Tito Vilanova

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2013.05.19. 21:17:03

nehéz megérteni mi járhat a vezetők fejében, mert az egyértelmű hogy az edzői poszt teljes embert követel, tito esetében pedig ez nem garantált.
adtunk neki időt az első kezeléseknél, láttuk hogy nem működik a csapat edző nélkül, miért kell akkor kockáztatni a jövő évet is?
felelőtlenség, ha ehhez hozzávesszük a keszekusza előszezonunkat, el lehet mondani, hogy előzetesen mindent megteszünk a gyenge jövő évi szereplésért.
gergo9
Director del Fútbol

2013.05.19. 20:59:06

Azért remélem hogy a felkészülési időszakot is edző nélkül toljuk végig természetesen a világ minden pontján.
Nálam most lenne az a pont ahol elköszönnék tőle. Nincs garancia arra hogy októberben vagy tavasszal megint nem esik ki két hónapra.
Pavel
Entrenador del Barça

2013.05.19. 16:41:47

Elnézve Tito képeit, sajnos nagyon rossz gondolataim támadtak.
Remélem nem lesz igazam és teljesen meg fog gyógyulni.
Kíváncsi vagyok milyen alternatívák vannak még a tarsolyban.
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.19. 15:54:10

shutterisland írta:pelle nem lenne rossz szerintem, ha mégis erre kerülne a sor.
a villarreallal és a malagaval sem volt rossz, sőt, a realnál pedig biztos vagyok benne, hogy a mai kerettel ő is nyert volna 4 év alatt 1 kupát és a 1 bajnoki címet.
Pellegrini fél lábbal már Manchasterben van, rá minimális az esély, ahogy Klopp sem valószínű, hogy elhagyná most a Dortmundot, Ancelotti a Realba tart. FDB-n el lehetne gondolkozni, de csak abban az esetben, ha Tito egészségügyi állapota nem engedi meg a folyamatos munkát. Mert ellenkező esetben kaphatna még egy évet, hogy kiderüljön mit is tud.
Forca Barca!!!!
hady
Director del Fútbol

2013.05.19. 15:00:40

JOseppe
Jugador d'estrella

2013.05.19. 14:22:43

Subinho írta:hát ez szomorú... vagyis nem egyszeri hosszú kezelés sorozatról volt szó... :(
így érdekes lehet a következő szezon....
Hamár egyszer a vezetőség bízik Titóban, akkor szerintem Roura helyett kellene nekik a jövőben valami hozáértő másodedzőt találni.Mert ha ő kerül a kispadra, abban nem sok köszönet van. :cry:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Subinho
Director del Fútbol

2013.05.19. 14:18:24

hát ez szomorú... vagyis nem egyszeri hosszú kezelés sorozatról volt szó... :(
így érdekes lehet a következő szezon....
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.19. 13:25:20

A jövő héttől ismét New Yorkban kezelteti magát Tito Vilanova, a spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A 44 éves szakember nyálmirigyéből rosszindulatú daganatot távolítottak el decemberben, ezt követően, januártól tíz héten át a tengerentúli metropoliszban kezelték. Korábban, 2011 novemberében is átesett már ilyen operáción Vilanova.

A katalán klub szombati közlése szerint nyárra tervezték az újabb kezeléseket, melyeket azért hoztak mégis előre, mert a Barcelona már bebiztosította bajnoki aranyérmét.

Vilanova így ebben az idényben vasárnap a Valladolid ellen irányítja utoljára együttesét. Az utána hátralévő két bajnoki találkozón helyettese, Jordi Roura másodedző lesz a megbízott tréner.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.19. 12:38:36

pelle nem lenne rossz szerintem, ha mégis erre kerülne a sor.
a villarreallal és a malagaval sem volt rossz, sőt, a realnál pedig biztos vagyok benne, hogy a mai kerettel ő is nyert volna 4 év alatt 1 kupát és a 1 bajnoki címet.
barca99
Llegenda del Barça

