Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Illetve elmondhatjuk, h megint később esünk ki a BL-ből, mint a Real.StickyFingaz írta:A Real már kiesett.Holnap a Bayeren van a sor.
változik a csapat,változik a közeg.sjd írta:
Amúgy csak nekem volt furcsa, h az a közönség, aki 7-8 éve még felállva tapsolt a csapatot szétalázó Ronaldinhonak, most hangosan fütyülte Lewandowskit?
[grammarnazi]röhej, Lewandowski [/grammarnazi]mess2009 írta:micsoda röhely, az aLevandowsky aki otthon a mennybe vitte őket itt a bénaság csúcsát bemutatva majdnem kiejtette a csapatát....na erre mondhatjuk, hogy ilyen a foci.
Nem nevezném bénaságnak, h lőtt egy kapufát, meg eltört egy lövést, de mindegy. Az elején meg szerencséjük volt, h nem ment be Higu, CR vagy Özil 100%-os ziccere. Nekünk nem lesz ennyi holnap, abban biztos vagyok. Ettől függetlenül lezárhatta volna a meccset a BvB. Szimpatikus csapat, nekik szurkolok a döntőben....gondolom nem nekünk.mess2009 írta:micsoda röhely, az aLevandowsky aki otthon a mennybe vitte őket itt a bénaság csúcsát bemutatva majdnem kiejtette a csapatát....na erre mondhatjuk, hogy ilyen a foci.
Gündogan nagyobb ziccert hibázott,és az odavágón se segítette annyival a csapatát,mint Lewa,szóval elég meredek megállapítás a tied, és igyekeztem adminhoz méltóan fogalmaznimess2009 írta:micsoda röhely, az aLevandowsky aki otthon a mennybe vitte őket itt a bénaság csúcsát bemutatva majdnem kiejtette a csapatát....na erre mondhatjuk, hogy ilyen a foci.