2013.04.27. 18:27:28
a 352 marha jó kis rendszer, a bajom vele, hogy konkrétan annyiban változna a mostanihoz képest, hogy egy szélső támadó helyett beraknánk még egy középső védőt. még így is kevesen vagyunk elől néha, amikor alba, alves fent a két szélen, alexis, pedro a falban és messi visszalépeget, iniesta rávezeti a falra, na, szóval ez is kevés néha. így meg az egész támadást rábíznánk messire és neymarra (+iniesta), amíg a két wingback széthúzza a széleket. néha lehet bejönne, de hogy itthon nem lennének ilyen simák és nem húznánk be ennyi bajnokit az szinte biztos.
a két szélsőhátvéd miatt simán lehetne 532 is, amikor megkívánja a helyzet, viszont ha alapból "magasabban" helyezkednek el alvesék, akkor még kevésbé érnek vissza, mint most. pedig már most is volt nem egy kritika ezzel kapcsolatban. vagy nézzétek meg a juve - bayern meccsek utáni szurkolói reakciókat. körülbelül ugyanennyire lefociztak minket, mint őket is, és a legnagyobb bajuk az volt, hogy miért 352ben nyomta conte, amikor a bayernnek pont a széljáték az erőssége. a megoldásra akkor a 433at mondták, de látjuk hogy igazából mindegy, mert minket meg így vertek el.
az igazolásokról. hummels nagyon jó játékos, nem fogok sírni, ha jön, de nekem is a sebességével van bajom (esetleg a nyelvi akadállyal). nem érdekel, ha egy kevésbé tanár játékos jön helyette, de legyen fordulékonyabb, és gyorsabb, mert ez a piqué, puyol, abidal hármas csak a helyezkedéséből él meg. mascherano, bartra akik gyorsabbak, de ha hummels jönne tuti nem közülük kapna társat. nyilván thiago silva lenne a tökéletes választás, de ő esélytelen, egy próbát azért megér, de ne reménykedjünk. benatia, marquinhos, csak hogy lássátok mennyire másodvonalas nevek is megfelelnének nekem. a lényeg, hogy illeszkedjenek a képbe.
elöl neymar, egyszerűen csak ő, vállalni kell a kockázatot. leegyszerűsítve, vagy bevállaljuk őt és vele egy mondjuk 50-100as "játékszintet", vagy veszünk egy európában bizonyított 70-80as játékost. valaki biztos a biztosra menne, én most nem.
kapus az nálam de gea, és igen tudom ő se megszerezhető, de ő az első számú opcióm akkor is. utána lloris, ter stegen, utóbbival meggyőztek, tényleg jó. náluk viszont szintén a nyelvi gondokat hoznám fel, kapusnál talán még jobban számít, mint khnál. utolsó courtois.