Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arra rájöttem, h Téged az érdekel, h az olimpiai faluban mit művelnek a sportolók, csak akkor az nem tiszta még mindig, h akit ez viszont hidegen hagy, az miért álszent, mert a buli és a szex (és nem az olimpikonok magánélete) mindenkit érdekel.recrea írta:Tudod Te erre a választ, ki tudtad következtetni az írásomból.
Tudod Te erre a választ, ki tudtad következtetni az írásomból.sjd írta:Most akkor a buli meg a szex vagy a sport miatt érdekel?recrea írta: Engem sem érdekelne, ha a Dundika vagy a Liptai írta volna, Havas könyvet sem vettem még életemben, a sport, mint kapcsolódási téma miatt érdekel. Mondjuk megvenni nem fogom.![]()
Most akkor a buli meg a szex vagy a sport miatt érdekel?recrea írta: Engem sem érdekelne, ha a Dundika vagy a Liptai írta volna, Havas könyvet sem vettem még életemben, a sport, mint kapcsolódási téma miatt érdekel. Mondjuk megvenni nem fogom.
a pull&bear és a new yorker is ehhez a vonalhoz tartozik, asszem az arénában egymás mellett is vannak nagyjából.Stalkyard írta:Sziasztok! Holnap úgy alakult, hogy fölugrom Pestre valamelyik szuperplázába vásárolgatni kicsit, és ruha ügyileg tudnátok nekem üzleteket ajánlani, ahol garantáltan minőségi cuccok vannak? Bershka, Zara, Springfield ezek alapok, ehhez hasonlókat keresek, amik esetleg már nektek is beváltak. Ár nem annyira szempont, persze ne legyen méregdrága, nagyjából a felsorolt üzletek kategóriájában keresnék. Előre is köszi!
Engem sem érdekelne, ha a Dundika vagy a Liptai írta volna, Havas könyvet sem vettem még életemben, a sport, mint kapcsolódási téma miatt érdekel. Mondjuk megvenni nem fogom.sjd írta:Engem érdekel a buli meg a szex, de ezeket inkább első kézből tapasztalom meg, és őszintén szólva egyáltalán nincs késztetésem arra, hogy helyette elolvassak egy naplót arról, h valaki más kivel dugott. Mint ahogy az sem hoz izgalomba, hogy ugyanezt megnézzem egy rakás gyökértől egy trashreality formájában stb. stb.recrea írta: 1. Akkor Titeket nem érdekel a buli meg a szex?! Engem érdekel, mik zajlanak ilyenkor az olimpiai faluban, kíváncsi vagyok rá, mondhatni van rá igényem. Megvenni nem fogom, de elkérni valakitől biztosan. Ez alapján semmivel nem vagyok több, avagy kevesebb másnál.
De persze lehet, h én vagyok az álszent, h erre nincs igényem...
Engem érdekel a buli meg a szex, de ezeket inkább első kézből tapasztalom meg, és őszintén szólva egyáltalán nincs késztetésem arra, hogy helyette elolvassak egy naplót arról, h valaki más kivel dugott. Mint ahogy az sem hoz izgalomba, hogy ugyanezt megnézzem egy rakás gyökértől egy trashreality formájában stb. stb.recrea írta: 1. Akkor Titeket nem érdekel a buli meg a szex?! Engem érdekel, mik zajlanak ilyenkor az olimpiai faluban, kíváncsi vagyok rá, mondhatni van rá igényem. Megvenni nem fogom, de elkérni valakitől biztosan. Ez alapján semmivel nem vagyok több, avagy kevesebb másnál.
Ezt a logikai sort fejtsd már ki bővebben, légy szíves.csababarca írta:Aki pl az ibra-könyvet elolvasta, az ezt is elfogja.
csak ennek a csajnak a könyve legalább az igazat írja le, nem lejárató könyv lesz.
Összezsúfolunk hetekre pár száz ereje teljében lévő, sportolókról lévén szó vonzó testalkattal rendelkező fiatalt, elég könnyen ki lehet találni mi folyik ott. És ez rendjén is van.csababarca írta:A
De amúgy ha láttátok milyen képeket töltöttek fel pl az amcsi kosarasok twitterre az olimpia alatt,után akkor rájöttök,hogy tényleg arról szól.
és ezzel semmi baj nincs.
