2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy mennyi lett a meccs végeredménye?laci18 írta:Sztem Frank kettesnél nem is érdemel jobbat. Maxit nem is nevezte a meccsre így nem tudott senkit beállítani akire felívelhettük volna a labdát, még jó hogy nem jöttek a gólok. És az hogy Giot kitette jobb oldalra egyenesen katasztrófális döntésnek tartom. Ha meg Maxit nem nevezte akkor küldte volna előre csatárnak Van Bommelt aki legalább magas, jól fejel. De mind1 Frank nem egy stratéga.Pilfer írta:Vajon a Victor Munoz mire kapott 3-as osztályzatot, miközben Rijkaard csak 2-est?![]()
Érdekes...
Nézd a jó oldaláról: 2 gólt lőtt és nyert a csapat. Kis szerencsével továbbjuthattunk volna még 10 emberrel is...laci18 írta:Sztem Frank kettesnél nem is érdemel jobbat. Maxit nem is nevezte a meccsre így nem tudott senkit beállítani akire felívelhettük volna a labdát, még jó hogy nem jöttek a gólok. És az hogy Giot kitette jobb oldalra egyenesen katasztrófális döntésnek tartom. Ha meg Maxit nem nevezte akkor küldte volna előre csatárnak Van Bommelt aki legalább magas, jól fejel. De mind1 Frank nem egy stratéga.Pilfer írta:Vajon a Victor Munoz mire kapott 3-as osztályzatot, miközben Rijkaard csak 2-est?![]()
Érdekes...
Sztem Frank kettesnél nem is érdemel jobbat. Maxit nem is nevezte a meccsre így nem tudott senkit beállítani akire felívelhettük volna a labdát, még jó hogy nem jöttek a gólok. És az hogy Giot kitette jobb oldalra egyenesen katasztrófális döntésnek tartom. Ha meg Maxit nem nevezte akkor küldte volna előre csatárnak Van Bommelt aki legalább magas, jól fejel. De mind1 Frank nem egy stratéga.Pilfer írta:Vajon a Victor Munoz mire kapott 3-as osztályzatot, miközben Rijkaard csak 2-est?![]()
Érdekes...
Teljesen egyetértek veled....Ordog írta:Nemértitek, hogy ha továbbmentünk volna akkor az év legfontosabb azaz a Cselszki elleni párharcra csökkentek volna az esélyeink... így is elég gennyes a sorsolásunk--> valencia, depor, atmadrid, mégeccer zaragoza, betis... ha még jött volna mellé két margit elleni akkor úgy kifáradtak volna a játékosok, hogy az nemigaz..... a cselszki elleni meccs előtt szerda, vasárnap ütemben jöttek volna a meccsek a világ legjobb csapatai ellen...
Nem bírtuk volna!!!!
szííívemből szeretem a csapatot, de előre kell gondolkodni és nézni a realitásokat!!! Ez így sokkal jobb, ahogy most történt!
Persze ez csak az én véleményem... talán túlzottan is a jó oldalát néztem a dolognak
Megpróbálni perelni, újrajátszást kiharcolni, de sajnos kevés rá az esély, hogy sikerülBANDIKA írta:Lehet ilyenkor tenni valamit??