Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.02. 19:33:36

Nem számítok könnyű meccsre, az elmúlt években idegenben rendre szívunk. Egy x-nek már örülnék. Nem rossz csapat ez a PSG, csak még messze nem készek. Amennyit láttam belőlük, abból az jött le, hogy játsszák a focit, nem nagyon gubóznak be.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.02. 19:17:59

BritishKnight írta:HIVATALOS kezdő
Valdés; Alves, Piqué, Masche, Alba; Busquets, Iniesta, Xavi; Alexis, Messi, Villa
másfél órával a meccs előtt soha nem hirdetnek kezdőt, úgyhogy ezt buktad :D

ettől függetlenül ez lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.04.02. 19:13:38

HIVATALOS kezdő
Valdés; Alves, Piqué, Masche, Alba; Busquets, Iniesta, Xavi; Alexis, Messi, Villa
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2013.04.02. 18:14:43

Castiel írta:nézelődök az oldalakon(Magyar) és ilyenekkel találkozom:
"sima 4-0 a Párizsiaknak... 3-1... 4-2... stb"
Most ennyire unszimpatikus a csapatunk? Vagy ennyire lenéznek minket?
Magyar mentalitás ez?
Akik eddig "normális"-nak tűntek azok is oltári baromságokat mondanak :shock: Vagy csak én vagyok naív? :roll:
Valószínűleg unszimpátia, de ez csak simán az irigység miatt van. Ha egy csapat nagyon sikeres, kiemelkedik a mezőnyből, az érzelmeket mozgat meg. Ha te nekik szurkolsz, akkor persze pozitív érzelmeket, de ha másnak, akkor negatívat. Ez amúgy szerintem normális dolog, Barca drukkerek is szoktak irigykedni, legalábbis én igen :)

Lásd még Schumacher, Armstrong, Phelps, Phil Taylor, 10-15 évvel ezelőtti Real Madrid. Lehet őket szeretni vagy utálni, de semlegesen nem igazán állhatsz hozzájuk.

Ja, és semmiképpen sem magyar mentalitás, jelen van ez máshol is.
karmac
Barça C

2013.04.02. 18:13:15

Sziasztok ! Interneten hol lehet nézni a PSG-Barca meccset ? Tud valaki valami jó megbízható folyamatosan nézhető oldalt ?
Köszi
Hali
Castiel
Capitá del Barça

2013.04.02. 18:09:41

nézelődök az oldalakon(Magyar) és ilyenekkel találkozom:
"sima 4-0 a Párizsiaknak... 3-1... 4-2... stb"
Most ennyire unszimpatikus a csapatunk? Vagy ennyire lenéznek minket?
Magyar mentalitás ez?
Akik eddig "normális"-nak tűntek azok is oltári baromságokat mondanak :shock: Vagy csak én vagyok naív? :roll:
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
connor
Jugador d'estrella

2013.04.02. 16:43:04

Kicsit tartok is a mai meccstől meg nem is. Az nem kérdés, hogy a Barcelona jobb CSAPAT. Viszont a védelmünk idei gyengélkedése miatt bárki ellen kerülhetünk nehéz helyzetbe. Remélhetőleg a csapat tanult a milánói vereségből és most nem fogja ugyanazokat a hibákat elkövetni. A kezdőnk szinte ideális, a sérültekre nem foghatunk majd semmit.
A PSG legfőbb gyengesége pont az erőssége lehet: Ibra. Hiába a nagy várakozás vele szemben évről évre, a BL egyenes kieséses szakaszában gyatra teljesítményt nyújtott eddigi karrierje során. A 2002/2003-as szezontól kezdve egyszer nem sikerült az aktuális klubjával túljutnia a BL- csoportkörön, 2003/04-ben az Ajax-szal. Így az idei a pályafutása 10. BL-tavasza, a mai lesz a 29. meccse a BL egyenes kieséses szakaszában. Az eddig lejátszott 28 meccsén mindössze 4 gólt sikerült szerezni, amik közül 3 találatot a BARCELONA színeiben ért el a 2009/10-es szezonban, a 4. találatot tavaly sikerült összehozni az Arsenal ellen, 11esből.
A kérdés a mai meccsen az lesz, hogy Ibra vagy a védelmünk teljesít majd gyengébben.
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.02. 16:30:44