2013.05.19. 12:37:51

Jelenleg én is Kloppot mondanám, de ha Vilanova minimum egy-két évig itt lesz, szerintem Frank De Boer lesz a favorit.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2013.05.19. 12:09:44

Barcaman1993 írta:
visca el barca írta:most olvasom a marcat és arrol cikkezgetnek, hogy van egy vészforgatókönyv arra az esetre ha tito nem tudná a későbbiekben vállalni. ez esetben pellegrini lehet az alternativa.... hurray...
Bárki tudna jobb alternatívát? Esetleg Heynkes, de ki tudja, hogy vele mi lesz? Lehet még ő se tudja...
A legjobb alternatíva Klopp lenne szerintem. Utána a következő nálam Bielsa.
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.19. 12:08:36

visca el barca írta:most olvasom a marcat és arrol cikkezgetnek, hogy van egy vészforgatókönyv arra az esetre ha tito nem tudná a későbbiekben vállalni. ez esetben pellegrini lehet az alternativa.... hurray...
És akkor Pellegrini egyszerre lesz a ManCity és a Barca vezetőedzője?
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.19. 12:00:06

mondjuk még midig jobb mintha rourat neveznék ki... simán kinézem azt is belőlük...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.19. 11:55:26

Bárki tudna jobb alternatívát? Esetleg Heynkes, de ki tudja, hogy vele mi lesz? Lehet még ő se tudja...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.19. 11:48:06

most olvasom a marcat és arrol cikkezgetnek, hogy van egy vészforgatókönyv arra az esetre ha tito nem tudná a későbbiekben vállalni. ez esetben pellegrini lehet az alternativa.... hurray...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.05.19. 10:33:07

bennike123 írta:szerintem egyértelműen új edzőre van szükség, a Bayern ellen 3-0 nál posztra cserél emellett semmit nem talált ki, sőt még mindig guardiola-ból építkezik, a csapatnak egy EDZŐ re van szüksége nem egy amúgy szimpatikus pancserre!
JÓ jó megnyerte a bajnokságot de nem volt igazán ellenfél csak más erős csapatok (Atletico,Real).
A HELYÉRE KLOPPOT szeretném, vagy vissza Guardiolat! (tudom, hogy a Bayernbe megy)
Maradni fog.Megmondta a vezetőség kerek perec, mit kell ezen elmélkedni annyit. :wink: A vezetőség benne látja a kulcsot a sikerek felé, mit nem lehet ezen érteni.0-7 összesités ide vagy oda, szerintem is egyértelműen a bajnoki cím mentette meg az állását.Ha jövőre is szenvedés lesz, és nyeretlenségek sora, majd akkor lehet számonkérni. Ahogyan ő is kérte. :roll: Az hogy a bayern ellen befúcsolt és egyhelyben álldogált, az nem volt meglepő a részéről, hiszen valószinűleg látta hogy a védelem egy tragédia, és hogy igenis ott kellesz a nyáron kezdeni az épitkezést. De lehet azt mondani hogy jókor ébredt fel, hát sajnos ebben is van igazság.Én is adnék neki még egy évet, aztán majd meglátják Sandróék hogy érdemes volt e a vele való folytatás avagy sem. :roll:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
bennike123
Jugador del Barça

2013.05.19. 09:50:51

szerintem egyértelműen új edzőre van szükség, a Bayern ellen 3-0 nál posztra cserél emellett semmit nem talált ki, sőt még mindig guardiola-ból építkezik, a csapatnak egy EDZŐ re van szüksége nem egy amúgy szimpatikus pancserre!
JÓ jó megnyerte a bajnokságot de nem volt igazán ellenfél csak más erős csapatok (Atletico,Real).
A HELYÉRE KLOPPOT szeretném, vagy vissza Guardiolat! (tudom, hogy a Bayernbe megy)
ab1daL
Director del Fútbol

2013.05.12. 16:47:36

A Barca edzői, akik első évükben bajnokságot nyertek: Bellamy, Samitier, Fernandez, Herrera, Venables, Van Gaal, Guardiola, Vilanova.

