék választ kapni:
1) Melyik szezonban szerezte a legtöbb idegenbeli gólt az FC Barcelona?
c. 2010/11 (49)
2) Tétmérkőzésen melyik csapatnak rúgott az FC Barcelona 18 gólt?
a. Tarragona (1901-ben)
3) Melyik évben szendvedte el a legnagyobb vereséget az FC Barcelona tétmérkőzésen?
a. 1930/31 (Idegenben a Bilbao otthonában 12:1)
4) Ki volt az a játékos aki egy spanyol kupa szezonon belül 12 gólt szerezett?
c. Kubala (1951-52)
5) Melyik évben szerezte meg az FC Barcelona csapata az 5000. spanyol bajnoki gólját? ( ezt nagyon szégyenlem, hogy nem tudom.)
b. 2009 (Messi Santander elleni duplájának második találta volt az februárban)
6) Melyik évben fordult elő hogy a Camp Nouban közel 120.000 néző követte nyomon az FC Barcelona hazai mérkőzését?
a. 1986 (a Juve ellen egy BL meccsen)