Miért járatná le magát? Az én szemembe attól nem kevesebb valaki, hogy fiatalon élvezi az életet. Fiatalabb korban az osztálykirándulások, a táborok ugyan erről szólnak. A gólyatáborokról ugyan így lehetne ilyen könyveket írni, annyi a különbség, hogy ők ismert emberek. Attól még ők is fiatalok és bohémek.Gareth Tello írta: Amúgy arra nem gondol, hogy ezzel olyan szinten lejáratja magát is, mint az atom? Mostantól ha valaki találkozik vele, vagy csak olvas róla, rögtön az fog beugrani neki, hogy "ja, ez az a csaj, aki mindenkivel lefeküdt az olimpiai faluban". Vagy éppen ezt akarja?
A könyvet amúgy nem fogom elolvasni, de biztos Nobel-díj-színvonal lesz.
Épp ez a probléma...kanty írta:Botránykönyv. El is fogja érni a célját. Mert, ha igaz, ha nem amit leír, úgyis egy ideig a középpontban lesz. Most őszintén az átlag, sportot nem igazán követő emberek közül ki ismeri ezt a csajt? Nagyon kevesen, s ha ismerik, akkor is maximum annyit tudnak róla, hogy egy úszó volt, aki komolyabb eredményeket nem ért el. Na, most legalább megismerik a nevét, mert az ilyenre igény biztos, hogy van.
Boixos írta: akiről egyébként még életemben nem hallottam, eddig a szituig!
szerintem te is láttad a zárójeleket a "sport" résznél, pont azért kerültek ezek oda, hogy valamennyire elkülönüljenek a dolgok.Alcantara írta:Szerintem ne keverjük össze a nagyszerű sportember és a nagyszerű ember közötti fogalmakat. Attól, hogy valaki félrelép mondjuk az olimpián, de világraszóló eredményt ér el ugyanitt a sportágában, azt joggal nevezhetjük nagyszerű sportembernek. Más kérdés, hogy mivel félrelép milyen, mint ember. A kettő nagyon nem ugyanaz!!!!
hát igen, gondolom, egyik fazon mögött sem álltak géppisztollyal, kényszerítve az eksönre, ezért ezek talán nem is annyira nagyszerű (sport)emberek.socio66 írta:a nagyszerű sportember családi élete ott lett tönkretéve szerintem, amikor lefeküdt ezzel a csajjal, ne tekintsünk már áldozatként rájuk.
Na, nagyjából ez az amivel teljesen egyetértek! Attól, hogy valaki félrelépett még nem ok arra, hogy mindezt könyvben kiadjuk, közszemlére tegyük milliók számára.Kalap1988 írta:Kivéve, ha nem hazudik, éppen azért, mert sértett, mert az illető nem adta meg neki azt, amit és a többi, rengeteg oka lehet. Ugyanezt megcsinálhatja női társaival is, akikre mondjuk irigy sporteredményei miatt. Vagy miből fogod tudni, hogy mi igaz a könyvből és mi nem? Nem tudhatod.... És ugyanezért a kiadót sem kell mentegetni, persze a pénzre mennek, ez igaz, de ez nem felmentés, nem ok, sőt, épp, hogy rontja a helyzetük... Ugyanis van rengeteg kiadó, aki viszont tisztességesen teszi a dolgát...socio66 írta:a nagyszerű sportember családi élete ott lett tönkretéve szerintem, amikor lefeküdt ezzel a csajjal, ne tekintsünk már áldozatként rájuk.
a kiadó meg azzal foglalkozik, amiben pénz van, és egy ilyen értéktelen mocskot még mindig hamarabb olvasnak el, mint más könyvet sajnos.
Kivéve, ha hazudik, éppen azért, mert sértett, mert az illető nem adta meg neki azt, amit és a többi, rengeteg oka lehet. Ugyanezt megcsinálhatja női társaival is, akikre mondjuk irigy sporteredményei miatt. Vagy miből fogod tudni, hogy mi igaz a könyvből és mi nem? Nem tudhatod.... És ugyanezért a kiadót sem kell mentegetni, persze a pénzre mennek, ez igaz, de ez nem felmentés, nem ok, sőt, épp, hogy rontja a helyzetük... Ugyanis van rengeteg kiadó, aki viszont tisztességesen teszi a dolgát...socio66 írta:a nagyszerű sportember családi élete ott lett tönkretéve szerintem, amikor lefeküdt ezzel a csajjal, ne tekintsünk már áldozatként rájuk.
a kiadó meg azzal foglalkozik, amiben pénz van, és egy ilyen értéktelen mocskot még mindig hamarabb olvasnak el, mint más könyvet sajnos.