Én is csatlakozom azokhoz, akik tartanak a meccstől. Lucast én nem emelném ki annyira. Ilyen komoly meccsekhez nincs még elég rutinja, ügyes srác, de nem egy Barca ellen a kieséses zsakaszbann, azonkívül csak nemrég csatlakozott a csapathoz. Lavezzitől annál inkább. Ibra valszeg fog kapni egy őrzőt, leginkább Masch esélyes erre, bízzunk benne, hogy sikerül hatástalanítani. Amitöl nagyon félek azok a szögletek, a szabadrúgások és a beívelések. Ezek rohadt veszélyesek lesznek, ebben biztos vagyok.
Tello és Villa nem fog egyszerre kezdeni, sőt megkockáztatom nem is lesznek fent egyszerre. Ha pedig igen az öngyilkosság. Egyikük sem arról híres, hogy rendesen visszazárna és labdákat szerezne. Alexis sokkal alkalmasabb. Maxwellt át tudja játszani, ha pedig Alex vagy Silva figyelmét leköti lesz helye Messinek. Sajnos ez a védőpáros nagyon jó, nehéz dolga lesz középen a bolhának. Remélem többször meghúzzák, hogy Messi kimegy szére Alexist meg beküldik középre, ezzel lenne helye a gólzsákunknak.
Ez tipikusan az a meccs lesz, hogy rúgjunk eggyel többet mint a másik, abban pedig általában jók vagyunk, mert szinte biztos hogy kapni fogunk.
Forca Barca!!!!
Castiel
Capitá del Barça

2013.04.02. 15:29:15

Barcaman1993 írta:Úgy érzem ma nagyon meg fogunk szenvedni, ez egy mocskosul erős ellenfél lesz. Ezek nem fognak beállni bekkelni, de marha erős védelmük van, egy legalább ugyanilyen erős támadósorral.
Én azt gondolom nekünk meg a legjobb támadósorunk van a világon, ezzel a Psg erős védősorral szemben. Tehát ha valaki, akkor ez a Messi-Villa-Tello/Alexis csatár 3-as megfelelő lesz a védelmük megbontására. Kérdés h ők mit áldoznak otthon középpályán!
Tartom amit mondtam, hogyha 90%ban meg tudjuk valósítani amit akarunk, nem a mai meccset, de a párharcot is eldönthetjük. Mondom ezt minden arrogancia, és az ellenfél lebecsülése nélkül. Gólt szerintem kapni fogunk... büntetőből! Stark vezeti a meccset ha jól emlékszem/tudom.
Én úgy érzem látványos nagyon nagy meccs lesz a mai találkozónk!
Lionel85 írta:...Már csak azért is, mert a védelmünk gyenge és általában egy gólt mindig kap a csapat már jó ideje... FORCA BARCA!!!
egész pontosan 47 tétmérkőzésből 35-ön gólt kaptunk.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.04.02. 15:28:00

Szerintem a két meccsen döntő lesz a nemzetközi rutin. A PSG ebben nem erős, örülhetnek, hogy eljutottak eddig, de ahogy a főoldalon is írva volt, csapatként még nem 100%-osak, csak egyéni szinten. Csapatszinten pedig a Barcelona jobb csapat és ezt ki kell tudni használnia Messiéknek. Az első meccsen 1-2 gólos győzelem lehet az elvárás, de döntetlennél se lenne hajtépés, csak lőjjünk gólt. Már csak azért is, mert a védelmünk gyenge és általában egy gólt mindig kap a csapat már jó ideje. Ha szerencsés csillagzat alatt lesz a csapat, akkor jó eredménnyel várhatjuk a visszavágót!

