2013.05.10. 18:35:53
De unalmas már ez a Neymar saga.Először bejelenti a santos elnöksége, hogy nem írja alá a szerződését a brazil, most meg már ő maga jelenti be hogy maradni szeretne a klubjában.

Ez már szánalmas, sztem ez lesz a klub történetének egyik legnagyobb herce hurcája igazolási téren.Csak nehogy a nagy hűhó a semmiért legyen, és mégis tényleg ott maradjon braziliában.Jó lenne egy kis kreativitás zubiéktól, és tisztázzák már le egyszer és mindenkorra hogy mi is az igazság ebben az ügyben.

És hogy mit is akar valójában ez az ember.

Ez a viselkedés a részéről, nekem meg egyáltalán nem szimpatikus, egyik percben még azt mondja hogy a barca az álmom, a másikban pedig már pont az ellenkezőjét mondja.Ez sok mindent elárul egy játékosról, ha valakinek van egy eltökélt szándéka akkor azt miért nem lehet egyértelműen kimondani mindenhol.
OFF: Ma meg már egy ilyet is olvastam:
http://barcanoticias.blog.hu/2013/05/10 ... cok_megyek
Ez elképesztő.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino