Testépítés, edzésprogramok
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Na igen itt jön képbe a tájékozatlanság.
Yohimbe, és a Guggulsterone egy fa kérge. Évezredek óta használják gyógyításra. A koffein meg gondolom nem szorul magyarázatra.
A többiben viszont igazad van. Akarat gyenge embereknek terveztek minden zsírégetőt. Anélkül is bőven megoldható, és amúgy is az étrenden múlik...
--------
rivaldo94-barca
A szója fehérje meg nem alkalmas önmagában tömegelésre. Ha nincs rá amúgy se pénz, akkor az étrendet változtasd meg, ami fehérjében, és szénhidrátban gazdag. Egy doboztól senki nem növeszt izmokat. Tudás nélkül meg főleg nem. Először tájékozódjon az ember, aztán lehet vásárolni.
Én se úgy kezdtem annak idején, hogy megkérdeztem, hogy ez meg ez jó lesz e... Hanem megnéztem mi micsoda, mik vannak, hogyan vannak. Összeállítottam egy tervet, és azután kérdeztem. Pozitív visszajelzésnél pedig megtudhatod, hogy igen már nagyjából képben vagy az alapokkal. Aztán lehet tovább lépni. A mai világban google segítségével ez talán nem nagy megerőltetés, ha a könyv már tabu..
De a legfőbb a tájékozottság! Én a kétszáz forintos tojásfehérjelétől egészen a milliós halott emberek agyalapi mirigyéig mindent átnéztem, volt vagy három hónap, de megérte.
Egy boltban megkérdezed, hogy ez meg ez jó, akkor persze, hogy azt mondják, hogy igen, meg mellé még ez is kéne...
Első sorban jobban jársz, ha kiegészíted az étrended.
Yohimbe, és a Guggulsterone egy fa kérge. Évezredek óta használják gyógyításra. A koffein meg gondolom nem szorul magyarázatra.
A többiben viszont igazad van. Akarat gyenge embereknek terveztek minden zsírégetőt. Anélkül is bőven megoldható, és amúgy is az étrenden múlik...
--------
rivaldo94-barca
A szója fehérje meg nem alkalmas önmagában tömegelésre. Ha nincs rá amúgy se pénz, akkor az étrendet változtasd meg, ami fehérjében, és szénhidrátban gazdag. Egy doboztól senki nem növeszt izmokat. Tudás nélkül meg főleg nem. Először tájékozódjon az ember, aztán lehet vásárolni.
Én se úgy kezdtem annak idején, hogy megkérdeztem, hogy ez meg ez jó lesz e... Hanem megnéztem mi micsoda, mik vannak, hogyan vannak. Összeállítottam egy tervet, és azután kérdeztem. Pozitív visszajelzésnél pedig megtudhatod, hogy igen már nagyjából képben vagy az alapokkal. Aztán lehet tovább lépni. A mai világban google segítségével ez talán nem nagy megerőltetés, ha a könyv már tabu..
De a legfőbb a tájékozottság! Én a kétszáz forintos tojásfehérjelétől egészen a milliós halott emberek agyalapi mirigyéig mindent átnéztem, volt vagy három hónap, de megérte.
Egy boltban megkérdezed, hogy ez meg ez jó, akkor persze, hogy azt mondják, hogy igen, meg mellé még ez is kéne...
Első sorban jobban jársz, ha kiegészíted az étrended.
Davi, nem akarok nagyon belepofázni, de nem létezik, hogy csak olyan tanács segít rajtad, ami 10 soros és soronként 3 különböző szív- és vesepusztító keveréket kell magadba töltened.sörvirsli írta:Heti 4-6 x 40 perc kardió (mérséklet tempójú futás,pulzus legyen max 160 körül)reggel éhgyomorra, előtte mehet 2gramm L-Karnitin majd 15 perce rá 10-15 gramm BCAA az izommmegőrzés céljából,aztán kb 15 perc és mehet a futás.davi10 írta:Szeva!
Na lenne egy olyan problémám, hogy a hasam felső része szépen kockás, de lent meg gömbölyödik
Szóval mit ajánlanátok, hogy ledolgozzam? Sportolok heti 4x + tesi órák a suliban, szal nem vagyok egy egész nap tv előtt hízó gyerek.
Ha jól tudom a felülés nem fogyaszt, csak erősíti alatta az izmot.
Ha valakinek bármilyen ötlete lenne megköszönném (futás, abból kocogás v inkább sprint stb.)
Ne egyszerre vedd be a kettőt mert felszívódásbeli gondok lehetnek.
Ha bírja a szíved akkor mehet valami termogén zsírégető is, a Yohimbe tartalmúak a legjobbak. PL Lipo 6: ebben van még shyneprine,gugulsterone meg koffein is amik szinté jók kis stimulánsok)
Utána turmix 40-50 gramm fehérjével meg olyan 40-50 gramm CH-val (mondjuk darált zabpehely).
Sok sikert!

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Heti 4-6 x 40 perc kardió (mérséklet tempójú futás,pulzus legyen max 160 körül)reggel éhgyomorra, előtte mehet 2gramm L-Karnitin majd 15 perce rá 10-15 gramm BCAA az izommmegőrzés céljából,aztán kb 15 perc és mehet a futás.davi10 írta:Szeva!
Na lenne egy olyan problémám, hogy a hasam felső része szépen kockás, de lent meg gömbölyödik
Szóval mit ajánlanátok, hogy ledolgozzam? Sportolok heti 4x + tesi órák a suliban, szal nem vagyok egy egész nap tv előtt hízó gyerek.
Ha valakinek bármilyen ötlete lenne megköszönném (futás, abból kocogás v inkább sprint stb.)
Ne egyszerre vedd be a kettőt mert felszívódásbeli gondok lehetnek.
Ha bírja a szíved akkor mehet valami termogén zsírégető is, a Yohimbe tartalmúak a legjobbak. PL Lipo 6: ebben van még shyneprine,gugulsterone meg koffein is amik szinté jók kis stimulánsok)
Utána turmix 40-50 gramm fehérjével meg olyan 40-50 gramm CH-val (mondjuk darált zabpehely).
Sok sikert!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Ha nincs másra pénz akkor jó,egyébként meg szója az egész és olyan íze van amit ha ide leírnék akkor kb egymillió évre tiltanának ki a fórumról!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
-
- Jugador del Barça
Kár hogy a pénz nagy úr, és nincs most ennyi pénzem ilyenre, mert ezt a fehérjét megvenném rögtön:http://bodybuildingbolt.hu/termek.php?id=115. Nektek mi a véleményetek erről a fehérjéről, tömegeléshez megfelel?

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Belefér. Egyébként bele lehet illeszteni a diétába, de azt akkor megfelelő módon, időben.MQuC írta:Igazából csak az a baj, hogy akármennyit futhatunk, ha mellette bemegy a csoki moki meg a sütikeMEg kell vonni a cukrot és a szénhidrátot is csökkenteni kell, figyelve a tested reakcióit. CSak keményen megy. MEgszorításokkal.
Vagy fussanak 23 órát naponta, és ehetnek annyit csokit, amennyit akarnak...

Amúgy én utálom az édességeket. Úgy vagyok vele, hogy megkóstolom, mert érdekesen néz ki, de még egyet nem vennék semmi pénzért

Ami inkább a gyengém az a fehérlisztes baromságok a pékségekben. Lényegében azzal se lenne nagy gond, de még nem nagyon találtam teljes kiőrlésűből készült ételt

-
- Az Év fórumozója 2013
Én múlt hétvégén voltam futni egyet a Margitszigeten, az erőnlétem egyébként annyira nem rossz, úgyhogy gondoltam, futok lazán két kört, aztán megyek haza.recrea írta:...

Most amúgy pont érettségizem, de aztán szerintem folytatom a futkorászást viszonylag rendszeresen, hasznos dolog kétségkívül.
Egyszer majd elmehetünk futni együtt a paulaneres meccsnézés előtt.

Én imádom a csokit, nem bírom ki, h ne egyek. Szerintem ez testalkat függvénye, barátom az elején figyelt a kajára, elkezdett futni, most 10 km-t fut, fogyott kb. 10 kilót (nem volt kövér egyébként), de már bármit ehet, nem is fut olyan rendszeresen, mégsem hízik, energiát csinál belőle a teste.MQuC írta:Igazából csak az a baj, hogy akármennyit futhatunk, ha mellette bemegy a csoki moki meg a sütikeMEg kell vonni a cukrot és a szénhidrátot is csökkenteni kell, figyelve a tested reakcióit. CSak keményen megy. MEgszorításokkal.
Hosszú vajúdás és még hosszabb idő után reggel rávettem magam, h elmenjek futni. Lefutottam a Margitsziget kört, nagyon jól esett...amikor megálltam. Kondim zéró, ill. van egy makacs húzódásom, gondoltam nem rögtön focival kéne kezdeni, elmegyek kocogni.
Ismerős szitu: kb. 500 méter után fáj a vádlim, fáj a sípcsontom, leszakad a derekam, fogy a kezdeti lelkesedésem. Margit hídnál kezdtem, azzal a céllal, h 1 kört futok, tehát 5,2 km-t. Az első 1 km után ezt felülvizsgáltam, és kérlelően néztem az égre, h csak az Árpád hídig jussak el, ott azonnal tömegre szállok és megyek haza. Nagy kínlódás közepette eljutottam a kanyarig, gondoltam még befordulok, aztán a maradékot lesétálom a szép napos időben. Ekkor hívtak telefonon, beszéltem 1 percet futás közben, ez annyira kizökkentett, h bejött elém egy csaj meg egy srác és kicsit lassabb tempóban, de elkezdtek húzni. A Margit híd előtt még be is előztem őket, gyorsabban futottam, végül célba értem. Mindez pontosan 30 perc alatt. Ha valaki húzott volna még, szerintem egy fél kör még lemegy, de akkor mentő.

Pár óra eltelt azóta, azt gondoltam, eddigre már nem tudok lábra állni az izomláztól, de egész jól tűri a testem, szerintem folytatom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2013.05.03. 11:25:37-kor.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Igazából csak az a baj, hogy akármennyit futhatunk, ha mellette bemegy a csoki moki meg a sütike
MEg kell vonni a cukrot és a szénhidrátot is csökkenteni kell, figyelve a tested reakcióit. CSak keményen megy. MEgszorításokkal.

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ezt a gyakorlatot a tornateremben ki tudod vitelezni szerintem. Időben semeddig se tart. De ennek alternatívájaként a lábemelés is jó.
Futni fuss legalább heti 3x fél-egy órát. Meg kerüld a szénhidrátokat. Nagy titka nincsen.
Futni fuss legalább heti 3x fél-egy órát. Meg kerüld a szénhidrátokat. Nagy titka nincsen.
- davi10
- Llegenda del Barça
Kösz a gyors választ!CsacsMate írta: Üdv!
Ez általában így van. Az zsír. A zsírt el kell égetni, le kell diétázni. Meg persze ezzel arányosan növelheted a hasizmodat is. Ajánlom a függeszkedő lábemelést. Balra - előre - jobbra felhúzva. (Felkapaszkodsz egy rúdra és felhúzod a lábadat.) Persze ilyenek, hogy lendület, és félmunka, azzal, hogy nem nyújtod ki rendesen, itt nem helytállóak.
A futás bármelyik fajtájával nem tudok ezeken segíteni? Mert azt tudnám a legkönnyebben csinálni, nincs itthon se bordásfal, se húzódzkodó-rúd :/

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Üdv!davi10 írta:Szeva!
Ez általában így van. Az zsír. A zsírt el kell égetni, le kell diétázni. Meg persze ezzel arányosan növelheted a hasizmodat is. Ajánlom a függeszkedő lábemelést. Balra - előre - jobbra felhúzva. (Felkapaszkodsz egy rúdra és felhúzod a lábadat.) Persze ilyenek, hogy lendület, és félmunka, azzal, hogy nem nyújtod ki rendesen, itt nem helytállóak.
Nem kell szentírásként kezelni, mert mond cáfolható dolgokat, viszont amit itt mondott, azt kicsit félreértettétek szerintem.shutterisland írta:szerintem is marhaság, a fiatalok szerintem legalább 90%-ban azért edzenek, hogy izmosak legyenek, nyilván az idősebb korosztályban már más arányok vannak, például a fitness termekben megtalálható nagypapik nyilván nem a strandra gyúrnak.lui1698 írta:Az miért baj, ha valaki azért edz, hogy jól nézzen ki? Nem dolgozik meg érte ugyan úgy, vagy nem okádja magát össze edzés közben úgy, mint aki csak azért edz, hogy, mert erős akar lenni?
Amúgy ez a Bunny ez kiez? Mmint így testépítés terén ért el vmi is, vagy csak úgy elhatározta, hogy ő most ilyen prófétája lesz ennek a dolognak és beszél a világba?
Mert pl. a múltkor néztem egy videót amiben szidta azokat akik papucsban edzenek...Meg úgy általában ez az ember csak szidni tud, úgy veszem észre.
nem értem, miért gond ez, a nők is azért fogynak le, hogy csinosak legyenek.
bunny meg médiabohóc lett, régen szimpatikusabb volt, de egyrészt idegesítő, ahogy nyomja a szájteket és minden más sz.r, másrészt elfogult a saját véleményével nagyon.
ettől függetlenül rengeteget tesz a sportért, és a sportolni vágyókért, de már nem kell szentírásként inni a szavait szerintem.
Nekem az jött le, hogy rengetegen akik edzenek, nem azért edzenek, hogy izmos akarok lenni, és elérem, jól akarok kinézni,stb, hanem, hogy pózolgassanak, mutogassák magukat mindenkinek mindenhol. Nem 1 ilyen gyúrós ismerősöm van, aki ilyen, és ez már gáz azért szerintem. (És a Zyzz is ilyesmi volt, pózolt mindenhol,stbstb)
- davi10
- Llegenda del Barça
Szeva!

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- shutterisland
- Director del Fútbol
egyébként rendeltem bodybuildingbolt-ról.
carbox (2x1kg)
vpx syngex whey (908g)
biotech vitabolic
activlab bcaa xtra (500g)
hi-tec creatine powder (500g) (ezt muscletechkén tüntették fel, de nem értem, miért)
21000 postával együtt.
korrekt kis bolt egyébként, holnap v holnapután már itt is lesz a csomag.
ami idegesít, hogy a termékek 2/3 része nincs raktáron, és nem rendelhető.
a tejsavó meg a ch mátrix edzés utánra megy, a bcaa focihoz, a kreatint meg kúraszerűen akarom.
reggelre még veszek egy egy kilós power proteint majd itt helyben.
a személyi edzős téma meg elmarad, mivel egyrészt csak májusban lenne rá pénzem végül, másrészt pedig nem nagyon ízlett volna a srcának, hogy nem akarok étrend-tervet is csináltatni.
carbox (2x1kg)
vpx syngex whey (908g)
biotech vitabolic
activlab bcaa xtra (500g)
hi-tec creatine powder (500g) (ezt muscletechkén tüntették fel, de nem értem, miért)
21000 postával együtt.
korrekt kis bolt egyébként, holnap v holnapután már itt is lesz a csomag.
ami idegesít, hogy a termékek 2/3 része nincs raktáron, és nem rendelhető.
a tejsavó meg a ch mátrix edzés utánra megy, a bcaa focihoz, a kreatint meg kúraszerűen akarom.
reggelre még veszek egy egy kilós power proteint majd itt helyben.
a személyi edzős téma meg elmarad, mivel egyrészt csak májusban lenne rá pénzem végül, másrészt pedig nem nagyon ízlett volna a srcának, hogy nem akarok étrend-tervet is csináltatni.
talán ha kinőné ezt a tanulatlan bunkó stílust, és a minden övéétől különböző vélemény lefikázását, akkor komolyan lehetne venni, így aligha.
- shutterisland
- Director del Fútbol
szerintem is marhaság, a fiatalok szerintem legalább 90%-ban azért edzenek, hogy izmosak legyenek, nyilván az idősebb korosztályban már más arányok vannak, például a fitness termekben megtalálható nagypapik nyilván nem a strandra gyúrnak.lui1698 írta:Az miért baj, ha valaki azért edz, hogy jól nézzen ki? Nem dolgozik meg érte ugyan úgy, vagy nem okádja magát össze edzés közben úgy, mint aki csak azért edz, hogy, mert erős akar lenni?
Amúgy ez a Bunny ez kiez? Mmint így testépítés terén ért el vmi is, vagy csak úgy elhatározta, hogy ő most ilyen prófétája lesz ennek a dolognak és beszél a világba?
Mert pl. a múltkor néztem egy videót amiben szidta azokat akik papucsban edzenek...Meg úgy általában ez az ember csak szidni tud, úgy veszem észre.
nem értem, miért gond ez, a nők is azért fogynak le, hogy csinosak legyenek.
bunny meg médiabohóc lett, régen szimpatikusabb volt, de egyrészt idegesítő, ahogy nyomja a szájteket és minden más sz.r, másrészt elfogult a saját véleményével nagyon.
ettől függetlenül rengeteget tesz a sportért, és a sportolni vágyókért, de már nem kell szentírásként inni a szavait szerintem.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Az miért baj, ha valaki azért edz, hogy jól nézzen ki? Nem dolgozik meg érte ugyan úgy, vagy nem okádja magát össze edzés közben úgy, mint aki csak azért edz, hogy, mert erős akar lenni?
Mert pl. a múltkor néztem egy videót amiben szidta azokat akik papucsban edzenek...
Meg úgy általában ez az ember csak szidni tud, úgy veszem észre.
Mert pl. a múltkor néztem egy videót amiben szidta azokat akik papucsban edzenek...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Többé kevésbé egyetértek vele. Azt hiszem a kondizók nagy részében tényleg ez van. Nem azért edzenek, hogy egészségesebbek legyenek és megfelelő fizikumot szedjenek magukra, hanem mert jön a nyár és hát a strandon jól kell kinézni.
Írják kommentekben, hogy Zyzzt miért veszi a szájára, hiszen milliokat motivált. Nem tudom. Tényleg baromi sokat verte magát, pózolgatott mindenhol. Az pedig már régen rossz szerintem, ha valaki arra fogja, hogy kezdeni szeretne valamit a testével, mert olyan akar lenni, mint egy másik ember. Pont nem akarok Hulk testet, sem Jason Stathamét, habár mindkettő baromi állat
Magamból szeretném kihozni a maximumot már, és nem a parton megmutatni, hogy mekkora császár vagyok. Az pedig egy mellékterméke, annak, hogy edzel és kemény munkát fektettél beele, mikor látod, hogy megnéznek vagy utánad súgnak. De az ilyen dolgokat szerintem nem "kiprovokálni" kell.
Írják kommentekben, hogy Zyzzt miért veszi a szájára, hiszen milliokat motivált. Nem tudom. Tényleg baromi sokat verte magát, pózolgatott mindenhol. Az pedig már régen rossz szerintem, ha valaki arra fogja, hogy kezdeni szeretne valamit a testével, mert olyan akar lenni, mint egy másik ember. Pont nem akarok Hulk testet, sem Jason Stathamét, habár mindkettő baromi állat

Magamból szeretném kihozni a maximumot már, és nem a parton megmutatni, hogy mekkora császár vagyok. Az pedig egy mellékterméke, annak, hogy edzel és kemény munkát fektettél beele, mikor látod, hogy megnéznek vagy utánad súgnak. De az ilyen dolgokat szerintem nem "kiprovokálni" kell.

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az már egy megint másik fajta.
Egyszerűbb ha ő leírja melyikre gondolt pontosan. Bár egyen kívül mind hátra megy legfőképp, és a szavaiból kivéve ő csak szűkebben fogja meg, de nem ennyire, mint ennél a gyakorlatnál, hanem úgy értheti, mint a bicepszre jobban ható gyakorlat csak nem alsó fogással.
Én pedig ezt mondtam bicepszre:

Egyszerűbb ha ő leírja melyikre gondolt pontosan. Bár egyen kívül mind hátra megy legfőképp, és a szavaiból kivéve ő csak szűkebben fogja meg, de nem ennyire, mint ennél a gyakorlatnál, hanem úgy értheti, mint a bicepszre jobban ható gyakorlat csak nem alsó fogással.
Én pedig ezt mondtam bicepszre:

http://body.builder.hu/edzesek_nagykep.htm4?id=223CsacsMate írta:Nem tudom mire gondolsz. Rengeteg szűk fogás létezik. Ha csak beljebb kapaszkodsz, akkor változatlanul hát (valamivel koncentráltabb helyre megy), de ha már fordított fogással megint más, akkor hátra is megy, de már inkább bicepsz van a középpontban. De ez ugyanúgy fejleszti az alkart, a vállakat, mint ahogy a másik is.albicelesteX írta:Üdv!
Húzódzkodásnál ha szűken húzom az is hátra megy?Mert szélesen tudom hogy igen,de szűken,szűkebben...?
A szűk fogás rengeteg gyakorlatnál alkalmazható.
Bár láttam már pár barmot, akik rángatták magukat. Ha arra gondolsz az nem tudom hova megy... Max a sürgősségire.
Ha erre gondoltok, akkor ez, ahogy itt is írják, hát. Nyilván van benne bicepsz, sokan mondják, hogy hé ez bicepsz, de én akármikor csinálom a hátam durran tőle. Nyilván mint a legtöbb hát gyakorlatnál, a bicepsz is dolgozik, de elsődlegesen hát.
ha rosszul csinálja az ember durranhat a bicepsz, csak úgy, mint fekvenyomásnál a váll.
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudom mire gondolsz. Rengeteg szűk fogás létezik. Ha csak beljebb kapaszkodsz, akkor változatlanul hát (valamivel koncentráltabb helyre megy), de ha már fordított fogással megint más, akkor hátra is megy, de már inkább bicepsz van a középpontban. De ez ugyanúgy fejleszti az alkart, a vállakat, mint ahogy a másik is.albicelesteX írta:Üdv!
Húzódzkodásnál ha szűken húzom az is hátra megy?Mert szélesen tudom hogy igen,de szűken,szűkebben...?
A szűk fogás rengeteg gyakorlatnál alkalmazható.
Bár láttam már pár barmot, akik rángatták magukat. Ha arra gondolsz az nem tudom hova megy... Max a sürgősségire.
- albicelesteX
- A Vadász
Üdv!