Vilanova a hatodik katalán edző, aki bajnoki címet nyert a csapattal Balmanya, Zamora, Samitier, Forns és Guardiola után.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.06. 19:06:26

de szvsz ezt túlreagáltad egy kicsit a csalódottságod miatt.
szerintem nem reagáltam túl, vagyis konkrétan semmi rosszat nem mondtam rá, hogy egy gúnyos "gratulálok" szólt ennek a cserének.
de szerintem ez tök érthető, ahelyett, hogy 70-75 perc között jönne egy ifista 4-2-es vezetésnél, kézben tartott meccsnél, vár a 86. percig, hogy beküldjön egy olyan embert, aki kb. az egész szezont végigjátszhatta, 90%, hogy a kövi meccsen is kezdő lesz, és ez a "rázzuk vissza a sérülésből" elv is sántít, mivel 1 hetet volt sérült, nem 5-6-ot.

nyilván ha majd a következő fordulókban több lehetőséget kap (és ez vonatkozik montoyáékra is) nyilván örülni fogok.

ettől az egésztől függetlenül mint írtam, elküldeném tito-t, azon objektív okok miatt, amit sokan és sok helyen leírtak már vele kapcsolatosan.
vagyis nem küldeném el, rourát küldeném el, és helyére tito másodedzőnek, amolyan "átjárónak" az új, remélhetőleg külsős edző és a csapat között tökéletes lenne.
meg amúgy is, ez a láthatatlan jobbkéz szerepkör jobban állt neki.
(ezt most csak azért írom, hogy nehogy valaki az gondolja, egyből elküldeném, mert busquetset cseréli be 4-2-nél, nem deut.)
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.05.06. 18:32:08

Hát nagyon kiváncsi leszek rá, hogy hogyan fogja majd kezelni a csapatot a jövőben, feltéve hogyha ő marad az edző (márpedig nagyon úgynézki).Én még mindig szkeptikus vagyok vele kapcsolatban,mint ember szimpatikus és minden tiszteletem az övé, de edzőként már nem vagyok benne biztos hogy ő a megfelelő választás.Na de nem baj, az ember mindig a saját hibájából tanul,ha befürdünk vele akkor Senoir Rossel úrék remélem szedhetik a bőröndöt. :D A tegnapi győzelem ellenére sem változott a véleményem róla.Mint ember mindig is szimpatikus marad, csak a munkásságában látok még némi ellentmondásokat. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.05.06. 21:18:58-kor.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2013.05.06. 10:22:07

shutterisland írta:gratulálok.

végre láthatnám a kedvenc fiatal játékosom, a 70. percben kettővel viszünk otthon, simán dominálunk, erre vár a 86. percig és akkor is behozza BUSQUETS-et.
minek ? hova ? miért ? vicc.

a többséggel egyetértek, hogy szívni fogunk vele jövőre, mert nem fog hozzá tenni semmit, nem nagyon írkáltam be ide.
de hogy még külön engem valami mással is fel is tud mérgelni....remélem megy vissza másodedzőnek.
Én megértem, hogy kedveled Deulofeut, de ahogy Busquets cseréjének sem volt valódi értelme, úgy a fiatal ifista meg örüljön neki, hogy egyáltalán ott ülhet a világ egyik legnagyobb klubjának a padján. Mindenki látja, hogy mekkora potenciál van benne, de azért, mert a másodosztályban produkált 1 nagyon jó évet, még nem kell automatikusan játszatni az első csapatban.

Ha ugye becserélte volna Tito, azt a Tellót kellett volna lehoznia, aki sokkal, de sokkal előrébb jár jelenleg a rangsorban, mint Deulofeu, egy évvel legalábbis biztosan, és idén rendre meg is hálálja a bizalmat. A vak is látja, hogy Deulofeu nagyobb játékos lehet sokkal, mint Tello, de a csapaton belüli egyensúlyra figyelnie kell az edzőnek, szóval érheti pár kritika Titót, de szvsz ezt túlreagáltad egy kicsit a csalódottságod miatt.
.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.05.06. 10:12:40

Ez már cikknek is elmegy, ne hogy kommentnek :lol: De érdemes volt végig olvasni. Egyetértek veled.

