Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez túlzás részedről. Persze, igaz, hogy nagyon jól játszott a visszatérése óta, de azért bele kell gondolni abba, hogy szeptemberben már 34 éves lesz. Ez azért már egy elég nagy kor és lehet csak vergődés lenne, és sok nehézséget okozna számára a formában maradás, és a játszás. (lásd Puyol idei számos sérülését) Én is szeretném, hogy maradjon, de csak epizódszerep jutna neki, összvissz ha 10 meccsen játszana egész szezonban, vagy még annyin se, az meg számára igen kevés volna. Tegyük fel, Franciaországban egy Lille szintű csapatban még játszhatna egy ideig, ám ezen a szinten már elég nehéz. Inkább a fiatalokat kéne lassacskán előnyben részesíteni. A betegsége miatt még "öregedett" is. Szeretem, de egyfelől érthető lenne a vezetőség azon határozata, hogy megváljanak tőle.rufolde írta:Kész viccnek tartom a távozását..
Éveken keresztül tanári módon fudbalozott,jött a betegsége,kitartottak mellette,visszatér csodálatos játékkal erre elzavarják.
Ez kb olyan mint mikor veszek egy ferrarit kiteszem a kertvégébe hogy a szomszéd sírjon az irigységtől aztán megsajnálom és neki adom ingyenben.
Akkor még jöhet Ibra stb esete,nevetséges amit művelnek!
+1Subinho írta:egyrészről szakmailag érthető a döntés, mert ahhoz magas a fizuja, hogy ücsörögjön a lelátón és néha játszon 1-2 meccsen (mert sajnos folyamatos játék biztosan nem nézne ki neki), ugyanakkor azt az akaratot, amivel visszatért a pályára, mindenképp értékelni kellene. ennyi erővel Puyollal is nyugodtan bontsunk szerződést.
én ajánlanék neki még 1 évet, esetleg fizucsökkentéssel és jövő menjen nyugodt szívvel, hogy nem hiába küzdött és tért vissza.
mert ez nem egy üzleti vállalkozás, hanem több, mint egy klub!!!
Ezzel tökéletesen egyetértek!Subinho írta:egyrészről szakmailag érthető a döntés, mert ahhoz magas a fizuja, hogy ücsörögjön a lelátón és néha játszon 1-2 meccsen (mert sajnos folyamatos játék biztosan nem nézne ki neki), ugyanakkor azt az akaratot, amivel visszatért a pályára, mindenképp értékelni kellene. ennyi erővel Puyollal is nyugodtan bontsunk szerződést.
én ajánlanék neki még 1 évet, esetleg fizucsökkentéssel és jövő menjen nyugodt szívvel, hogy nem hiába küzdött és tért vissza.
mert ez nem egy üzleti vállalkozás, hanem több, mint egy klub!!!
Arról nem is beszélve, hogy kolonc egyáltalán nem lenne sőt! Nem mondom, hogy a következő idényben rá épülne a védelmünk, de ha kell le tud hozni jó pár meccset megfelelő szinten, főleg ha nyáron erőnlétileg is visszaküzdi magát. A fizetése sem hiszem, hogy eget verően magas, megérdemelt volna még 1 évet szerintem is.miihii írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/05/06 ... rcelonatol
Sajnálnám, ha igaz lenne, egy évet még aláíratnék vele legalább
Na ja, csak Adriano fizikumát és állóképességét nem egy májátültetés és egy 1 éves kihagyás után kellett visszaépíteni. Nem hiszem, h Abidal bírna egy 60 percnél többet, de mondjuk a PSG ellen is pont jól jött ki, h mire eljutottunk odáig, h az ellenfél csak felrugdosta a 16-osunkra a labdákat, addigra megvolt Bartrával a magassági fölény.Alcantara írta:Valószínű, hogy Abidal kezd. A PSG elleni visszavágó előtt Adriano játszott 90 percet a bajnokin ezen a poszton, azután kezdett is a BL meccsen.
Meccset nem láttam, de a hideg futkározott a hátamon olyan jó volt látni ezeket a jeleneteket.Gareth Tello írta: Ahogy mondod, zseniális volt, amit művelt tegnap a pályán. Ennyi kihagyás után először a kezdőben - erre lehoz egy majdhogynem tökéletes meccset. Elképesztő.
Még egy vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=hcestizGByI
Egyetértek én is őt tenném be Piqué mellé. Az világosan látszik, hogy a tudásából nem veszített semmit(mondjuk miért is vesztett volna...). Fizikailag valóban nagyon megterhelő lesz a keddi meccs, de egy félidőt mindenképp bírna szerintem, bár azt hozzá kell tenni, hogy a védelem közepén nem éppen szerencsés dolog változtatni meccs közben, hacsak nem muszáj.recrea írta:Röhögve tenném kedden a kezdőbe Tito helyében, és még a saját vállamat is megveregetném, h milyen jó döntést hoztam. Ha esetleg elfárad, jöhet a csere.
De előtte hétfőn még szerződést is hosszabítanék vele. Eszméletlen jó középhátvéd, ezen kívül teljesen egészséges, múltkor nyilatkozta a doki, h 2-3 évet nyugodtan játszhat. És miért ne tenné?!