2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
pedig így volt! már a sárga után is ott állt egyedül és fogta a fejét nem értvén a sárgát, ezután közjáték és pirosSilvanus írta:Ha ez tényleg így volt, akkor ez valami nagyon-nagy KAMU!!!dav777 írta:Tudjátok mit nem értek? Először felmutatta a bíró a sárgát, majd odament a földön fekvő játékoshoz - Roni a közelbe sem volt - beszéltek vmit és felmutatta a pirosat!!! ezt nem értemfigyeltétek ti is?
sasi1 írta: Oleger..........................
Picit félek belegondolni, mit fog vele csinálni Robben.............
Ha ez tényleg így volt, akkor ez valami nagyon-nagy KAMU!!!dav777 írta:Tudjátok mit nem értek? Először felmutatta a bíró a sárgát, majd odament a földön fekvő játékoshoz - Roni a közelbe sem volt - beszéltek vmit és felmutatta a pirosat!!! ezt nem értemfigyeltétek ti is?
JÓL LÁTTAD? PELÉ volt az!!!Zsolti írta:Én láttam valakit a laporta úr mellett!Pelét,de nem vagoyk benen 100%ig biztos..szal lehet ronie is azért volt úgy kiakadva,hogy pont most állították ki...nyerni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jah az Pelé voltZsolti írta:Én láttam valakit a laporta úr mellett!Pelét,de nem vagoyk benen 100%ig biztos..szal lehet ronie is azért volt úgy kiakadva,hogy pont most állították ki...nyerni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem Giuly nem igazán tetszik, túl sokat hibázik, és Oleger..........................Saviola írta:Így van Deco,Joerquera,Messi és Giuly is nagyon jó..Olegeurt kicsit [auto_cenzúra] a szélen Milito..sasi1 írta: Én úgy láttam a lassításon, hogy Ronaldinho nem ért hozzá a gyerekhez............
Deco nagyon nagyot játszik ma..........,de volt neki is egy - két jó megoldása..Puyol jó mint mindíg,összességében jók vagyunk,de a piros teljesen jogtalan volt..szegény Ronaldinho..eheh..
![]()
Pelé volt..Zsolti írta:Én láttam valakit a laporta úr mellett!Pelét,de nem vagoyk benen 100%ig biztos..szal lehet ronie is azért volt úgy kiakadva,hogy pont most állították ki...nyerni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így van Deco,Joerquera,Messi és Giuly is nagyon jó..Olegeurt kicsit [auto_cenzúra] a szélen Milito..sasi1 írta: Én úgy láttam a lassításon, hogy Ronaldinho nem ért hozzá a gyerekhez............
Deco nagyon nagyot játszik ma..........
Én úgy láttam a lassításon, hogy Ronaldinho nem ért hozzá a gyerekhez............Saviola írta:Ronaldinho piros,Messi Gól 10 emberrel..ez a piros teljesen jogtalan volt...vak idiota bíró van megint,ez sárgás volt,de piros biztos nem...
Hát elvileg ez most 1 meccses eltiltás a kupáról, de lehet, hogy ezt megóvja a Barca (remélem), és akkor eltörlik!!! Így lenne igazságos!!! Félő, hogy nem lesz ott a Real ellen, HA továbbmegyünk...retek írta:Akkor most Ronninak hány meccses eltiltása lesz?? Ez most Rohadtul nem jött jól, mert ha továbbmegyünk, akkor jön a Real...És mit ohne Ronaldinho...Az gáz lenne emberek, nem?