Törökországban tiltott a szerencsejáték,ezért nem kerülhetett fel a bwin a Madrid mezére.neobarca írta:Valaki világosítson már fel! a reklám madridnak mióta nincs mezszponzora?![]()
Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Capitá del Barça
les itt má minden, mi meccs
nagyon retek sporik vannak mindenütt ma már, őrület. benne van a játékban a gyökér játékvezető, de manapság ez sok...
malagának szurkoltam, pellegrini megérdemelte volna hogy ott legyenek; nagyon nagy edző

nagyon retek sporik vannak mindenütt ma már, őrület. benne van a játékban a gyökér játékvezető, de manapság ez sok...
malagának szurkoltam, pellegrini megérdemelte volna hogy ott legyenek; nagyon nagy edző
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TT 2013.04.09. 22:38:38-kor.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ej, de sajnálom a Malagát, és egy lesgóllal esnek ki, de így? továbbjutást így elcseszni...
-
- Capitá del Barça
Okos gyerek ez az Arbeloa.Szerintem még mindig a parkolós incidens hatása alatt van.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Götze most buktató tényező volt ebben a párharcban. ennyi ziccert,amit kihagyott a két meccsen, hihetetlen.
Malaga 4 között
2-2 közben, 3 perc vissza.
DORTMUND OTT VAN, MIT MŰVELTEK

Malaga 4 között

2-2 közben, 3 perc vissza.
DORTMUND OTT VAN, MIT MŰVELTEK

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2013.04.09. 22:37:01-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- vlxe
- Capitá del Barça
Kulcsmomentum volt ennél a szitunál, hogy a partjelző laza három méterrel le van maradva az egésztől... így igazából nem is tudta normálisan megítélni, hogy les volt-e...#David Villa# írta:És malaga lesgól. Hihetetlen, hogy nem veszik ezeket észre.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Eliseu "eldöntötte" (?)
Tiszta Villarreal, remélem azért nem fognak pár év múlva kiesni, nagyon jó kis focit tolnak, megérdemlik hogy ott legyenek a legjobb 4be.
Tiszta Villarreal, remélem azért nem fognak pár év múlva kiesni, nagyon jó kis focit tolnak, megérdemlik hogy ott legyenek a legjobb 4be.

- #David Villa#
- Capitá del Barça
És malaga lesgól. Hihetetlen, hogy nem veszik ezeket észre. Na de mit csinál a Malaga:O nem semmi le a kalappal előttük!!!
- csababarca
rájöttök legalább,hogy emberből van,még akkor is,ha életében kétszer szerelte Messit.ferninho írta:nem az, hogy elő van véve, csak ez így nagyon meglepő volt kb mindenki számára....csababarca írta:Nah Varane a két hónapos makulátlan karrierje után elő is lett véve odaát,két hiba után. typical.![]()
remélem kihibázta magát erre a szezonra, még talán bele is fér ez.
mondjuk azért Drogbánál nem lehetett sok mindent kezdeni.
Simán továbbmentek így is,kettőt már nem kaptok,vár a malaga titeket, akik egy szép lesgólt szereztek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
most már azért más a helyzetbence-barca írta:Nem mintha olyan sokat számítana, de lesgól. #uefamadrid

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
nem az, hogy elő van véve, csak ez így nagyon meglepő volt kb mindenki számára....csababarca írta:Nah Varane a két hónapos makulátlan karrierje után elő is lett véve odaát,két hiba után. typical.

remélem kihibázta magát erre a szezonra, még talán bele is fér ez.
mondjuk azért Drogbánál nem lehetett sok mindent kezdeni.
madridista
Fúúú a Malaga kapusa mit védett a 75. perc körül :O Reus rúgta bele, de ott kellett hagynia a lábát. Ilyenre mondják, hogy mázli is kell egy kapusnak 
Nagyon drukkolok a Malagának, remélem kitudják húzni.
ÉS MÉG EGY VÉDÉS

Nagyon drukkolok a Malagának, remélem kitudják húzni.
ÉS MÉG EGY VÉDÉS

- csababarca
Nah Varane a két hónapos makulátlan karrierje után elő is lett véve odaát,két hiba után. typical.
-
- Capitá del Barça
Hoppácska Sneijder de szép kötényt adott a világlegjobbközéphátvédjének.
Közbe 3-1. NA MÉG KETTŐT!!!!!

