Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyjából nálam is ez, annyi különbséggel, hogy akármennyire is jó szezont futott Gündogan az kell, hogy mondjam van nála egy jobb. Ez pedig szvsz Javi Martinez! Nagy kár, hogy a bajoroknál játszik, de attól még elismerem, hogy hatalmas szezont futott.Gareth Tello írta:Szavazzatok az év csapatára itt:
http://www.bundesliga.com/en/fanzone/te ... /index.php
Nálam: Neuer - Carvajal, Hummels, Dante, Schmelzer - Gündogan, Schweinsteiger - Müller, Götze, Reus - Lewandowski.
Erre mondjuk nem feltétlenül van szükségük, elnézve az utánpótlásukat.Barcaman14 írta:És miután idén a BL-ben is komoly eredményeket tudnak felmutatni, egyre nagyobb neveket is elcsábíthatnak a topcsapatok.
Félelmetesen kinyílt a gólcsap odaát, se elöl, se hátul nem lesz könnyű tartani ezt a ritmust.Gareth Tello írta:Csak kissé durva a Bayern.
Utóbbi 37 meccs mérlege: 32 győzelem, 4 döntetlen, 1 vereség.![]()
Utóbbi 8 meccs gólkülönbsége: 32-5.![]()
Nem lesz könnyű.
Kifejezetten előny szokott lenni, ha Robben nem játszik.salas9 írta:
A München viszont (ahogy várható volt) nagyjából pihentet. Kispadon van Lahm, Robben, J.Martinez, míg Schweinsteiger a keretben sincs.
És egy 6-os így is begurult a Hannovernek idegenben. Parádés formát futnak a bőrgatyásoksalas9 írta:
A München viszont (ahogy várható volt) nagyjából pihentet. Kispadon van Lahm, Robben, J.Martinez, míg Schweinsteiger a keretben sincs.
Igen, több mint valószínű, hogy jó pár kulcsember távozni fog nyáron, ugyanakkor az értük kapott nem kevés pénzből jócskán bevásárolhatnak és ha ezt okosan teszik és továbbra is a jelenlegi filozófia mellett dolgoznak Kloppék, akkor bizony számolni kell velük az élmezőnyben. Én legalábbis nagyon remélem!Alcantara írta:A Dortmund nem biztos, hogy megragad Európa élmezőnyében.
Nagy esély van arra, hogy "szétkapják" a csapatot. A két lengyel egyike biztos távozik, Hummels jövetelét csak remélem(hozzánk), Reuss is óriási játékos, többen vinnék. Mondjuk utóbbi kinyilatkozta, hogy maradni akar, de lehet van az a pénz, amiért meggondolja magát ő is és a Dortmund is.
Ebből a szempontból valóban komoly kihívás a Bayern, hisz nagyok lesznek az elvárások Peptől. A bajnokság abszolút kötelező, + egyéb hazai kupákat is illene behúznia, de BL-ben is mindenki vmi szép eredményt fog várni. Kérdéses persze, hogy az idei csapat milyen magasra teszi számára a lécet, eddig úgy néz ki, eléggé magasra. Talán segíthetne Pepnek, ha idén behúzná a Bayern a BL-t, hisz már nagyon ki vannak éhezve a bajorok rá, és ha idén sem jön össze, akkor Peptől fogják várni a megváltást.Barcaman14 írta:Ez így akárki akármit mond nagy kihívás lesz Pepnek. Ezt a bajnoki idényt nehéz lesz fölülmúlni, a kupát is nagy valószínűséggel behúzzák idén. A BL azért még nehéz terep.
De tény, hogy idén az egyik legjobb csapat a Bayern, szinte minden klappol. És ebbe jövőre akár nagyon bele is bukhat Pep.
Én emlékszem arra, hogy amikor a Bayernhez érkezett, Ő már akkor leszögezte, hogy 2 éves szerződést köt, és azt nem áll szándékában meghosszabbítani. Nyilván ez az oka, hogy nem is ajánlottak neki.Alcantara írta:Lehet én tudom rosszul, de Jupp Heynckes esetében nem emlékszem, hogy ő nem akart volna hosszabbítani. Az igaz, hogy lejár a szerződése, de nem is ajánlottak hosszabbítást neki.
Hangsúlyozom, lehet én nem vagyok jól informált.