Minden szempontból egy kitűnő meccs volt. Bizonyította a csapat, hogy Messi nélkül is van élet. Alexis és Fabregas bizonyították, hogy mégsem annyira elveszett, mint látszik néha. Visszatért Abidal, nekem ez volt a legszebb pillanat.
Senkire nem lehet panasz, mindenki remekül játszott. Én Pintót simán elnézegetném a kapuban minden meccsen

Bolond a csávó, de talán éppen ezért is szimpatikus, munkájára meg nem lehet panasz.
Alves most már meccsek óta stabilan az egyik legjobb. Ilyen teljesítmény után kizártnak tartom, hogy nyáron elmenne. A tavasz eddigi legnagyobb pozitívuma számomra. A védelemnek nem volt ma sok dolga, úgyhogy mehetett bőven előre.
Song amikor játszik, akkor stabil, megbízható, olykor még kreatív is. Sajnálhatja, hogy van előtte egy Busi, mert simán kezdő lehetne, ha nem így lenne.
Alexis jó volt ma, gólokat lőtt, és jól is játszott végig. Tellónak a gól nem jött össze, viszont szerintem ma inkább a csapatjátékban volt hasznos, ami tőle mondjuk nem gyakori, hiszen inkább fel-alá szaladgál, meg csavargat a hosszúba

Beállt Deulofeu, sokan várták, most volt az első olyan meccse, amikor (gyorsan hangsúlyozom, szerintem!!!) nem tűnt ellenszenvesnek. Most háromból kétszer mondjuk a passzt kereste, és csak egyszer a cselt. Így is volt azért, amikor rátekeredett a labdára, meg amikor a végén ketten mentek Abidallal, és nem adta vissza, akkor csúnyát mondtam. De így nem tűnik már teljesen reménytelennek.
Szép győzelem volt, remélem, hogy lesz még ilyen ebben a szezonban. Előre a BL-ért!