2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Olvastam, hogy neked sincs Sport 1, 2, tehát csak neten tudod nézni, de nekem eddig nem jött be sehol.DavidsNeD írta:GDTV (net). Miért?Rumig írta:Te hol nézed?DavidsNeD írta:Hát nemtom mit vagytok úgy oda a kis szőkéért, pont elépattant a labda, onnan még egy falábú is bevágja. Inkább az a gond, h szinte végig a madrid támadott, alig tudtunk átmenni félpályán.
sasi1 írta:Ezt fogja tenni a Chelsea is sajnos...........
nana...azé ez nem lenne jó...Etoo sokkal jobb mint Crespo +még 7 évvel fiatalabb...barca1615 írta:Szerintem úgy lenne legjobb Eto o menne Henry é Crespo jönne Chelseatől pénz és Crespo megvenni henryt mert amúgy nincs pénz barcának Henryra de nem csatár kell ide hanem fiatal védő jobbra balra is mit gondoltok írjatok
GDTV (net). Miért?Rumig írta:Te hol nézed?DavidsNeD írta:Hát nemtom mit vagytok úgy oda a kis szőkéért, pont elépattant a labda, onnan még egy falábú is bevágja. Inkább az a gond, h szinte végig a madrid támadott, alig tudtunk átmenni félpályán.
Nem hiszem, h az edzőn múlik, h hány gólt rúg egy csatárFTorres9 írta:Itt nem azt kell nézni, hogy idén mit csinált, mert egy [auto_cenzúra] edzővel Bianchival nem ment az egész csapatnak, de amióta ő elment azóta feltámadt a csapat és vele együtt Torres is.
Ezt nem hiszem elDavidsNeD írta:Hát nemtom mit vagytok úgy oda a kis szőkéért, pont elépattant a labda, onnan még egy falábú is bevágja. Inkább az a gond, h szinte végig a madrid támadott, alig tudtunk átmenni félpályán.
hát győzelemre ne nagyon számítsunk, ahhoz nagyon nagy változás kéne...de egydöntetlen még benne vanSylvinho_ írta:Lehet,hogy le fogtok ugatni meg minden,de sztem ezt a meccset bukni fogjuk...
Te hol nézed?DavidsNeD írta:Hát nemtom mit vagytok úgy oda a kis szőkéért, pont elépattant a labda, onnan még egy falábú is bevágja. Inkább az a gond, h szinte végig a madrid támadott, alig tudtunk átmenni félpályán.
En nem emlékxem rá h tavaly 16 golt rugott volna...Torres [auto_cenzúra], csak nekunk tud golt rugni, de inkább nem is bexélek rola mert nem tex jot a vérnyomásomnakFTorres9 írta:Itt nem azt kell nézni, hogy idén mit csinált, mert egy [auto_cenzúra] edzővel Bianchival nem ment az egész csapatnak, de amióta ő elment azóta feltámadt a csapat és vele együtt Torres is. És azt ne felejtsétek el, hogy tavaly és tavaly előtt is meglőtte a 16 gólt minimum és akkor még csak 19 és 20 éves volt, így van még ideje fejlődni.torres kell a fenének....
22 meccsen 6 gól, abból 2 11esből
ez aztán a veszélyes játékos