Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ami azt illeti a dánok hazai pályaelőnye mondjuk úgy, hogy "él".Nevetséges milyen gyenge az első csoport...
Amúgy remélem sikerül elkapnunk Izlandot vagy a spanyolokat.
Ezen a poszton is erősödött a Veszprém, látva a távozó Csaszi tavaszi lélektelen játékát.S.Agüero írta:http://www.mkbveszprem.eu/carlos-ruesga ... ekosa_1503
Bulatovic óriási fogás, szerintem jobb lesz mint Lekic. Bódi is jó játékos, volt is már Győrben, de sajnos nem egy szint Radiceviccel. Így is bombaerős lesz a keret (főleg, hogy Hornyák is visszatérhet), de én akkor mondanám, hogy minden idők legerősebb ETO-ja, ha Radicevic még egy évet marad. De sebaj, előre a címvédésért!Game90 írta:Bulatovic és Bódi -> Győr, ill. Tervel hosszabbított, Hornyák pedig visszatér a szülése után:
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/mi ... al-2245533
bulatoviccal marha jol jártak, torony magasan a világ legjobb játékosa. bódi meg nem véletlenül csak egy évre jött... gondolom jövőre hoznak a helyére egy épkézláb jobb szélsőt... sajnos nem egy radicevic szint...hornyák meg rémálomGame90 írta:Bulatovic és Bódi -> Győr, ill. Tervel hosszabbított, Hornyák pedig visszatér a szülése után:
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/mi ... al-2245533
tudomásom szerint még nem irt alá sehova, igy még nem késett le róla (egyedől a handball-planet irt rola...) az biztos h a valce, meg a ljubjana kiszállt igy maradt a győr meg szkopjeAlcantara írta:Egy orosz milliárdos (érdekes milyen sok van belőlük!) szerezte meg a Vardar Skopje tulajdonjogát. Elsőrendű célja a legjobb balkáni játékosokat összevásárolni, azokból nagy csapatot kialakítani.visca el barca írta:
azt nem tudom h miért mennek el, de azt igen h mindkettő 1+1 évre irt alá a vardar szkopjéhez. most épp az a soros gazdag klub...
Szerencsére Bulatovicsról lekésett!
visca el barca írta:
azt nem tudom h miért mennek el, de azt igen h mindkettő 1+1 évre irt alá a vardar szkopjéhez. most épp az a soros gazdag klub...
azt nem tudom h miért mennek el, de azt igen h mindkettő 1+1 évre irt alá a vardar szkopjéhez. most épp az a soros gazdag klub...recrea írta:Ők miért mennek el és hova igazolnak?visca el barca írta:egyértelmű. én női kézilabda csapatot így védekezni még az életben nem láttam.csababarca írta:Köszönjük Ambros Martin! a legnagyobb szerepe Lunde mellett neki van ebben!
grat nekik! jövőre elhozzák bulatovicsot lekics helyére, meg radicsevicset megfeleloen potoljak és simán lehet belőle címvédés
Lekics, Lunde, Löke, Görbe, eszméletlen játékosok, a női kézilabda krémje, zseniálisak.
Ők miért mennek el és hova igazolnak?visca el barca írta:egyértelmű. én női kézilabda csapatot így védekezni még az életben nem láttam.csababarca írta:Köszönjük Ambros Martin! a legnagyobb szerepe Lunde mellett neki van ebben!
grat nekik! jövőre elhozzák bulatovicsot lekics helyére, meg radicsevicset megfeleloen potoljak és simán lehet belőle címvédés
egyértelmű. én női kézilabda csapatot így védekezni még az életben nem láttam.csababarca írta:Köszönjük Ambros Martin! a legnagyobb szerepe Lunde mellett neki van ebben!