fú, nekem miután a barca mellett a márszej és a parma a kedvenc csapatom én nagyon szerettem

mennyivel jobban örültem volna neki, ha anno 28 évesen nem a juvéba megy hanem marad a helyén vagy a barcába jön.
amugy sztem sokkal jobb volt idősebb korában középső védőként, mint fiatalabban szélen. pályán kívul, pályán belül intelligens, értelmes, szerény ember, bár néha nála is elgurult a gyógyszer
azért sztem minden elmond képességeiről, hogy 2001-ben (mikor még sehol nem voltak a sejkek), 29 évesen, volt csapat aki 40+ milliot fizetett egy védőért...
ahh de jó nosztalgiázni, azon a parman ami a 90-es évek közepén, végén volt
buffon, cannavaro, thuram, stoichkov, zola, couto, crespo, brolin, veron, chiesa meg még a franc tudja ki
ott mekkora sikkasztások mehettek te jó ég.

a 90-es évek végén, kb 2-3 év alatt annyi játékost adtak el, és olyan árakon mint sehol máshol azóta sem
thuram 40 milla, buffon 60 milla, conceiacao + amoroso valami 40 milla (ezek mind egy évben...

) crespo 60, veron 30, di vaio 25, cannavaro 25, almeyda 25..
3 év alatt több mint 300 milla bevétel, 10 évvel ezelőtt
volt akkor ám habzsi dőzsi, 2 olasz kupa, 2 ueafa kupa, csak azt a rohadt serie a-t nem tudták megnyerni 96-97-ben asszem pont későbbi a nagy bevásárlónk a juve nyerte 1 vagy 2 ponttal
de jo volt itt nosztaligiázni egy kicsit
hát kb ennyi jut eszembe thuramról