FORCA BARCA!!!
Kép
Kép
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.02. 15:15:58

Barcaman1993 írta:
StickyFingaz írta:Miért féltek Lavezzi gyorsaságától?Ha jól tudom a jobb oldalon játszik,vagyis a mi bal oldali védőnk fogja fogni.És szerintem Alba gyorsabb mint Lavezzi.
Lavezzi Alvessel fog találkozni, míg Alba Lucasszal, ami szitén elég kemény párharcnak ígérkezik. Bízok a kp-nkban, ott kell megnyerni a meccset.
Én Lucastól nem tartok.Szerintem Alba leveszi a pályáról.Alves vs. Lavezzi már más tészta.Ha Alves fent ragad a támadásnál,akkor a helyén tudnak vezetni egy gyors kontrát.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.02. 15:12:53

StickyFingaz írta:Miért féltek Lavezzi gyorsaságától?Ha jól tudom a jobb oldalon játszik,vagyis a mi bal oldali védőnk fogja fogni.És szerintem Alba gyorsabb mint Lavezzi.
Lavezzi Alvessel fog találkozni, míg Alba Lucasszal, ami szitén elég kemény párharcnak ígérkezik. Bízok a kp-nkban, ott kell megnyerni a meccset.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.02. 15:10:37

Miért féltek Lavezzi gyorsaságától?Ha jól tudom a jobb oldalon játszik,vagyis a mi bal oldali védőnk fogja fogni.És szerintem Alba gyorsabb mint Lavezzi.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.02. 14:47:53

Akkor elhamarkodottan nyilatkoztam. Elnézést :)
Én akkor is "csak" lavezzi gyorsaságától félek, mert az amiben nem vagyunk túl jók hátul.
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.02. 14:41:39

Barcaman1993 írta:
MQuC írta:Sosem fogom megérteni, miért van halálra rémülve Zlatantól ilyenkor mindenki. Mintha elfelejtenék, hogy a Milanban sem tudott maradandót alkotni....
Végül is csak 28 góllal lett gólkirály a Milanban, de sebaj.
És ellenünk is beköszönt a tavalyi BL szezonban, amire a fostalicska védelmünket elnézve most is jó esély mutatkozik.

Két okból tartok a mai meccstől. Az egyik a védelmünk, a másik pedig igazából három ok: Ibra-Lavezzi-Lucas
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.02. 14:40:31

MQuC írta:Sosem fogom megérteni, miért van halálra rémülve Zlatantól ilyenkor mindenki. Mintha elfelejtenék, hogy a Milanban sem tudott maradandót alkotni....
Végül is csak 28 góllal lett gólkirály a Milanban, de sebaj.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.02. 14:39:35

Sosem fogom megérteni, miért van halálra rémülve Zlatantól ilyenkor mindenki. Mintha elfelejtenék, hogy a Milanban sem tudott maradandót alkotni.... Na mindegy. Biztos lő kettőt... :lol:

Tello, neked pedig óriási fizikumod lenne a norvégiai favágástól, de erre sajnos nem alapozhatsz :)

Igazából benne van, hogy a PSG jó napot fog ki és ki tudják használni Lavezzi gyorsaságát. De egyébként lefocizható csapat.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.02. 14:37:57

herlius írta:
Azért Ibra nem éppen a topcsapatok elleni szuper teljesítményeiről híres. Ha az lenne, akkor már valószínűleg régóta BL-győztes lenne. Ő remek egyszemélyes kivégzőosztag a kis és közepes csapatok ellen, de a legnagyobbak általában jól tudják hatástalanítani őt. Persze ettől még kijöhet neki is a lépés egyszer, de remélhetőleg ez nem ebben a párharcban kerül sorra.
Ezt nem tudom honnan vetted, ekkora baromságot ritkán olvas az ember. Azért kíváncsi vagyok, hogy hol voltál, amikor 2-2-őt játszottunk az Arsenal ellen, vagy a német-svéd 4-4-nél. És tudod ez egy csapatjáték, amit észben kéne tartani. Sok függ 1 embertől, de annál több a másik 10-től.

