Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyébként Bartra (is) nyugodtan kezdhetett volna a vészmegoldás Adriano helyett.visca el barca írta:Pinto, Alves, Piqué, Adriano, Alba, Song, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi y Tello.
Most már kezdesz olyan ............ lenni, mint Shutter a kis kedvencével.Gareth Tello írta:Először azt hittem, szívatsz, de tényleg...visca el barca írta:Pinto, Alves, Piqué, Adriano, Alba, Song, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi y Tello.
Montoya? Már nem is meglepetés, hogy nem kezd...
Először azt hittem, szívatsz, de tényleg...visca el barca írta:Pinto, Alves, Piqué, Adriano, Alba, Song, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi y Tello.
Mondjuk nem mintha a 13 pont tudatában nem játszhattak volna nyugodtan, de azt sem nagyon mutatták idáig, h szorítaná őket az eredménykényszer. Idáig is nyűg volt nekik, sztem most sem lesz másként. Jó kis alibizés lesz ez érzésem szerint, mint a Levante meg a többi ellen.Vakmacska írta:na, ma lehet nyugodt, felszabadult játékot játszani.
lehet újra élvezni a játékot, fiúk.
vannak fiatalok bőven ?Ennek ellenére minden kerettag utazik
petyka55 írta:Vakmacska írta:Azért abban erősen kételkedem, hogy Tito (vagy akárki más) olyan taktikát fog kidolgozni, amibe a világ legjobb játékosa nem fér be.Yokozuna írta:
Villával kapcsolatban egyébként teljesen adom,amit Yokozuna írt.
Azért abban erősen kételkedem, hogy Tito (vagy akárki más) olyan taktikát fog kidolgozni, amibe a világ legjobb játékosa nem fér be.Vakmacska írta:Én azért nem hoztam volna le, mert végre lendületbe jött.Yokozuna írta:Vakmacska írja: Tito szerintem hibázott, hogy lehozta Villát. Pont a gólja után.
Hát én is őt hoztam volna le, szerintem nem hibázott. A két szélső nagyon jól mozgott, Tello megoldásai néha élményszámba mennek. Villát meg hiába tömték labdákkal, mindent elbénázott. Az öröm, hogy végül betalált, de ez nem feledteti az addigi teljesítményét.
Igaz, hogy kéne egy magas, jól fejelő, gólerős középcsatár, de akkor Messi hol játszana? Bár a jövő szerintem az, hogy különböző játékbeli alternatívák kellenek, mert egyfajta felállással és stílussal már nem lehet megélni a nemzetközi elitben. Ez alatt azt értem persze, hogy a világ legjobbjának lenni, mert a Barcától ezt várjuk, ugye?
A felálláson változtatni kell. Sajnos elképzelhető, hogy bizonyos taktikáknál pont Messinek nem fog hely jutni.
Amúgy ha már fejelés: Neymar mennyire jó fejjel?
Én azért nem hoztam volna le, mert végre lendületbe jött.Yokozuna írta:Vakmacska írja: Tito szerintem hibázott, hogy lehozta Villát. Pont a gólja után.
Hát én is őt hoztam volna le, szerintem nem hibázott. A két szélső nagyon jól mozgott, Tello megoldásai néha élményszámba mennek. Villát meg hiába tömték labdákkal, mindent elbénázott. Az öröm, hogy végül betalált, de ez nem feledteti az addigi teljesítményét.
Igaz, hogy kéne egy magas, jól fejelő, gólerős középcsatár, de akkor Messi hol játszana? Bár a jövő szerintem az, hogy különböző játékbeli alternatívák kellenek, mert egyfajta felállással és stílussal már nem lehet megélni a nemzetközi elitben. Ez alatt azt értem persze, hogy a világ legjobbjának lenni, mert a Barcától ezt várjuk, ugye?
az ő beadásai azért messzebbről érkeznek, mint tello, vagy alba lapos középre gurításai, mivel a jobbszélen általában csak ő van egyedül elől, szembe két játékossal. most akkor vagy visszapasszolja xavinak, vagy bedobálja a labdákat. máskor pont az a baj, hogy miért van annyi visszapassz, nála meg az, ha próbálkozik.visca el barca írta: ha nem tud beadni, akkor nem olyat kell venni aki tud, hanem meg kell neki mondani h ne erőltesse. ennyire egyszerű az egész. csinalja meg a cselt, aztán laposan lőjje középre, vagy miután magára rántott két védőt, tegye vissza a 16-oshoz a masodik hullámban érkezőnek lövésre.
ha nem tud beadni, akkor nem olyat kell venni aki tud, hanem meg kell neki mondani h ne erőltesse. ennyire egyszerű az egész. csinalja meg a cselt, aztán laposan lőjje középre, vagy miután magára rántott két védőt, tegye vissza a 16-oshoz a masodik hullámban érkezőnek lövésre.barca99 írta:Már egyszer felvetettem, és akkor sem jött rá érdemben semmi, valószínűleg most sem fog.
Szóval jöhetne egy lista azokról a játékosokról, akik jobban adnak be, mint Alves. De érdekes lenne szűrni szélsőhátvédekre, akik jobban adnak be. Csak mert statisztika szerint nem sokan vannak, Baines veri látványosan a mezőnyt. Ja, meg a Frankfurtból Bastian Oczipka.![]()
Szóval jó, hogy idegesítenek az elrontott beadások, csak a számok azt mutatják, hogy mással sem lennénk sokkal előrébb. És akkor csak a beadásokról beszéltünk, arról nincs szó, hogy a játék többi elemében hol vannak Alveshez képest. És még így is évek óta stabilan szórja az asszisztokat, tényleg, mi lenne, ha tudna beadni?
viszont akkor Villa gólja ,lelki szempontból saját maga számára a legjobb pillanatban jött !csababarca írta:nem tudom hogy működik ezen a szinten a csere lebonyolítása, de valószínűleg már el volt döntve,hogy Villa-Messi csere lesz, Messi már ott állt, 4. játékvezetőnél is ott volt a tábla, szóval ha nem lő gólt,akkor is jött volna le.Vakmacska írta: Tito szerintem hibázott, hogy lehozta Villát. Pont a gólja után.