Közbe 3-1. NA MÉG KETTŐT!!!!!
- csababarca
ugyanezt írom én is.ferninho írta: egyértelmű, hogy ahogy tavaly is, most is összeakarnak hozni egy Barca - Realt a döntőben, csak hát ez tavaly nem igazán jött össze.
Manipulálják rendesen ezt a sorsolást, nem véletlen sorsolják mostantól az elődöntőket is...
és én biztos vagyok benne, hogy ti majd a Bayern/Juve győztesével játszotok, mert a Realban nagyobb a rizikó, ,hogy kiessenek valószínűleg a Bayern ellen. és mint írtam itt egy El Clásicot akarnak összehozni.
De azt se tartom elképzelhetetlennek,hogy azt csinálják,amit kézilabdában évek óta, hogy nem akarnak házidöntőt,ezért amikor lehetőség van rá, összesorsolják az egy nemzetbelieket.
Ez is egy opció.
De az én fejemben is egy Barca-Bayern, és egy Real-Dortmund párharc lehetősége van.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ez a Malaga olyan szabadrúgás-kombinációkat mutat. Élmény nézni a játékukat.
Ha a Barca továbbjut szerintem is Barca-Bayern párosítás lesz. Ugyanis így vagy Barca-Real, vagy Real-Bayern lesz a döntőben. Első párharc népszerűségét nem kell megmagyarázni, míg a másik se bonyolult, hiszen a tavalyi fiaskó visszavágója...
Ha a Barca továbbjut szerintem is Barca-Bayern párosítás lesz. Ugyanis így vagy Barca-Real, vagy Real-Bayern lesz a döntőben. Első párharc népszerűségét nem kell megmagyarázni, míg a másik se bonyolult, hiszen a tavalyi fiaskó visszavágója...
Sajnos ez nagy valószínűséggel tényleg így van, és kissé elszomorító, hogy a meccsek manipulálása után itt a következő lépcsőfok: manipuláljuk a sorsolást is! Az meg külön röhej, hogy mennyire gátlástalanul egyértelműen nyomják. Mi lesz még itt? A bajnokságokat is manipulálják, hogy azok jussnak be a BL-be, akik a legtöbb bevételt hozzák?ferninho írta: egyértelmű, hogy ahogy tavaly is, most is összeakarnak hozni egy Barca - Realt a döntőben, csak hát ez tavaly nem igazán jött össze.
Manipulálják rendesen ezt a sorsolást, nem véletlen sorsolják mostantól az elődöntőket is...
és én biztos vagyok benne, hogy ti majd a Bayern/Juve győztesével játszotok, mert a Realban nagyobb a rizikó, ,hogy kiessenek valószínűleg a Bayern ellen. és mint írtam itt egy El Clásicot akarnak összehozni.
Lassan az egyszeri szurkoló minden kis hitét elveszik, amit a "tiszta" játékba, és sportélménybe vet. Lehet, hogy most is már csak egy illúzió az egész. Egy megrendezett valóságshow. Ki tudja?
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
egyértelmű, hogy ahogy tavaly is, most is összeakarnak hozni egy Barca - Realt a döntőben, csak hát ez tavaly nem igazán jött össze.csababarca írta:Mi nem fogjuk a könnyűt megkapni. Vagy real vagy Bayern.Stalkyard írta:És nekünk is inkább a Dortmund legyen, ne a Malaga?csababarca írta: Dortmund legyen a real ellenfele,ne a malaga.
Egyébként meg nekünk Malaga-Dortmund párharcból mindegy,mindkettő inkább játszó csapat, nekünk feküdnének.
madridista
- csababarca
Mi nem fogjuk a könnyűt megkapni. Vagy real vagy Bayern.Stalkyard írta:És nekünk is inkább a Dortmund legyen, ne a Malaga?csababarca írta: Dortmund legyen a real ellenfele,ne a malaga.
Egyébként meg nekünk Malaga-Dortmund párharcból mindegy,mindkettő inkább játszó csapat, nekünk feküdnének.
És nekünk is inkább a Dortmund legyen, ne a Malaga?csababarca írta: Dortmund legyen a real ellenfele,ne a malaga.

Az éjjel soha nem érhet véget!
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Hu, ez mi gól volt. Reus szépen odatette. Pedig eddig szépen kontrollálta a meccset a Malaga.