Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából csak azért vitték le, hogy onnan köphesse le a PSG kispadjátDeus írta:Azért a térdkalács is érzékeny pont. Hidd el, tapasztalatból mondom.Sanama írta:
Hat remélem hogy amiatt, és nem meghúzódott.
Elvileg vérző játékos nem lehet a pályán, szóval nem hiszem hogy az lett volna a gond, fogta kicsit a jobb combját...Nekem mai napig is rossz a térdem.
Láttam h Tito szólt neki, hogy ne fusson, inkább várja ki a félidő végét.
Lehet csak elővigyázatosság. Inkább 1 meccs, mint 10!#David Villa# írta:Ajaj, Messi nincs ott. És ez most nem csak erre a meccsre nagy gond
Értem persze, arra nem is gondoltam ,hogy a térde sérült meg. Csak a vérzést láttam, meg utána, hogy a combját fogja.Deus írta:Azért a térdkalács is érzékeny pont. Hidd el, tapasztalatból mondom.Sanama írta:
Elvileg vérző játékos nem lehet a pályán, szóval nem hiszem hogy az lett volna a gond, fogta kicsit a jobb combját...Nekem mai napig is rossz a térdem.
Láttam h Tito szólt neki, hogy ne fusson, inkább várja ki a félidő végét.
Azért a térdkalács is érzékeny pont. Hidd el, tapasztalatból mondom.Sanama írta:
Elvileg vérző játékos nem lehet a pályán, szóval nem hiszem hogy az lett volna a gond, fogta kicsit a jobb combját...