Emellett viszont nem értem, hogy mi történik a háttérben. Olvasva Tito nyilatkozatát, eléggé odamondott Piquének. Talán ez ne mvolt véletlen. Lehet, hogy valami nincs azért rendben.

(Piqué mostanában - 2-3 meccsen- azért össztekapta magát.
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.05.06. 00:46:35

Igen szidjuk Titot...Menjen innen...De lehet át kéne ezt gondolni...

Hiba hol volt...
-Ott hogy Puyollal úgy számoltak mint kb nagyrészben fix kezdő,pedig már nem képes erre...Megjegyzem Tito akart is center védőt,Thiago ugye nem jött össze...Gyanúsan a vezetőség okoskodott bele,hogy itt van Puyol...

-Továbbá,hogy Pedrotól miért nem szabadultunk meg...Válasz: a vezetőség spórolni akart,így nem volt pénz helyére másra...Így előlre maradtunk Messin kívül,egy impotens Pedroval,egy majd meglátjuk Alexissel,egy lábtörésből lábadozó 30éves Villával,meg sok igérettel...Így nekimenni egy szezonnak nem lehet hogy egy fix csatátunk van...De spóroltunk legalább...

-A középpályánk elfáradt,pláne Xavi,nem is csoda,jöttek a sérülések,rendre félig sérülten kellett játszani,nem tudtak formába lendülni...Igazából mikor ez a probléma kijött Tito már rég nem volt itt,nem látott úgy bele,most okoljuk már őt ezért...

Szal összegezzük...Egy olyan szezonon vagyunk túl ahol a vezetőség spórolt így egy rendes csatárral vágtunk neki a szezonnak,szintén spórolunk ezért nem vettünk centervédőt,egy 34éves bekkre,meg egy védekező középpályás Mascheranora építettünk aki szintén fiatal...Ennek ellenére kb középpályásokból felálló védelemmel a szezon feléig rekordokat döntünk,megy a játék motivált a csapat...

(És igen motivációs problémák nem voltak,nem egy meccset úgy hoztunk,hogy fordítottunk az utlsó percekig küzdve...Ha ez nem motiváció akkor kérdem én mi...Erre Tito nem tud motiválni,hát ha nincs itt nem tud ez tény...)

Aztán az edzőnk betegségből kifolyólag fél évig távol...A vezetőség egy frissen kinevezett másodedzőre bízza az 500millió erurós csapatot,mind a motiváció,mind az erőnlét visszaesik,vajon miért...Majd azt várjuk hogy egy korházban kemón lézengő ember New Yorkból telefonon mondja meg mit tegyünk...Majd visszajön egy szétesett csapathoz,még lézengve,úgy hogy az összes ellenfél már csúcsra pörgött,azt várjuk hogy rázza fel őket,a rengeteg sérült, félsérült játékosból csináljon pár hét alatt világverő alakulatot...Aham...

Majd jön egy Bayern megver minket 0-7re...Úgy hogy
- a kapusunk már más csapatban jár fejben...
- már a tartalék védőink is kidőltek,egy újjonc van középen...
-Alba is sérülésből tér vissza
- végén már Busquets sincs
-Xavi,Iniesta láthatólag formán kívül kb félig sérülten játszik,ugyanis rendre kidőlögettek ekkor egy egy hétre...
- a csapat kabalája a valaha volt legjobb,az az ember aki tudná tartani a lelket a csapatban szintén sérülten játszik,majd nem is játszik

És az ellenfél az utóbbi évek egyik legjobb formájában lévő gárdája,jah és kb minden bejön,nekik...Meg kapnak az első meccsen legalább 2 gólt ajándékba honfitársainktól...

Erre meg úristen menjen mindenki Tito kevés,rúgjuk ki a csapatot ahogy van...Megy a hiszti...

