Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pellegrini fél lábbal már Manchasterben van, rá minimális az esély, ahogy Klopp sem valószínű, hogy elhagyná most a Dortmundot, Ancelotti a Realba tart. FDB-n el lehetne gondolkozni, de csak abban az esetben, ha Tito egészségügyi állapota nem engedi meg a folyamatos munkát. Mert ellenkező esetben kaphatna még egy évet, hogy kiderüljön mit is tud.shutterisland írta:pelle nem lenne rossz szerintem, ha mégis erre kerülne a sor.
a villarreallal és a malagaval sem volt rossz, sőt, a realnál pedig biztos vagyok benne, hogy a mai kerettel ő is nyert volna 4 év alatt 1 kupát és a 1 bajnoki címet.
Hamár egyszer a vezetőség bízik Titóban, akkor szerintem Roura helyett kellene nekik a jövőben valami hozáértő másodedzőt találni.Mert ha ő kerül a kispadra, abban nem sok köszönet van.Subinho írta:hát ez szomorú... vagyis nem egyszeri hosszú kezelés sorozatról volt szó...
így érdekes lehet a következő szezon....
A legjobb alternatíva Klopp lenne szerintem. Utána a következő nálam Bielsa.Barcaman1993 írta:Bárki tudna jobb alternatívát? Esetleg Heynkes, de ki tudja, hogy vele mi lesz? Lehet még ő se tudja...visca el barca írta:most olvasom a marcat és arrol cikkezgetnek, hogy van egy vészforgatókönyv arra az esetre ha tito nem tudná a későbbiekben vállalni. ez esetben pellegrini lehet az alternativa.... hurray...
És akkor Pellegrini egyszerre lesz a ManCity és a Barca vezetőedzője?visca el barca írta:most olvasom a marcat és arrol cikkezgetnek, hogy van egy vészforgatókönyv arra az esetre ha tito nem tudná a későbbiekben vállalni. ez esetben pellegrini lehet az alternativa.... hurray...
Bárki tudna jobb alternatívát? Esetleg Heynkes, de ki tudja, hogy vele mi lesz? Lehet még ő se tudja...visca el barca írta:most olvasom a marcat és arrol cikkezgetnek, hogy van egy vészforgatókönyv arra az esetre ha tito nem tudná a későbbiekben vállalni. ez esetben pellegrini lehet az alternativa.... hurray...
Maradni fog.Megmondta a vezetőség kerek perec, mit kell ezen elmélkedni annyit.bennike123 írta:szerintem egyértelműen új edzőre van szükség, a Bayern ellen 3-0 nál posztra cserél emellett semmit nem talált ki, sőt még mindig guardiola-ból építkezik, a csapatnak egy EDZŐ re van szüksége nem egy amúgy szimpatikus pancserre!
JÓ jó megnyerte a bajnokságot de nem volt igazán ellenfél csak más erős csapatok (Atletico,Real).
A HELYÉRE KLOPPOT szeretném, vagy vissza Guardiolat! (tudom, hogy a Bayernbe megy)
szerintem nem reagáltam túl, vagyis konkrétan semmi rosszat nem mondtam rá, hogy egy gúnyos "gratulálok" szólt ennek a cserének.de szvsz ezt túlreagáltad egy kicsit a csalódottságod miatt.
Én megértem, hogy kedveled Deulofeut, de ahogy Busquets cseréjének sem volt valódi értelme, úgy a fiatal ifista meg örüljön neki, hogy egyáltalán ott ülhet a világ egyik legnagyobb klubjának a padján. Mindenki látja, hogy mekkora potenciál van benne, de azért, mert a másodosztályban produkált 1 nagyon jó évet, még nem kell automatikusan játszatni az első csapatban.shutterisland írta:gratulálok.
végre láthatnám a kedvenc fiatal játékosom, a 70. percben kettővel viszünk otthon, simán dominálunk, erre vár a 86. percig és akkor is behozza BUSQUETS-et.
minek ? hova ? miért ? vicc.
a többséggel egyetértek, hogy szívni fogunk vele jövőre, mert nem fog hozzá tenni semmit, nem nagyon írkáltam be ide.
de hogy még külön engem valami mással is fel is tud mérgelni....remélem megy vissza másodedzőnek.
Biztos, hogy ugyanarra az emberre gondolunk?Bestbarca írta:Reinával nem tudom mi itt a baj,amit lehet rendre fog,nem potyázik