messideco írta:Got S03e06
Nem sok, de kevés. Gyakorlatilag semmi sem történt ismét, egy óra csendesen eltöltött játékidő ismét, fontosnak tűnő mozzanat nélkül...
Tulajdonképpen igazad van, ismét egy közepesebb rész volt. Igazából ahogy korábban is írtam, a könyvben előrébb voltam már és hiányoltam a komolyabb attrakciókat, így a sorozatban meg sem lepődtem. Viszont hamarosan beindulnak az események, amiktől majd kapkodjuk a fejünket (bár ezek egy része átnyúlik majd a 4. évadra, látva az itteni tempót).
Tényleg csak átvezetés ez az évad eddig, előjáték. Miután már csak 4 rész van hátra, gondolom kb a
Vörös nász lesz a végkifejlet, ami sokkol majd a végén. Ha ez igaz, akkor viszont a kövi évad eleje meg lélegzetelállító lesz néhány részig. (Mondom ezt úgy, h most hétvégén fejeztem be a 3. kötetet, uh pillanatnyilag még az utolsó harmad hatása alatt vagyok, ezért is merem ezeket állítani

)
Azért az epizód pálmáját Kisujj és Varys jelenete vitte sztem, Petyr monológja a káoszról nagyon hatásos volt, a zenével és a képsorokkal