Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szem meg tutira meg van budázva...Egy eléggé feltűnő ez mrá évek óta...2 iszonyatos pénzek moszognak itt,a reklámjogok,a rengeteg fogadás,a nézettségi mutatók...Túl sok pénz van benne ahhoz hogy tiszta legyen...Leomessi14 írta:Ti tényleg komolyan gondoljátok,hogy olyan játékosok mint Ruud stb évről évre csalnak az UEFA érdekei miatt? Mert én nagyon nem..Bestbarca írta:Míly meglepő mi kapuk a Bayernt,és a Real a Dortmundot...Hiába a Barca Real döntőben lenne a pénz,és mi hamarabb verjük a Bayernt mint a Real,szal így volt a legvalószínűbb hogy ez összejöhet,és hát "véletlen" ez is lett...Azért kiváncsi vagyok mikor lesz nagyobb balhé a UEFA sorsolások egyértelmű bundázási miatt,de mind1..
Szerintem szó sincs csalásról nem mernék ezt meghúzni...
vagy a dormtundconnor írta:Már tavaly is Barca-Real döntőért sírt Platini, idén tett is érte, hogy megvalósuljon az álom. Ha nem szól közbe a Bayern.Leomessi14 írta: Ti tényleg komolyan gondoljátok,hogy olyan játékosok mint Ruud stb évről évre csalnak az UEFA érdekei miatt? Mert én nagyon nem..Szerintem szó sincs csalásról nem mernék ezt meghúzni...
Már tavaly is Barca-Real döntőért sírt Platini, idén tett is érte, hogy megvalósuljon az álom. Ha nem szól közbe a Bayern.Leomessi14 írta: Ti tényleg komolyan gondoljátok,hogy olyan játékosok mint Ruud stb évről évre csalnak az UEFA érdekei miatt? Mert én nagyon nem..Szerintem szó sincs csalásról nem mernék ezt meghúzni...
Ti tényleg komolyan gondoljátok,hogy olyan játékosok mint Ruud stb évről évre csalnak az UEFA érdekei miatt? Mert én nagyon nem..Bestbarca írta:Míly meglepő mi kapuk a Bayernt,és a Real a Dortmundot...Hiába a Barca Real döntőben lenne a pénz,és mi hamarabb verjük a Bayernt mint a Real,szal így volt a legvalószínűbb hogy ez összejöhet,és hát "véletlen" ez is lett...Azért kiváncsi vagyok mikor lesz nagyobb balhé a UEFA sorsolások egyértelmű bundázási miatt,de mind1..
legyen így,inkább tőlük kapjunk ki mint egy realtól,belegondolni is rossz.visca el barca írta:ennél már csak az lenne a "jobb" ha barca-bvb döntő lenne és kikapnánk
Puyol nem hiszem, hogy felépül addigra. Szerintem Bartra lesz. Ha sorrendbe kellene rakni akkor 1., Bartra, 2. Abidal, 3., Song.zsoltman írta:Adriano helyet ki lesz a középhátvéd Münchenben?
Bartra?,Abidal,Song,Puyol?
De ha megnyerjük a Bl-t a real ellen.. akkor jó sokáig emlékezetes orgazmus lesz azvisca el barca írta:Ronal.10 írta:Ha ez bekövetkezik hogy Barca-Real döntő és nyer a Real.
10. et pont ellenünk, pont murinhoval.. na meg ez által CR aranylaszti.
Én nem tudom mit csinálnék aznap este de nem lenne szép vége![]()
Nem következhet be! Egyszerüen nem!
Szedjük össze magunkat..2 éve ezek még sima meccsek voltak nekünk!!![]()
és azt mondom h ha nem nyerjük meg a kupát, akkor inkább most essünk ki a bájern ellen mintsem h esetleg döntőt bukjunk a reallal szemben
Alább írták, h a Bayernt elvertük 4-0-ra, aztán, h ez nem ugyanaz a csapat, mint a 2009-es, írtam rá, h ez a kisebbik baj (pár hsz-el lejjebb), aztán beírtad Te ezt (h mi gyengébbek vagyunk), erre reagáltam, h ez pedig a nagyobbik.kanty írta:Ha arra gondoltál, hogy az a nagyobb baromság, amit én írtam, akkor talán ki is fejthetted volna, hogy miért. Kikkel játszottunk az elmúlt két évben, akik az elithez tartoznak? Madriddal egy szekér meccset, amelyeknek a nagy részéből rosszul jöttünk ki. Aztán volt egy Chelsea elleni elődöntő, ahol hiába játszottunk jobban, nem ért semmit, mert kiestünk. Aztán idén volt egy Milan, ami egy tehetséges csapat és van benne potenciál, de Európa elitjéhez egy ideje már nem tartoznak.recrea írta:
Ez pedig a nagyobbik...
Sokak még mindig álomvilágban élnek. Volt 3-4 év, amikor játékban uraltuk Európát, de ez mára eltűnt. Ezzel nincs is baj, mert nem kell és nem is lehet mindig gálázni. Csak nem árt helyén kezelni a dolgokat.
Ronal.10 írta:Ha ez bekövetkezik hogy Barca-Real döntő és nyer a Real.
10. et pont ellenünk, pont murinhoval.. na meg ez által CR aranylaszti.
Én nem tudom mit csinálnék aznap este de nem lenne szép vége![]()
Nem következhet be! Egyszerüen nem!
Szedjük össze magunkat..2 éve ezek még sima meccsek voltak nekünk!!![]()
Ha arra gondoltál, hogy az a nagyobb baromság, amit én írtam, akkor talán ki is fejthetted volna, hogy miért. Kikkel játszottunk az elmúlt két évben, akik az elithez tartoznak? Madriddal egy szekér meccset, amelyeknek a nagy részéből rosszul jöttünk ki. Aztán volt egy Chelsea elleni elődöntő, ahol hiába játszottunk jobban, nem ért semmit, mert kiestünk. Aztán idén volt egy Milan, ami egy tehetséges csapat és van benne potenciál, de Európa elitjéhez egy ideje már nem tartoznak.recrea írta:
Ez pedig a nagyobbik...