Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez azért túlzás, nehogy már egy Barcelona esélytelen legyen bárki ellen. Nem vagyok elfogult tényleg, de szerintem ha bejutunk a négy közé és utána bárkit megkérdeznénk a másik háromból kivel nem akar játszani tuti hogy a Barcelonát mondanák. Még akkor is ha a védelem most olyan amilyen stb.connor írta:A pesszimizmus oka inkább az, hogy a várható elődöntős ellenfelek közül egyedül a Dortmund aki jelenleg foghatónak tűnik. Főleg mivel áprilisban(legkésőbb máj 1.) lemennek az elődöntők - így az amúgy is rettenetesen gyenge védelmünk még gyengébb lesz.
Sanchez-nek már a barcások se hisznekStalkyard írta:Bocs, hogy csak ezt ragadom ki, de milyen kamu tizenegyesről beszélsz? Teljesen egyértelmű, hogy jogos volt a büntető, simán eltalálta Sánchez lábait a kapus. Ennél egyértelműbb büntető nem sok van.visca el barca írta: örüljünk h a bíró kompenzálta a lesgólt és befujta a kamu 11-est, mert különben lehet h hátrányból várnánk a visszavágót.
Bocs, hogy csak ezt ragadom ki, de milyen kamu tizenegyesről beszélsz? Teljesen egyértelmű, hogy jogos volt a büntető, simán eltalálta Sánchez lábait a kapus. Ennél egyértelműbb büntető nem sok van.visca el barca írta: örüljünk h a bíró kompenzálta a lesgólt és befujta a kamu 11-est, mert különben lehet h hátrányból várnánk a visszavágót.
Nem a mostani továbbjutás az, ami miatt többen is negatívan álltunk ehhez a sorozathoz. Én is nyilván magunkat látom esélyesebbnek egy idegenbeli 2-2 után. Akár Messi nélkül is, bár szerintem az argentin egy félidőt minimum pályára fog majd lépni. A BL egyenes kieséses szakaszában hazai pályán legutóbb 2006-07-ben szenvedtünk vereséget, összességében is 2009 ősze óta (Rubin Kazany elleni 1-2) senki sem nyert BL meccsen ellenünk a Camp Nou-ban. A 3-3-as döntetlenre pedig kb. nulla az esély. Legutóbb 3-3-as meccset 1998-ban a MU ellen látott a Camp Nou BL meccsen. Idegenbeli döntetlen után pedig legutóbb 2002/03-ban estünk ki hosszabbításban a Juve ellen - de akkor 1:1-ről.Chino írta:Én sem igazán értem ezt a gyászhangulatot. Engem is rohadtul bosszantott, hogy milyen gólokkal (és mikor) hozták X-re, de mégis inkább rájuk nézve hízelgőbb ez az eredmény. Égyedül a kiesők zavarnak. Utólag inkább elfogadtam volna egy 3:2-es vereséget, minthogy így készüljünk a visszavágóra. Amúgy Albával most mi van? Az NSO-n azt írják hogy el lesz tiltva, de nem emlékszem, hogy kiírták volna tegnap. Igazán azt sem láttam miért kapta, pofázásért vagy előtte csinált valamit, mert pont egy bedobásnál írták ki, a stream-em pedig kicsit akadozott. Ha mégis igaz akkor még nagyobb sz...ban vagyunk, mehet Montoya a helyére.
A csatársor miatt én nem aggódom úgy mint egyesek. Biztos vagyok benne, hogy Messi nélkül is verünk legalább kettőt. Azért otthon tartalékosabb összeállításban is vernünk kell a PSG. A Nou Camp mindig nagy előnyt jelent. Ráadásul a két góljuk is hogyan született. Ha nem vagyunk ennyire balszerencsések, hogy ilyen bírót kapunk simán meg lehetett volna a meccs. (és ez nem csak a góljukra értem) A másik meg egy hatalmas potya. Kétszer nem lehet ilyen mákjuk. Bebizonyítottuk már hogy otthon nagyon erősek vagyunk, bizakodó vagyok. Remélem inkább Busi lesz Piqué mellett, még úgy is, hogy Song nem tudja lehozni amit ő és hiányozni fog. Csak nehogy X-re játszunk, mert tudjuk hogy végződik ha ráülünk az eredményre.
Amennyit láttam belőle, inkább szélső, de középcsatárként is lehet játszatni, csak szerintem azzal, hogy berakjuk szenvedni a benga bekkek közé, elvesztegetjük a gyorsaságát és a kreativitását.messideco írta:Amúgy Deulofeu centerként is szokott játszani, vagy szélről indul inkább?
ezt ugy írod, mintha évek óta topcsapat lennének, és 5 évente egyszer kapnának ki otthon.diagonal írta: egy 2-2-őt a Parc des Princesben az odavágón nincs csapat aki ne írna alá