Nah ezt nem vártam, éreztem, hogy kikapunk vagy egy x lesz, de az , hogy 4-et kapjunk... és még az, hogy 4-0-nál nem is pörgünk fel, nem támadunk le, nem próbálunk valamit támadni.. De a Bayern 4-0 -nál is pörgött nem ült rá az eredményre... ez a motiváció a nagy 0!
Ha a jó oldalát akarom ennek nézni, akkor az az, hogy a döntőbe a Madrid ellen a Münchennek nagyobb esélye van mint nekünk lett volna + inkább essünk ki most, mint a döntőbe a 10.-et ellenünk szerezze a Madrid.
Nagyon kell a vérfrissítés nyáron, mert nagyon eltűnt a motiváció a srácokból

Én nem felejtem el, hogy ők megnyertek már mindent, de sajnos már nem teszik oda magukat. (vagy úgy gondolkodnak, hogy most is lőnek majd 4-et a Camp Nou-ba .. csak ez nem az a Milán. )
Egyszerűen ez több mint rossz forma.. Ha valaki rossz formába van, akkor is legalább 1-2 lövés vagy akció lenne kapura, de itt semmi :/
Rossz ezt nézni, mennyien vannak ellenünk.. csak facebookon azt látom, hogy végre sz***k a Barca.. Hála a sok divatmajom drukkernek, na de most majd a FCB-hez mennek.
UI: Besírok, ha Roura megint olyat nyilatkozik, hogy minden jó meg [auto_cenzúra] volt, és majd a visszavágón hozzuk a saját játékunkat stb.. :/