Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Furcsa, arra senki nem emlékszik, hogy a Milan ellen a 4. gólpasszt Ő adta, holott akkor jött be.Messi10 írta:Szerintem az egyik leggyengébb játékos...Jó sajnos Pedro se jobb de legalább ő lő néha (fontos) gólt Alexis meg semmi... Azért mert (nem lebecsülve) egy Mallorcanak vagy Deportivonak rúg 45 helyzetből egy(két) gólt vagy (véletlenül) van három jó labdája amiből gólt rúgnak az nem Barca szintű játékos... A Bayern vagy bármelyik másik fontosabb meccsen ahol kezdő volt nem is találkozott a labdával vagy ha igen akkor 85%-ban rosszul játszotta meg vagy lassította a támadást. A helyzet kihasználásáról meg inkább ne is beszéljünk... Szerintem mindenki gondolkodjon el volt egy jó negyed vagy fél szezonja és kettő rossz... Bojan ilyenkor zavarták el...(pedig neki legalább másfél jó szezonja volt és sokkal ügyesebb mint a chilei (falábú)).
Dehogyis.Gokuci írta: Alexisnek hatalmas baja, hogy az idény nagy részében Balszélsőt játszattak vele, holott a posztja a jobb oldalon van.
Alexisnek hatalmas baja, hogy az idény nagy részében Balszélsőt játszattak vele, holott a posztja a jobb oldalon van.Maxi írta:bár van némi igazság benne, de simán meg is fordíthatod a dolgot.Subinho írta:
most is a legdurvább támadó trió lenne a miénk, ha Villa folyamatosan játszana, Alexis pedig hozná az elvárt szintet...
hogy Alexis játszik folyamatosan és Villa hozza a szintet...
Sajnos egyik se játszik folyamatosan és egyik se hozza a szintet.
Bár Alexis ha csak a fele helyzetét berúgja és 10 gólos a ligában mindenki körbeugrálja
bár van némi igazság benne, de simán meg is fordíthatod a dolgot.Subinho írta:
most is a legdurvább támadó trió lenne a miénk, ha Villa folyamatosan játszana, Alexis pedig hozná az elvárt szintet...
most is a legdurvább támadó trió lenne a miénk, ha Villa folyamatosan játszana, Alexis pedig hozná az elvárt szintet...Alexis9Sánchez írta:Ha jön tényleg Neymar, és beis vál + Alexis azt nyujtaná amit tényleg tud,akkor legdurvább támadó hármas lenne a világon az tutimaister6000cm3 írta:Szerintem egy Neymar, Messi, Alexis trió nagyon ütős lenne a mi középpályánkkal megtámogatva.![]()
Ezen a nyáron nemszabad eladni semmiképp,ha jövöre se javul majd maximum akkor!
Ha jön tényleg Neymar, és beis vál + Alexis azt nyujtaná amit tényleg tud,akkor legdurvább támadó hármas lenne a világon az tutimaister6000cm3 írta:Szerintem egy Neymar, Messi, Alexis trió nagyon ütős lenne a mi középpályánkkal megtámogatva.
Meg az az évi átlag 15-20gól passza se jön rosszul, amit eddig produkált Neymar, amit mindenki elfelejt a cselek bűvölete miatt..sjd írta:Amennyiben nincs valami belső infod erről, erre azért teljesen ne vegyél mérget. Az ebből levont következtetésekre meg végképp nemaister6000cm3 írta:hisz a braziltól nem várnánk el hogy 95%-ban csak lepasszolja a labdát, őt az egyéni megoldásaiért hoznánk el.
Alexis is végigcselezte a Serie A-t az Udinese színeiben, aztán most meg jó sok egyéni megoldást várnak el tőle...
Amennyiben nincs valami belső infod erről, erre azért teljesen ne vegyél mérget. Az ebből levont következtetésekre meg végképp nemaister6000cm3 írta:hisz a braziltól nem várnánk el hogy 95%-ban csak lepasszolja a labdát, őt az egyéni megoldásaiért hoznánk el.
énis így vagyok vele! 1évet még mindenféleképpen megérdemel! ha addig se javul akkor pedig viszont tényleg elkell adni!ab1daL írta:Most már akkor 11 gólpassz, szezon végén legalább ezek jönnek már. Én semmiképpen nem adnám el a nyáron, viszont ha jövőre sem javul kellőképp, akkor túl lehet adni rajta.
Legalább felsrófolja az árátMezner2 írta:Nagyon feljavult a srác a szezon végére,okos megoldások,gólpasszok,gólok és emellett még az egész szezonban mutatott hasznos mezőnymunkája is megmaradt,nem szabad eladni
Ha hozza azt amit az utóbbi bő 2hónapban akkor már megéri megtartani,én előtte is támogattam őt mert látom benne a potenciált,azt,hogy odatud kerülni akármikor helyzetbe,az ilyen meccsek meg mint a mai szerintem az önbizalmát is megdobják,talán pont ez az a kicsi plusz ami ahhoz szükséges,hogy befelé pattanjanak azok a labdák amíg eddig kifelé jöttek !neobarca írta:Én is csípem a srácot, de valahogy nincs nálunk szerencséje...Mezner2 írta:Nagyon feljavult a srác a szezon végére,okos megoldások,gólpasszok,gólok és emellett még az egész szezonban mutatott hasznos mezőnymunkája is megmaradt,nem szabad eladni
Én is csípem a srácot, de valahogy nincs nálunk szerencséje...Mezner2 írta:Nagyon feljavult a srác a szezon végére,okos megoldások,gólpasszok,gólok és emellett még az egész szezonban mutatott hasznos mezőnymunkája is megmaradt,nem szabad eladni