"Uraim! Vannak szabályok, amiket be kéne tartani! "
És tényleg. Most vagy ne állítsunk ki senkit, vagy akkor tényleg következetesen, ne a bíró jó lelkén alapuljon, hogy mire mit fújunk.

les. persze azt szokta apukám mondani hogy kishal is hal, de azért ne hasonlitsunk már egy 20 centis lest egy olyahogy, amit még anyám is beintene. az, hogy ezeket a pár millis leseket benézik, istenem ők is emberek. de ilyen szinten, ekkora lest benézni már óriási baki.trey88 írta:A mi másodikunk milyen volt Milan ellen?
ez a része csak a madridistáknak volt mindig baj, a szabályok szerint a szándék is ugyanúgy büntetendőBuitre írta:argyelan, az nem baj, hogy az egyik talált, a másik meg nem?
Elcsesztük...nem jó bírót kaptunk, ellenben veletek.REMY írta: A PSG sem egy hűde nagy ellenfél. Simán nyerni kellett volna tegnap. Elcsesztétek, de ezért nem kell mutogatni a másikra.
látom nem csak én érzem most ígyImperial írta:Srácok kár itt már ráfeszülni a BL-re, a bírói kar eldöntötte, hogy idén a Real lesz a győztes.
Angliába már nincs akkora, mint anno vt.albicelesteX írta:Így van...Ez a Camp Nou-ban sincs másképp néha azt is meg lehet hallani ha a légy fingik...Azért irigyelem azt a fajta hangulatot ami mondjuk Angliába van vagy éppen tényleg a Törököknél...de az EB-n az Ír ének is hátborzongató volt...Hogy ne legyen teljesen off...a Madrid ezt simán behúzta tuti elődöntősek...szerintem a legtutibb az ő helyük a négyesbe a többi meccsen még bármi lehet...itt már nem hiszem.
Őszintén mit vársz?StickyFingaz írta:Hát ez a madridi szurkolás...esküszöm egy temetőben is nagyobb hangzavar van.Most is fejelt Higuaín egy gólt,de mintha semmi sem történt volna.
Lehet bennük bármi, ha 2:0-ra mégis ki fognak kapni. A focit gólra játszák, ez a keserű igazság. Meg amúgy persze, hogy van bennük tűz, mikor adatik meg egy török illetőnek, hogy a Real Madrid ellen játszon? Meg alapvetően is kicsit zakkantak a törökök, egy kis csörte mindig a kedvükre való.Barca96 írta:jó kis csapat ez a Galata:D
Kellemeset csalódtam bennük, van bennük akarás, tüzesség.
Van bennük legalább egy gól!