2013.04.15. 07:39:15
Általánosságban azok a vélemények vannak többségben, akik egyszerű repertoárú, gyors támadónak tartják Tellot és ezzel nagyjából egyet is értettem a tegnapi mérkőzésig. Az ugye egyértelmű, hogy egy ilyen fiatal játékosnak nem egyszerű a helyzete a világ legjobb csapatában szerepelni, pláne, ha Messi is pályán van, rontás, hiba esetén láthatjuk Messi azonnal odaszól. Eddig a leszegett fej (Tello) nekem arról szólt - akkor is azt csinálom, amit gondolok - nem a gondolkodó labdarúgót jelentette és be kell vallanom én is "faék" egyszerűségűnek gondoltam ezt a srácot. Lehet, hogy ez a vélemény állja majd meg a helyét, de a Zaragoza ellen ez a fiú olyan finomságokat mutatott az oldalvonal mellett, ami átírhatja később a Róla kialakult véleményeket. A foci örök igazsága, az éles meccsek formálnak igazi játékossá, és, ha kapsz bizalmat, előjöhet az is belőled, ami a saját játékostársaidat is meglepi. Én egy kicsit mást kaptam ettől a sráctól tegnap, mint, amire számítottam, nekem ez volt az ajándéka a Zaragoza elleni meccsnek, és bár tudom, hogy ez még semmit sem bizonyít, ettől még nem lesz Tello azonnal a kihagyhatatlan csatárunk, de én már másképp nézek rá, mert láttam Benne a több lehetőségét, még akkor is, ha egy harmatgyenge Zaragoza volt az ellenfél.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano