2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Thx!Xavi írta:Parancsoljatok:DavidsNeD írta:Amúgy a tegnapi meccsről is megnéznék egy összefoglalót.
Barca-Atletico 1-3
Amikor feltettem még jó volt...S T U P I D S H A R K írta:Csak nem jó. De mindegy. Végülis nem nekem kellett.Xavi írta:Itt van a kiállítás...![]()
Parancsoljatok:DavidsNeD írta:Amúgy a tegnapi meccsről is megnéznék egy összefoglalót.
Azt akarod mondani, h Ronnie nike-s videója is kamu?:) Csak mert ott azér közelebbről mutatják a labdát, meg elég valósághű is a mozgása.Rumig írta:Ez a labda valahogy meghazudtolja a fizika törvényeit![]()
Ha csak fele ennyire látszana a labda számítógépes mozgása, még hihető is lenne
Ez a labda valahogy meghazudtolja a fizika törvényeit
Nekem nincs real playerem, mégis lejátsza az ilyen formátumot. Elég hozzá a media player classic, ami az Ace Mega codec packban van.De letölthető külön is.Rumig írta:Enrique, vagy valaki más!Enrique írta:Real PlayerrelDavidsNeD írta:Vagyis ma már felrakták, de rmvb formátummal. Namost ezt hogyan játszam le?
rmvb formátumot mással nem lehet lejátszani, vagy esetleg át konvertálni? Mert állítólag a RealPlayer sok szemetet szed le a netről.
Na erre én is kíváncsi volnék.Rumig írta:Enrique, vagy valaki más!Enrique írta:Real PlayerrelDavidsNeD írta:Vagyis ma már felrakták, de rmvb formátummal. Namost ezt hogyan játszam le?
rmvb formátumot mással nem lehet lejátszani, vagy esetleg át konvertálni? Mert állítólag a RealPlayer sok szemetet szed le a netről.
Enrique, vagy valaki más!Enrique írta:Real PlayerrelDavidsNeD írta:Vagyis ma már felrakták, de rmvb formátummal. Namost ezt hogyan játszam le?
tölts le egyet és meglátod...DavidsNeD írta:Mik ezek a zenés összefoglalók?
Ha megfelel:barcalady írta:Nem tud vki belinkelni zenés összefoglalókat ezekhez a meccsekhez:
Espanyol-Barca
Barca-Bilbaó
Barca-Alaves
Mallorca-Barca
Werder-Barca
Már csak ezek hiányoznak!![]()
Tudom,hogy nem ide tartozik,de szerintem is jogtalan volt Ronaldinho kiállítása! Pont a Valencia ellen nem játszhat!
Nane, csak ezért had ne rakjak már fel még egy lejétszót.Enrique írta:Real PlayerrelDavidsNeD írta:Vagyis ma már felrakták, de rmvb formátummal. Namost ezt hogyan játszam le?