Élő közvetítések
- visca el barca
- Presidente del Barça
fene ebbe a nagy pihentetésbe. sztárjaink lassan elérnek arra a szintre h havi 1 meccset játszanak... ha kedden kikapunk legalabb lehet majd mondani h nem voltak formában....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- sörvirsli
- Capitá del Barça
Nos csak annyit annyiról,hogy mi van meg: a Bayern ma is 6 gólt rúgott úgy,hogy nekik már szó szerint meg van a bajnokság,Mi meg a rongyos 1 gólért kínlódunk,úgy hogy nekünk kéne még 9 pont...
Mi lesz így a keddi meccsen?
Mi lesz így a keddi meccsen?

Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
De,már megvan !
Más : Úgy látszik gólt is max. Abi fog itt ma lőni,az micsoda visszatérés lenne!!!!
Egyébként az odavágón 14perc alatt lőttünk 4-et,és a 60.perc körül kezdtük a gólgyártást,szal még akármi is lehet.
Más : Úgy látszik gólt is max. Abi fog itt ma lőni,az micsoda visszatérés lenne!!!!
Egyébként az odavágón 14perc alatt lőttünk 4-et,és a 60.perc körül kezdtük a gólgyártást,szal még akármi is lehet.
tito mondta neki, hogy bocsi, de te nem lőhetsz gólt, csak messi! és mivel messi nincs, ezért nem fogunk gólt lőni, sajnálom, de ez a helyzetmess2009 írta:azt nem értem, hogy ha Tello lő két gólt akkor letiltják a lövésről? annyira látszik, hogy nem akar vagy nem mer kapura törni...

egyébként pedig az látszik "annyira", hogy ma nem megy neki, semmi más.
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Nem,még nincs meg!
És csak szólók,hogy lesz még egy idegenbeli ATM Madrid elleni meccs is meg a jövő héten a hentelő Bilbao ellen,valamint az utolsó körben a Malaga ellen.

És csak szólók,hogy lesz még egy idegenbeli ATM Madrid elleni meccs is meg a jövő héten a hentelő Bilbao ellen,valamint az utolsó körben a Malaga ellen.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Hát majd meglássuk. Én szerintem Abidal nem fog kezdeni. De ez csak az én véleményemSuperMessi írta:A gondolatmenet jó, szerintem is Alexis és Pedro fog kezdeni Messi mellett, de Bartrának egészen biztosan játszani kelett volna ma, ahhoz hogy kezdjen, épp hogy játékba lendült. Szerintem King Eric vagy Busi fog játszani a tengelyben. Egyébként Song és Abidal eddig hibátlan ma.

Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Én sem értem, elkapcsoltam a francba...sörvirsli írta:Amúgy ki az az ökör a sport tévénél aki egy Barca meccs szünetében Ronaldo gólokat mutogat??!!

Ezt azért nemársörvirsli írta: nem kéne a végén elszórakozni a ligát!

- sörvirsli
- Capitá del Barça
Amúgy ki az az ökör a sport tévénél aki egy Barca meccs szünetében Ronaldo gólokat mutogat??!! 

Hát az jó kérdés! Ki?zsoltman írta:Ki az a Varena

Egyébként nem kell izgulni, valószínűsíthető volt, hogy langyi meccs lesz, lazán behúzzuk, és készülhetünk a Bayernre.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Sajnálom Villát h kihagyta a tizit, de előfordul. Amugy meg volt még egy kezezésük, ami tizit ér. Azt már biztosan bevarrta volna 

azt nem értem, hogy ha Tello lő két gólt akkor letiltják a lövésről? annyira látszik, hogy nem akar vagy nem mer kapura törni.... egyébként a szokásos bénaság megy a betömörülő védelem ellen. nincs egy gyors támadás sem, Iniesta is szárnyaszegett, nem tud kivel összejátszani, Villa elbújva, Fabregas alibifoci, Thiagó és Song hátul mocorognak.... ez így nagyon kevés, pedig kár lenne elszórni a pontokat....
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Ez eddig siralmas,én megértem,hogy fontos a Bayern elleni meccs és ezért pihentetni kell a nagyokat,de nem kéne a végén elszórakozni a ligát!
A B csatárok meg eddig csak a tök utolsó csapatok ellen villogtak,idejön egy tizenakárhánydik helyezett csapat és már megáll a tudomány?
Nagy hiba volt ma Messit teljesen pihentetni,én tutira neveztem volna a keretbe,miután fél órán belül megrúgta a szokásos dupláját,küldtem is volna el pihenni.
Sajnos ilyenkor kitűnik mennyire szükség is van Neymarra,hiába a védő poszt a fontosabb.

