Az lehet talán remény, hogy addig Eto'o visszatér!

Hát Gio nem hinném h tul jo megoldás a kp-ra, még ha az is az eredeti poxtja...akkor már inkább Gabri.Badi írta:Zsolti írta:CSa k a Rafa még egyszer sem biztos,hogy játszik!
szerintem összefoltozzák addigra...ha nem, ott van Gio
Zsolti írta:CSa k a Rafa még egyszer sem biztos,hogy játszik!
szerdához képest csak Edmilson, az ő hiányát meg csak elbírjuk..mondjuk úgy, hogy Marquez felmegy, Oleguer középre és Belletti szélre..ez külön jó, mert Oleguert szétfutná Petrovbarcakiraly írta:Ez igaz....de nem csak Ronaldinho fog hiányozni! Sajnos!Badi írta:Nem kell félni az atleticotól, nem akkora csapat...és tegnap megmutattuk, hogy nem (csak) Ronaldinho-n múlik a csapat sorsa...
Ez igaz....de nem csak Ronaldinho fog hiányozni! Sajnos!Badi írta:Nem kell félni az atleticotól, nem akkora csapat...és tegnap megmutattuk, hogy nem (csak) Ronaldinho-n múlik a csapat sorsa...
Nem lesz ott vasárnap sárga lapok miatt: Ronaldinho, Edmilson.visca el barca írta:bocs a hulye kérdésért, de most akkor az atletico ellen ki nem játszhat sárga/piros lapok miatt?![]()
Nem nagy csapat, de az legutolso 3 meccsunkbol 1 dontetlen, 2 vereség a mérlegunk ellenunk, ok a mi mumusaink.Badi írta:Nem kell félni az atleticotól, nem akkora csapat...és tegnap megmutattuk, hogy nem (csak) Ronaldinho-n múlik a csapat sorsa...
Azért akasztott nagy golokat is. De tény h sok volt a szerencsés megpattanos is, de a lényeg, h o legalább lott.Zsolti írta:igen!és milyen meseszép gólokat szokott lőni!![]()
![]()
![]()
az kizárt, mivel szombaton van a negyeddöntő...sasi1 írta:remélem elefántcsontparvagymi kiveri etoékat, és eto már vasárnap este a noucamp gyepén szaladgál.........
Azért Deco golokban sem szokott szukolkodnikomutnemukod írta:v. Bommel mielőtt megsérült igenis jó formában hasznosan játszott sztem egy-két hét és újra elkapja a fonalat. Tagadhatatlan sérülése óta nem jön ki úgy a lépés számára, de meggyőződésem, hogy fog ő még nagyon jól játszani idén. Nem lő gólokat? Hát Xavi és Deco se nagy gólzsákok, csak nekik nem ez a feladatuk, ahogy Mark-nak sem. Ők ütköznek, labdát szereznek, "szűk" helyről pontosan játszák ki a labdát(értem ez alatt a rövid egyérintős pontos passzokat, ami alapja a mi játékunknak), ők ebben világklasszisok ezért középpályások és nem támadók. Forca Barca!