Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem a meccs legnagyobb pozitívuma Alexis akit én sokszor temettem már. Lehet Fabregas és Alexis kellene a kezdőbe mindig, Messi meg padozzon??Vakmacska írta:Na, ha így tolják a fiúk majd szerda este is, nem lesz gond.
Én leginkább a hozzáállásnak örülök, és az agilis játéknak.
Látszik, hogy visszatért Tito a padra.
Úgy tűnik, hogy Alexisnek és Fabrenak sikerült kibújni Messi árnyékából.
Én megvallom, örülnék is neki, ha néha-néha a zsenit is pihentetik. Rá is ráfér néha.
Alexis végre nem tÖkölt, cselezgetett, hanem egyszerűen lerendezte.
nem hinném, hogy ilyen mélyen szántó következtetéseket kell levonni a direktebb játékstílusról 3 próbálkozás alapján.Deulofeu meg megmutatta, hogy milyen sokra megyünk azzal, ha egy csatár visszapassz helyett "bátran" beviszi 5 ember közé a labdát... (Amúgy ő sem volt rossz, de remélem akik a fentit hajtogatják állandóan, most láttak mennyi értelme van ennek)
Valahol el kell kezdeni, szerintem is jól nyomta és jobb opció mint Busquets vagy Song. Magas viszonylag gyors, jól fejel, lábbal is megbízható.herlius írta:Ezt a tökutolsó Mallorca elleni játékból szűrted le? A PSG azért kicsit más kávéház lesz.Barca96 írta:Nekem ma különösen tetszett Bartra játéka.
Hiba nélkül játszott, tehát nyugodtak lehetünk, megvan a második középhátvédünk!
Ezt a tökutolsó Mallorca elleni játékból szűrted le? A PSG azért kicsit más kávéház lesz.Barca96 írta:Nekem ma különösen tetszett Bartra játéka.
Hiba nélkül játszott, tehát nyugodtak lehetünk, megvan a második középhátvédünk!
Vadászkutya legyek ha ezt értemmess2009 írta:egyetértve az összes dícsérő szóval, van azért akinek a teljesítménye ma sem győzött meg: Montoya és Thiago. Bartránál még elnézők lehetünk.
Ez ellen a Mallorca ellen még jól is játszanaMezner2 írta:Tito még magát is előbb küldené beTT írta:deut mase látjuk
Elnézést, ha valaki esetleg először van itt a fórumon és olvassa ezt, nem azért írtam, hogy összezavarjamEzt írtam meccs előtt írta:Elöl ott van ez a két szerencsétlen, Cesc meg Sancho, remélem, hogy legalább az egyiküknek jobban fog menni ma, mint az utóbbi hetekben. Sánchez kihagyja azt is, ami már bent van, Fábregas meg olyan, mintha nem lenne ott, csak testben. Jó lenne, ha belejönnének a szezon hajrájája mindketten, mert szükség lesz rájuk is, ha BL-t akarunk nyerni.
Tito még magát is előbb küldené beTT írta:deut mase látjuk
Hát ezért...StickyFingaz írta:Nem tudom mi a francért játszatja Tito csatár poszton Fabrét. A PSG ellen is egy nagy nulla volt azon a poszton.Bár mostanában mindenhol kaki.
ez már a kezdőből evidens, meg hát ott van abidal is, ha vezetünk a vége fele, akkor egy csere már fix.TT írta:deut ma se látjuk