Úgy érzem ma nagyon meg fogunk szenvedni, ez egy mocskosul erős ellenfél lesz. Ezek nem fognak beállni bekkelni, de marha erős védelmük van, egy legalább ugyanilyen erős támadósorral.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.04.02. 14:32:05

visca el barca írta:
Subinho írta:nem szabad gólokat kapnunk, mert a visszavágón nem lesz 4-0, mint a Milan ellen. ezt a meccset kell jól lehozni!!!
szerintem inkább aza kulcs, h lőjjünk gólt. a milan ellen is az volt a tragédia, hogy ez nem jött össze.

zlatan ugyis lő vagy kettőt, uhogy kettő nekünk is kell legalabb.

amugy sztem ma is egy nagy tötyörgés lesz a pályán, nem hinném h nyerni tudunk...
Azért Ibra nem éppen a topcsapatok elleni szuper teljesítményeiről híres. Ha az lenne, akkor már valószínűleg régóta BL-győztes lenne. Ő remek egyszemélyes kivégzőosztag a kis és közepes csapatok ellen, de a legnagyobbak általában jól tudják hatástalanítani őt. Persze ettől még kijöhet neki is a lépés egyszer, de remélhetőleg ez nem ebben a párharcban kerül sorra.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.02. 14:30:18

visca el barca írta:zlatan ugyis lő vagy kettőt, uhogy kettő nekünk is kell legalabb.
Mascheranót úgyis ráállítjuk Zlatanra, úgyhogy a svédnek esélye sem lesz egy nála ennyivel brutálisabb fizikumú védővel szemben.
visca el barca írta:amugy sztem ma is egy nagy tötyörgés lesz a pályán, nem hinném h nyerni tudunk...
NAGYON remélem, hogy a Milan elleni párharc ráébresztette a csapatot, hogy milyen játék kell a továbbjutáshoz: nulla tötyörgés, max akkor, ha már 4-0-ra megyünk.
Szerintem ennek szellemében fognak pályára lépni a srácok, teljes gőzzel előre, rúgjunk minél többet, abból baj nem lehet.
Ha tötyörgés lesz, és kikapunk, önkéntes száműzetésbe vonulok Norvégiába és fát fogok vágni egész életemben.
István88
Barça B

2013.04.02. 14:20:09

Szerintem 0-2-re nyerünk :)
A PSG nem az a bekkelős csapat, játékban pedig nem hiszem, hogy le tudnak győzni minket. Nem lesz könnyű, de olyan nehéz se lesz, mint a Milan elleni első meccs.
Hajrá Barcelona és Swansea! :)
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.02. 14:15:23

Nem tudom miért vagytok ilyen pesszimisták.Én 5 eurót tettem arra,hogy több mint 3 góllal nyerünk. :D
socio66

2013.04.02. 14:11:25

elhozunk egy ikszet rúgott góllal, többet nem várhatunk a 'hagyományok' alapján, no meg nem is egy fogalmatlan csapattal játszunk.
itthon meg majd széttépjük őket.
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.02. 13:11:51

a Milan elleni első azért volt különösen veszélyes, mert nem lőttünk gólt idegenben, szerintem tehát ez lesz a döntő!! gól, gól, gól!! kapni sajnos fogunk erre a védelmünk garancia de egy gólos vereség az idegenbeli gól(ok)al még jó lehet.
én abból indulok ki, hogy a Valenciát éppenhogy verték, nos ezt mi is tudjuk tehát a dolog nem reménytelen.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.02. 13:07:16

Subinho írta:nem szabad gólokat kapnunk, mert a visszavágón nem lesz 4-0, mint a Milan ellen. ezt a meccset kell jól lehozni!!!
szerintem inkább aza kulcs, h lőjjünk gólt. a milan ellen is az volt a tragédia, hogy ez nem jött össze.

zlatan ugyis lő vagy kettőt, uhogy kettő nekünk is kell legalabb.

amugy sztem ma is egy nagy tötyörgés lesz a pályán, nem hinném h nyerni tudunk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése