na és ha én hordok piros(inkább bordó),zöld,kék,vajszínű nadrágot ?
akkor biztos Elton vagyok ?
abszolúte semmi köze a kettőnek egymáshoz az égvilágon.
ez a divat, fiatal vagyok, jól állnak, tudok ugyanúgy változatosan öltözködni, az utcán már abszolút nem nézik ki az ilyet (szerencsére az emberek képesek megszokni a trendeket egy idő után) szerintem abszolút nem szégyen hordani, sőt.
Mondjuk lehet nem meleg, sőt kb biztos is, de maga a kinézete teszi azzá a szememben, persze van 1 határ ami még tűrhető ami valóban ízléses.., de amikor túl lép minden határt.
ez meg megint olyan dolog, hogy azért mert valaki szedi a szemöldökét (nem mindenkinek nő ívesen, a partyszemöldök meg szerintem gáz) vagy ki van gyúrva, és szőrteleníti a testét, vagy teszem azt melírozza a haját, már egyből buzizzák.
jó, persze vannak határok, mikor már valaki valóban női felsőt hord, és lehetne sorolni, ami kiveri a biztosítékot, de az a gáz, hogy elég sokan (nem konkrétan rád gondolok) már a hiú, igényes embereket is lebuzizzák 1-2 olyan dolog miatt, ami kacagva belefér egy férfinél.
szóval szerintem a kritizálással is sokan legalább olyan csúnyán tulzásokba esnek, mint némely emberke a stílusával, vagy "cicafiú" mivoltával.
egy ember nemi identitását még mindig az határozza meg, hogy a nőkre, vagy a palikra gerjed e.
ezen nem változtat semmi, se a külső, se a beszédstílus, se semmi más.
maximum a börtön, ott változnak a dolgok