5-6 játékos érkezése szerintem felesleges, kell egy védő, egy kapus, illetve egy csatár (Neymar), meg amúgy is jönnek fel a B-ből Rafinháék elvileg, velük együtt már meg is van az 5-6 ember.
Egyébként azzal nem lenne bajom, ha 5-6 tényleg világklasszis, vagy legalábbis ígéretes, a Barça-rendszerbe minden bizonnyal jól illeszkedni tudó emberkéről lenne szó, csak attól félek, hogy ha meg van adva, hogy mondjuk 100 millió euróból lehet igazolni, akkor ebből már jó sok elmegy Hummelsre (?) meg Neymarra, a maradékból meg igazolhatunk pár Csigrinszkijt...
Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos most.
Hummels, Neymar, TS vagy Courtois, de ne sajnáljuk rájuk a pénzt.
palesz77 írta:Amúgy ez az Isco gyerek ekkora király? Én csak ellenünk láttam játszani, akkor ugye nem váltotta meg a világot, de hát Barca ellen nehéz is, ezt nem mondanám hibának. De most ő tudná Xavit pótolni? Nekem nem mélységi irányítónak tűnt - bár lehet rosszul láttam. Ha meg nem az, akkor ugyan ott vagyunk mint Fabregassal, keresnénk csak a helyét.. Szerintem ő aztán végképp totál felesleges lenne ide - már ha tényleg van róla szó, és nem csak a példányszámot növelik az ő említésével..
Ragyogó játékosról van szó, én nagyon szeretem, gyors, robbanékony, jól passzol, és támadó középpályás létére meglepően gólerős is.
Itt egy jó kis cikk róla:
http://thinkfootball.co.uk/archives/9289
Szerintem garantáltan top10, ha nem top5 középpályás lesz a jövőben, de a Barçában nem látom a helyét egyelőre, az biztos, hogy nem Xavi-poszt, sokkal közelebb szeret játszani a kapuhoz a srác. Iniesta szerepkörében már jóval inkább el tudnám képzelni, de semmi értelme elhozni, amíg van Ini, Thiago, Cesc, majd Rafinha, Sergi Roberto.
Mondjuk a Sky cikkezett arról, hogy Bale távozása esetén a Spurs hajtóvadászatot kíván indítani Iscóért, annak kifejezetten örülnék, ha jönne a White Hart Lane-re Benteke mellett, egy Lennon-Isco-Holtby-Benteke támadósor nem lenne rossz. Na de ez már off.