Közben mindezek ellenére BL 4 ben voltunk megint,és spanyol bajnok a Barcelona 90 pont fölötti teljesítménnyel valszeg a végére...Meg vagy 150 rúgott góllal...

Igazából egy ilyen elrontott szezontól mit várjunk még...Igen nem nyerünk mindíg,igen nem lehet mindíg akkora mázlink hogy a klucsembereink sosem sérültek...Megjegyzem az utóbbi években rendre mázlink volt e téren azért,hát most a sors visszadja,ennyi...

És igen kellenek változások,lesznek is olvashattuk...És hamár kiestünk kifejezetten örülök hogy így estünk ki mert így hozzá fog nyúlni a zsugori vezetés rendesen a kerethez...Az meg hogy milyen arányú a kiesés pont nem érdekel,mert egy megtépázott Barca volt ez...

Igazolások:

Neymar jó ötlet,hogy beválik e mit tudom én,de bárkit hoznánk ugyan ekkora kérdjelő,azért az bíztató benne hogy labdával körbefutja a védőket és képes egymaga megbontani a felállt védelem,ez tuti hogy kell ide...

A center poszton nem csodálom hogy nem akarja Hummels Tito,ugyanis minden nagy meccsen rendre akkorákat hibázik mint az állat...Kis meccsekre meg van védőnk...Thiago Silva meg jó döntés,kérdés sikerül e...

Reinával nem tudom mi itt a baj,amit lehet rendre fog,nem potyázik,tapasztalt,és még olcsó is...Valdesnél sztem mérföldekkel jobb...

És igen akarnak még egy csatárt,és megy Alexis- Villa,ez is jó döntés...Alexis helyett Pedrot küldeném,de kell a pénz az újjakhoz,Pedro meg 'mit is' ? sem ér...És azért valjuk meg kapott ő már elég lehetőséget...Ha emberi áron viszik mehet...Villa-ért meg most még kapunk valamit,jól el lehet adni,jövőre kb senkinek nem kell majd...

Jah és én Alvest elküldeném a fenébe,de úgy néz ki ebben nem gondolkoznak,no mind1,ha csak ez lesz a hiba belefér,és ki tudja ha jobban játszanak körülötte akkor talán ő is újra magára talál...
És ennyi...Egyszerűen nem értem mire itt ez a hiszti...

Jah megjegyzem hogy járt el volna a tika-taka felett az idő...Azért mert ha kb50%on játszunk akkor kikapunk...? Nem kiismertek minket,hanem nem csináltuk olyan szinten mint régebben...A probléma hogy köpéppályán soha nem veszítetünk labdát,namost ebben a szezonban ha letámadtak rendesen,akkor rendre...És ez a tiki taka lényege védekezés szempontjából...Ha középályán elveszítjük le lehet indítani minket láthattuk...És ezért nem ér vissza úgymondd Alves meg a többiek...Anno eladtuk a labdát az ellenfél 16osánál,mindenki letámadott,nem hagytuk kihozni,ha mégis kihozták addigra visszaértek a szélsők,és zárt Busquets,a védők meg kiléptek és megelőző szerelésekkel megállítják az ellenfelet,és mehetünk megint mi...De ha ezt középpályán tesszük meg,akkor nincs ki visszatámadjon,rögtön vezethetik a védelemre a labdát, szélsők több méter hátrányba vannak esélyük sincs odaérni,és kb a 2centernek jó esetben Busquetsnek meg talán Alba visszaér tüdő nélkül addigra kb,és nekik kéne megakadályozni hogy a lendületből érkező Cr-Benzema-Di Maria ne szerezzen gólt...Vehetünk mi hátra középre akárkit,ha lendületből érkeznek rájuk ilyen kvalitású játékosok gól...

Hogy miért volt ez,mert Xavi megöregedett,ez érezhető rajta,továbbá a szélső támadóink sokszor eltűntek a védők közt,alibi passzolgattak,Ini ha balon van újabb ember középről aki hiányzik,meghát a védőink fellépve középpályára nem egy ladbát elszórtak,illetve nem tudták megjátszani a középpályásainkat,mert nem volt ott elég mozgás stb...

