2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
másfél órával a meccs előtt soha nem hirdetnek kezdőt, úgyhogy ezt buktadBritishKnight írta:HIVATALOS kezdő
Valdés; Alves, Piqué, Masche, Alba; Busquets, Iniesta, Xavi; Alexis, Messi, Villa
Valószínűleg unszimpátia, de ez csak simán az irigység miatt van. Ha egy csapat nagyon sikeres, kiemelkedik a mezőnyből, az érzelmeket mozgat meg. Ha te nekik szurkolsz, akkor persze pozitív érzelmeket, de ha másnak, akkor negatívat. Ez amúgy szerintem normális dolog, Barca drukkerek is szoktak irigykedni, legalábbis én igenCastiel írta:nézelődök az oldalakon(Magyar) és ilyenekkel találkozom:
"sima 4-0 a Párizsiaknak... 3-1... 4-2... stb"
Most ennyire unszimpatikus a csapatunk? Vagy ennyire lenéznek minket?
Magyar mentalitás ez?
Akik eddig "normális"-nak tűntek azok is oltári baromságokat mondanakVagy csak én vagyok naív?
Én azt gondolom nekünk meg a legjobb támadósorunk van a világon, ezzel a Psg erős védősorral szemben. Tehát ha valaki, akkor ez a Messi-Villa-Tello/Alexis csatár 3-as megfelelő lesz a védelmük megbontására. Kérdés h ők mit áldoznak otthon középpályán!Barcaman1993 írta:Úgy érzem ma nagyon meg fogunk szenvedni, ez egy mocskosul erős ellenfél lesz. Ezek nem fognak beállni bekkelni, de marha erős védelmük van, egy legalább ugyanilyen erős támadósorral.
egész pontosan 47 tétmérkőzésből 35-ön gólt kaptunk.Lionel85 írta:...Már csak azért is, mert a védelmünk gyenge és általában egy gólt mindig kap a csapat már jó ideje... FORCA BARCA!!!
Én Lucastól nem tartok.Szerintem Alba leveszi a pályáról.Alves vs. Lavezzi már más tészta.Ha Alves fent ragad a támadásnál,akkor a helyén tudnak vezetni egy gyors kontrát.Barcaman1993 írta:Lavezzi Alvessel fog találkozni, míg Alba Lucasszal, ami szitén elég kemény párharcnak ígérkezik. Bízok a kp-nkban, ott kell megnyerni a meccset.StickyFingaz írta:Miért féltek Lavezzi gyorsaságától?Ha jól tudom a jobb oldalon játszik,vagyis a mi bal oldali védőnk fogja fogni.És szerintem Alba gyorsabb mint Lavezzi.
Lavezzi Alvessel fog találkozni, míg Alba Lucasszal, ami szitén elég kemény párharcnak ígérkezik. Bízok a kp-nkban, ott kell megnyerni a meccset.StickyFingaz írta:Miért féltek Lavezzi gyorsaságától?Ha jól tudom a jobb oldalon játszik,vagyis a mi bal oldali védőnk fogja fogni.És szerintem Alba gyorsabb mint Lavezzi.
És ellenünk is beköszönt a tavalyi BL szezonban, amire a fostalicska védelmünket elnézve most is jó esély mutatkozik.Barcaman1993 írta:Végül is csak 28 góllal lett gólkirály a Milanban, de sebaj.MQuC írta:Sosem fogom megérteni, miért van halálra rémülve Zlatantól ilyenkor mindenki. Mintha elfelejtenék, hogy a Milanban sem tudott maradandót alkotni....
Végül is csak 28 góllal lett gólkirály a Milanban, de sebaj.MQuC írta:Sosem fogom megérteni, miért van halálra rémülve Zlatantól ilyenkor mindenki. Mintha elfelejtenék, hogy a Milanban sem tudott maradandót alkotni....
Ezt nem tudom honnan vetted, ekkora baromságot ritkán olvas az ember. Azért kíváncsi vagyok, hogy hol voltál, amikor 2-2-őt játszottunk az Arsenal ellen, vagy a német-svéd 4-4-nél. És tudod ez egy csapatjáték, amit észben kéne tartani. Sok függ 1 embertől, de annál több a másik 10-től.herlius írta:
Azért Ibra nem éppen a topcsapatok elleni szuper teljesítményeiről híres. Ha az lenne, akkor már valószínűleg régóta BL-győztes lenne. Ő remek egyszemélyes kivégzőosztag a kis és közepes csapatok ellen, de a legnagyobbak általában jól tudják hatástalanítani őt. Persze ettől még kijöhet neki is a lépés egyszer, de remélhetőleg ez nem ebben a párharcban kerül sorra.
Azért Ibra nem éppen a topcsapatok elleni szuper teljesítményeiről híres. Ha az lenne, akkor már valószínűleg régóta BL-győztes lenne. Ő remek egyszemélyes kivégzőosztag a kis és közepes csapatok ellen, de a legnagyobbak általában jól tudják hatástalanítani őt. Persze ettől még kijöhet neki is a lépés egyszer, de remélhetőleg ez nem ebben a párharcban kerül sorra.visca el barca írta:szerintem inkább aza kulcs, h lőjjünk gólt. a milan ellen is az volt a tragédia, hogy ez nem jött össze.Subinho írta:nem szabad gólokat kapnunk, mert a visszavágón nem lesz 4-0, mint a Milan ellen. ezt a meccset kell jól lehozni!!!
zlatan ugyis lő vagy kettőt, uhogy kettő nekünk is kell legalabb.
amugy sztem ma is egy nagy tötyörgés lesz a pályán, nem hinném h nyerni tudunk...
Mascheranót úgyis ráállítjuk Zlatanra, úgyhogy a svédnek esélye sem lesz egy nála ennyivel brutálisabb fizikumú védővel szemben.visca el barca írta:zlatan ugyis lő vagy kettőt, uhogy kettő nekünk is kell legalabb.
NAGYON remélem, hogy a Milan elleni párharc ráébresztette a csapatot, hogy milyen játék kell a továbbjutáshoz: nulla tötyörgés, max akkor, ha már 4-0-ra megyünk.visca el barca írta:amugy sztem ma is egy nagy tötyörgés lesz a pályán, nem hinném h nyerni tudunk...
szerintem inkább aza kulcs, h lőjjünk gólt. a milan ellen is az volt a tragédia, hogy ez nem jött össze.Subinho írta:nem szabad gólokat kapnunk, mert a visszavágón nem lesz 4-0, mint a Milan ellen. ezt a meccset kell jól lehozni!!!