Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Albaval nyilvánvalóan nem fogja tudni felvenni a versenyt, de középre nagy erősítés lehet.StickyFingaz írta:Te komolyan hisztek abban hogy majd kiszorítja Albát a kezdőből?Ő sem lesz már fiatalabb.Albával már nem veheti fel a versenyt.Szerintem a lazább meccseken becserélik 10-15 percre,majd a szezon végén szögre akasztja a csukát.
A pontos dátumra már nem emlékszem, de biztosan tudom, hogy Milito jónéhány hónapig nagyon jó formában játszott a sérülése után, viszont hosszabb távon a térde már nem bírta ezt az iramot. Az életkor szvsz ebben az esetben kevésbé meghatározó, sokkal inkább az adott szervezet felépítésétől függ ez a dolog. Milito egész karrierjét végigkísérték a kisebb-nagyobb sérülések, mindig is érzékeny testrésze volt a térde, pedig életkora alapján a középső védő posztra simán alkalmas lett volna még évekig. Abidalnak ilyen jellegű problémái nincsenek, a 34 év középső védőként pedig nem annyira vészes. Puyol is ugyanennyi idősen még aktívan tolja a legmagasabb szinten (még ha akadnak is már problémái), úgyhogy én azért még remélem, hogy látom komoly meccseken oktatni a "tanár urat":)connor írta:Kívánom Abidalnak, hogy jó formában térjen vissza. Viszont nekem úgy rémlik, hogy Milito nem igazán volt meghatározó tényező a sérülése után. 2009/10-ben 16 meccsen 931 percet játszott, 2010/11-ben 17 meccsen 1028 percet. Mindkét szezonban 12 meccsen volt kezdő. Azt, hogy mennyire lett volna nagy tanár igazán meg sem tudta itt mutatni. Viszont Abidalnak van egy olyan "hátránya", hogy szeptemberben már 34 éves lesz. Milito amikor felépült a sérülésből még csak 29 volt - ha 2010-et vesszük alapul, akkor 30. Azért az a plusz 4,5 év nem mindegy ám.herlius írta: Azért Milito-nak is volt még egy nagyon erős félszezonja a visszatérése után, amikor zseniálisan tolta középen. Tény, hogy nem sokáig bírta már a térde (ilyen komoly műtét után már ennyi is csoda volt), de a rutin még vitte előre. Abidal ráadásul szvsz nagyobb tanár, mint Milito bármikor a karrierje során és vele ellentétben nem a foci szempontjából legérzékenyebb testrészével volt gond. Ha fizikálisan rendbe tud jönni, 1-2 jó szezon még simán lehet a srácban.
Kívánom Abidalnak, hogy jó formában térjen vissza. Viszont nekem úgy rémlik, hogy Milito nem igazán volt meghatározó tényező a sérülése után. 2009/10-ben 16 meccsen 931 percet játszott, 2010/11-ben 17 meccsen 1028 percet. Mindkét szezonban 12 meccsen volt kezdő. Azt, hogy mennyire lett volna nagy tanár igazán meg sem tudta itt mutatni. Viszont Abidalnak van egy olyan "hátránya", hogy szeptemberben már 34 éves lesz. Milito amikor felépült a sérülésből még csak 29 volt - ha 2010-et vesszük alapul, akkor 30. Azért az a plusz 4,5 év nem mindegy ám.herlius írta: Azért Milito-nak is volt még egy nagyon erős félszezonja a visszatérése után, amikor zseniálisan tolta középen. Tény, hogy nem sokáig bírta már a térde (ilyen komoly műtét után már ennyi is csoda volt), de a rutin még vitte előre. Abidal ráadásul szvsz nagyobb tanár, mint Milito bármikor a karrierje során és vele ellentétben nem a foci szempontjából legérzékenyebb testrészével volt gond. Ha fizikálisan rendbe tud jönni, 1-2 jó szezon még simán lehet a srácban.
Azért Milito-nak is volt még egy nagyon erős félszezonja a visszatérése után, amikor zseniálisan tolta középen. Tény, hogy nem sokáig bírta már a térde (ilyen komoly műtét után már ennyi is csoda volt), de a rutin még vitte előre. Abidal ráadásul szvsz nagyobb tanár, mint Milito bármikor a karrierje során és vele ellentétben nem a foci szempontjából legérzékenyebb testrészével volt gond. Ha fizikálisan rendbe tud jönni, 1-2 jó szezon még simán lehet a srácban.connor írta:Én azért a mély vízbe nem merném bedobni az öreget. Az rendben van, ha majd a kicsik ellen rövid időkre pályára lép a ligában. De a kezdőbe nem merném beállítani, pláne nem a keményebb csapatok ellen. Túl sokat hagyott ő ki és túl komoly műtétje volt, ahhoz, hogy újra alapember legyen hosszabb távon.aynas írta:Kb 10 hónapot, 1 évet kihagyott. Már jó ideje a csapattal edz, nem tudom milyen a fizikális állapota, de a válogatott szünet után megnézném mit tud. Eljött az ő ideje, a sok sérülés miatt.
Az, hogy "visszatérhet" inkább csak egy gesztus a klub oldaláról nézve. Aki emlékszik Gabriel Milito esetére ott is hasonló volt a helyzet: hosszabb kihagyás után tért vissza, gesztust tett felé a klub. Alapember nem lett belőle és távozott is. Ha Abdial komolyan gondolja, hogy innen vonul vissza, akkor ez a nyáron be fog következni. És rendjén is lesz.
Én azért a mély vízbe nem merném bedobni az öreget. Az rendben van, ha majd a kicsik ellen rövid időkre pályára lép a ligában. De a kezdőbe nem merném beállítani, pláne nem a keményebb csapatok ellen. Túl sokat hagyott ő ki és túl komoly műtétje volt, ahhoz, hogy újra alapember legyen hosszabb távon.aynas írta:Kb 10 hónapot, 1 évet kihagyott. Már jó ideje a csapattal edz, nem tudom milyen a fizikális állapota, de a válogatott szünet után megnézném mit tud. Eljött az ő ideje, a sok sérülés miatt.
Lehet, hogy így lesz, de abban biztos lehestz, hogy a csapat 1 centivel sem fog emiatt jobban játszani...sörvirsli írta:Szerintem jövő hétvégén a Depor ellen tuti beteszik majd a végén,amivel lelkileg nagy lökést adhatnak a csapatnak a Milan elleni meccsre!
Hàt ilyen biztos nem lesz,mert else utazott Madridba a csapattal!! De egyébként szerintem is tuti megtapsolnàk!lui1698 írta:Ha esetleg holnap a meccs végén beállna, akkor szerintem tuti megtapsolnák, még a Bernabeu-ban is.
Szerintem is, de ez nem fog bekövetkezni, mert nem került be az utazó keretbe, ami nem mellesleg a következő:lui1698 írta:Ha esetleg holnap a meccs végén beállna, akkor szerintem tuti megtapsolnák, még a Bernabeu-ban is.