Támadásban a tiki-taka lényege a gyors labdajáratás nem a tököm lökömködés,ami megint csak a kevés elmozgás miatt volt...Továbbá egy felállt védelmet egy csellel,illetve váratlan húzással lehet feltörni,ami nem csak Messitől kéne,pl a másik két támadónk is verje már meg az emberét,legalább tudjon elszakadni tőle...Illetve legalább csináljon teret Messinek hogy meg tudja csinálni ő...

Egyszóval nem a tika-taka avult el,hanem mi nem játszuk úgy mint anno...Ha úgy játszuk sosem lesz ellenszere,lásd Milan 4-0 idén,és akkor még sehol nem voltunk pl az 5-0ás Real meccs szintjéhez...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.05.06. 00:46:19

Így belegondolva, kissé lehiggadva, talán kaphat még egy év esélyt. Mert ez a Barcelona (lényegesen) jobban is tud játszani, mint azt tavasszal tette, még így félig kiherélve is. Emlékezzünk csak az őszi szezonra. Nem hoztuk azt a brutális gyilkos fölényt, mint korábban, de ezt nem is lehet elvárni, viszont a liga első felét veretlenül hoztuk le. Az alap tehát nem rossz. A rangadókkal baj van, ez már ősszel is látszott, itt mindenképp kellenek újítások taktikailag, mert egy valamirevaló csapat már jó eséllyel levédekezi a játékunkat, és akkor itt még nem is Bayern-Real szinten vagyunk.

Szóval az ősz jónak mondható volt, észrevehetőek voltak bizonyos újítások, direktebb játék, a szélek erősebb kihasználása, stb. Érezhető volt a korábbinál sokkal nagyobb küzdés, hajtás, utolsó perces fordítások. ha nem úgy ment a játék, akkor brusztoltunk. Aztán jött Tito betegsége, és mindez nyomtalanul eltűnt. És a játékosok érzésem szerint rutinból visszatértek ahhoz, amit előtte csináltak évekig, csak épp vezér és lélek nélkül. A direktebb, tempósabb játékból ismét tili-toli lett, csak épp cél nélkül. Hogy ezen Tito visszatérése után miért nem változtattunk, vagy ha próbáltuk, mért nem sikerült, az rejtély. Talán túl fásultak lettünk a köztes idő alatt, talán Tito sem koncentrált teljesen a szakmára a betegsége után, talán a szezon már így is bukta volt. Nem tudni. Mindenesetre az őszi szezonra lehet építeni, kellenek új játékosok, taktikailag is meg kell újulnunk bizonyos szinten, és a védekezést is meg kell oldani. Leírni persze könnyebb, mint megvalósítani, de ezért van a szakmai stáb.

Szerk:
Bestbarca írta:Reinával nem tudom mi itt a baj,amit lehet rendre fog,nem potyázik
Biztos, hogy ugyanarra az emberre gondolunk? :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2013.05.06. 00:54:00-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.05.06. 00:08:39

[quote="shutterisland"

de az ilyet nem tudom megérteni, hogy valaki a b ligában harcol a gólkirályi címért, felhozza, és mikor simán viszünk 2 góllal 20 perccel a meccs vége előtt, úgy, hogy egyébként is kb jövőhéten bajnokok vagyunk hivatalosan is, beteszi busquetset.
még ha valamelyik másik fiatalt nyomatja a padról..[/quote]

Vicces, hogy mit össze nem agonizálsz ezen a gólkirályi témán... Semmit nem von le Deu teljesítményéből szerintem, az hogy nem lesz gólkirály, mert mindenki látja a gól/játszott perc mutatókat. Nem azért ülteti a padra Tito mert szeret vele meccs közben beszélgetni, hanem mert adott esetben lehet olyan szituáció a meccsen, sérülés pl. hogy szükség lehet a játékára, de idén ő még nem tényező az első csapat számára.
Kép
Lezárt