A B csatárok meg eddig csak a tök utolsó csapatok ellen villogtak,idejön egy tizenakárhánydik helyezett csapat és már megáll a tudomány?
Nagy hiba volt ma Messit teljesen pihentetni,én tutira neveztem volna a keretbe,miután fél órán belül megrúgta a szokásos dupláját,küldtem is volna el pihenni.
Sajnos ilyenkor kitűnik mennyire szükség is van Neymarra,hiába a védő poszt a fontosabb.

Ki az a Varena,mikor nekünk van Abidal!
abidal, song, thiago akik jók, és iniesta meg villa akik próbálkoznak, aktívak, de kevés sikerrel. szerintem behúzzuk, nincs nagyon esélye a levantenek, csak az a kérdés mikor lövünk mi.
Hát szerintem már legalább 50.000-en bealudtak olyan nagyszerűen játszanak a srácokvisca el barca írta:hihetetlen h kint van 60-70.000 ember és kb mint egy megye 2-es meccsen olyan a hangulat..

Hát a játék szinvonala is kb.visca el barca írta:hihetetlen h kint van 60-70.000 ember és kb mint egy megye 2-es meccsen olyan a hangulat..
Fabregas megint jót bújócskázik.
egyetlen + dolog Abi játéka.
- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Abidal olyan higgadt és elegáns, mint volt és a játéka is hibátlan!
- visca el barca
- Presidente del Barça
hihetetlen h kint van 60-70.000 ember és kb mint egy megye 2-es meccsen olyan a hangulat..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

igaz, hogy Ini és Tello sem éles, de amit Villa és Fabre művel az gyalázat...
Abidal eddig csillagos, és Adriano is jól tolja.
Abidal eddig csillagos, és Adriano is jól tolja.
- SuperMessi
- Capitá del Barça
A gondolatmenet jó, szerintem is Alexis és Pedro fog kezdeni Messi mellett, de Bartrának egészen biztosan játszani kelett volna ma, ahhoz hogy kezdjen, épp hogy játékba lendült. Szerintem King Eric vagy Busi fog játszani a tengelyben. Egyébként Song és Abidal eddig hibátlan ma.
- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Alves, milyet lőtt!
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Szerintem egyértelmű így már! Én se pihentettem volna őt,és kezdettem volna ugyanúgy(mert ő ugye nem játszott annyit mint írtad) Maximum lecseréltem voltam 70.perc körül. De ha meg nem kezd kedden,akkor miért nem játszana most? Titonál ez átlátható nagyon,aki nálla kulcsember és ilyenkor nem kezd,az kedd-szerda BL-nél mindig kezd!(Bartra nem kulcsember tudom!SuperMessi írta:Miért gondoljátok hogy Bartra kezdeni fog Münchenben, azért mert ma nem játszik? Őt nem kell pihentetni, 2 hete kezdett el csak játszani. A logikus az hogy bemelegíteni kell azt a védőt aki Piqué melett fog kezdeni, szóval szerintem Abidal lesz, mivel ha jól tudom Adriano eltiltott. Persze én is örülnék neki ha Bartra kezdene, de talán Abidal sem akkora rizikó, sőt.

Én ezért gondolom azt is,hogy mivel most se Sánchez se Pedro nem kezd,így kedden ök fognak még ketten kezdeni Messi mellett.És gondolom a mezőnymunkájuk miatt fognak ők ketten akkor!
Adriano eltiltott kedden igen!
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
- salas9
- Entrenador del Barça
Nyugi, csak vicceltemStickyFingaz írta:Nem életkorra hanem a csapatban eltöltött időre gondoltam...

-
- Capitá del Barça
Nem életkorra hanem a csapatban eltöltött időre gondoltam...salas9 írta:Abidal, Valdés, Alves és Villa?StickyFingaz írta:Phejjj -.-".Miért nem Iniesta rúgta?Jelenleg Ő a rangidős a csapatban.