Nem nézem a meccset, de az akkor gyönyörű.bence-barca írta:Nem mintha olyan sokat számítana, de lesgól. #uefamadrid

Nem nézem a meccset, de az akkor gyönyörű.bence-barca írta:Nem mintha olyan sokat számítana, de lesgól. #uefamadrid
Nem hinném, hogy bármi szándékosság lenne benne, de már kezd kicsit unalmas lenne, hogy mostanában mindig nekik kedveznek, nekünk meg marad Ibra lesgólja, amit csodálhatunk, amikor akarunk és azok a gyönyörű 11-esek, amik elmaradtak csak az elmúlt pár fordulóban. ÁÁÁ gáz ez az egész helyzet. Jó lenne, ha Messi is beköszönne még párszor.bence-barca írta:Nem mintha olyan sokat számítana, de lesgól. #uefamadrid
Nem célozgatás, csak az igazság.TT írta: ott legalább darálnak a szurkolók (nem célozgatás!)
Az egy dolog, h mi így vagyunk vele, de ami durva ebben, h még egy Realos ismerősömnek is ez vt a véleménye és nehezményezte, miért nem adják inkább a másik meccset.Barcaman14 írta:Örülök, hogy a hatalmas téttel bíró Galatasaray-Real Madrid meccset nézhetem ma a Sport1-en.![]()
Hát ezzel nem vagy egyedülBarcaman14 írta:Örülök, hogy a hatalmas téttel bíró Galatasaray-Real Madrid meccset nézhetem ma a Sport1-en.![]()
Igen, rengeteg helyzet volt azon a meccsen, a Dortmund támadószekciója megállíthatatlan volt, ami a helyzetek kialakítását illeti, ha ez most is meglesz, és a megfelelő befejezés is összejön nekik, akkor szerintem nem lesz sok keresnivalója a Málagának.Barcaman14 írta:Dortmund-Malaga: Az első meccset nem láttam, de elvileg sok helyzet és jó foci volt a 0-0 ellenére. A mai meccs pedig egy igazi BL csörte lesz. A Dortmund iszonyatosan fel lesz spannolva hazai pályán és összességében is jobb csapatnak tartom. Akkor lehetnek gondban, ha a Malaga szerzi az első gólt, ellenkező esetben én Dortmund továbbjutást várok és remélek is.
Kár, akkor nem nyerheti meg nekünk az elődöntőt, ha továbbjutunk. Jó bírónak tartom, Ibra lesgólját is csak azért adta meg, mert úgy emlékezett, hogy a PSG fizetett neki, pedig valójában mi vettük meg.ab1daL írta:German referee Wolfgang Stark won't be in charge of any CL game anymore this season after a series of technical errors in PSG-Barcelona.
Micsoda ítélet, amúgy se nagyon vezethetett volna meccseket már a BL-ben, német létére. Plusz erre a kevés meccsre még másik 20 bíró ott van. Jól "megbüntették", semmit se csináltak.ab1daL írta:German referee Wolfgang Stark won't be in charge of any CL game anymore this season after a series of technical errors in PSG-Barcelona.
Ajajab1daL írta:German referee Wolfgang Stark won't be in charge of any CL game anymore this season after a series of technical errors in PSG-Barcelona.
recrea írta:[
Hülye...(troll)
Hülye...visca el barca írta:sorsolják?BritishKnight írta:Mikor lesz a BL-elődöntő sorsolása?hát nem ágak vannak?
Ez csak a madridistáknál számít,mivel a szándékot is büntetni kell a szabálykönyv szerint,ergo bár tudom,hogy nektek a tuskópáros miatt jól jönne,de nem csak az ér pirosat ha háromfelé törik az ellenfél lába,tudom ez így elsőre hihetetlenül hangzik,de tényleg így van !Buitre írta:argyelan, az nem baj, hogy az egyik talált, a másik meg nem?
Azt hittem ez a meccs már lement, hetekig ez vt a visszatérő kérdésvisca el barca írta:sorsolják?BritishKnight írta:Mikor lesz a BL-elődöntő sorsolása?hát nem ágak vannak?
sorsolják?BritishKnight írta:Mikor lesz a BL-elődöntő sorsolása?
kár, h nani telibeverte arbeloa mellkasát, amit benzema csinált, azt meg magas lábnak nevezik (veszélyes játék), ami miatt max sárgát szoktak adni. de nyugodtan vegyük egy kalap alá a kettőt, olymindegy.argyelan írta:hihetetlen, hogy ezt is megtudjátok magyarázni.Buitre írta:argyelan, az nem baj, hogy az egyik talált, a másik meg nem?![]()
![]()
![]()