Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:most olvasom h szalai 8 m euroert a s04-be tart. a mainzhoz képest előrelépés, de sztem ez már nem ádám szintje. az meg hogy játszani mennyit fog nem tudom, 8 milláért gondolom nem a padra vették, de hogy huntelaart kiszoritana...
Még befuthat a forduló elé a Szuperkupa is, amit Dortmundban rendeznek majd a Bayern és a hazaiak között. De erről még nincs meg a hivatalos döntésGareth Tello írta:A Gladbach ellen kezd majd Pep Bayernje.
Nem kell itt sajnálkozni, szépen elmentél volna Eger... vagyis Vácra.... XDAlcantara írta:Nem tudom, hogy látta valaki a Német kupadöntő felvezetését?
Valami egészen fantasztikus az a "körítés" amivel a németek felvezették a meccset. Egy elképesztően csodálatos stadionban, igazán profi módon "csomagoltál be" a kupadöntőt. Sokszor sajnálom, hogy nálunk ilyet nem lehet szurkolónak átélni.
Köszi! Ezek szerint a Drezdának megmaradt az esély!Barcaman14 írta:Kettő kiesik, egy pedig osztályozót játszik a bent maradásért. Tehát a Regensburg-Snadhausen duó kiesett, a Drezda pedig osztályozót játszik.Alcantara írta:Tudja valaki, hogy a német másodosztály kiesői hasonló elven vannak, mint az első osztály? (Kettő kiesik, egy osztályozó).Esetleg 3 esik ki egyenesben?
Kettő kiesik, egy pedig osztályozót játszik a bent maradásért. Tehát a Regensburg-Snadhausen duó kiesett, a Drezda pedig osztályozót játszik.Alcantara írta:Tudja valaki, hogy a német másodosztály kiesői hasonló elven vannak, mint az első osztály? (Kettő kiesik, egy osztályozó).Esetleg 3 esik ki egyenesben?
A Dortmund majd követheti a példájukat 25-én.visca el barca írta:gladbach 10 perc alatt 3-at vágott a münchennek...![]()