http://onside.dk/files/onside.dk/images ... kaaret.jpg
Tulajdonképpen az csoda hogy minden meccsen csúcsteljesítményt nyújtott ennyi időn át. Idén láthatóan elfáradt, jött a sérülés is, senki nem gép. Nagy hiba volt játszatni egy ilyen meccsen ahol már nincs mit veszíteni a csapatnak.Deus írta:Hát pl. tegnap se kellett volna játszania Messinek, inkább fiatalok játszhattak volna...
Most innentől kezdve már ne játsszon Messi a szezon végéig. Inkább gyógyulgasson, járjon el az erőnléti edzésekre, menjen haza Argentínába, stb...
szerk:
ezt ajánlom mindenkinek figyelmébe!
http://www.youtube.com/watch?v=ShP-n0zxxdQ
Ez Leo. Aprítják, ütköznek vele, mégis tovább játszik... Elképesztő.
Nem értem én sem, hogy miért kellett játszatni. Abszolút semmi szükség nem volt rá. Gólkirályi cím megvan, bajnoki cím megvan, sérüléssel bajlódik...semmi nem indokolta a játszatását. Én hazaküldeném Argentínába, pihenjen, regenerálódjon, aztán júliusban welcome back.Deus írta:Hát pl. tegnap se kellett volna játszania Messinek, inkább fiatalok játszhattak volna...
Most innentől kezdve már ne játsszon Messi a szezon végéig. Inkább gyógyulgasson, járjon el az erőnléti edzésekre, menjen haza Argentínába, stb...
szerk:
ezt ajánlom mindenkinek figyelmébe!
http://www.youtube.com/watch?v=ShP-n0zxxdQ
Ez Leo. Aprítják, ütköznek vele, mégis tovább játszik... Elképesztő.
Jobb lesz ez így, pihengessen csak jó sokat, aztán augusztusban újult erővel kezdheti lövöldözni a gólokat.ab1daL írta:A sport.es értesülései szerint az idei szezonban már nem lép pályára Leo! Nem is bánom, végre lesz bőven ideje kipihennie magát, elmúlt években sosem volt hosszú vakációja.
A 2-es számmal van Messi. Felette pedig a bajszos úr Salvador Aparicio lehet, aki az első edzője volt, ha jól tudom (ha Jorge Messit nem számolom).Charlie írta:Szabadrúgásokról nekem mindig Mihajlovics neve ugrik be az elsők között.
Témához is hozzászóljak, hanyas számmal található Messi? (Jópofa, ahogy a gatya meg a mez áll rajta az priceless)
C.
Most már világos!visca el barca írta:termeszetesen a madridisták szavaztak rá. csk mivel mindenki topicjában van egy ilyen kérdés, itt sem maradhatott ki.hank1ee írta:Már elnézést, de a topik tetején mi ez a szavazás? Komolyan vannak akik nem látják itt őt szívesen? Ráadásul ennyien?![]()
termeszetesen a madridisták szavaztak rá. csk mivel mindenki topicjában van egy ilyen kérdés, itt sem maradhatott ki.hank1ee írta:Már elnézést, de a topik tetején mi ez a szavazás? Komolyan vannak akik nem látják itt őt szívesen? Ráadásul ennyien?![]()
Voltak olyanok akik csak a poén kedvéért szavaztak így, talán én is közéjük tartozom, de már nem emlékszem. De lehet, hogy egy-két madridista is szavazott, őróluk már elhiszem, hogy nem szívesen nézik Barca mezben a kis Bolháthank1ee írta:Már elnézést, de a topik tetején mi ez a szavazás? Komolyan vannak akik nem látják itt őt szívesen? Ráadásul ennyien?![]()
Én meg azt hittem Elijah Woodot újra visszahívják, h öltsön megint Frodóisztikus méreteket. Meg persze akkor már Peter Jackson rendeziGareth Tello írta:Tyrion Lannister alakítója, Mr. Dinklage.Deus írta:Ki lesz a főszereplő? Messi?Oscar hiányzik az egyéni trófeáiból.
A magasságuk úgyis egyezik.
Tyrion Lannister alakítója, Mr. Dinklage.Deus írta:Ki lesz a főszereplő? Messi?Oscar hiányzik az egyéni trófeáiból.
Nakamura, Pirlo, Gerrard, Sneijder akár, de ők szerintem nem az a szint e téren, mint Juninho.shutterisland írta:igazából én az aktívakra gondoltam, azért is említettem csak juninho-t, mert nem tudom, hogy focizik e még katarban, vagy hol, vagy sem.
a többi név, akit itt bedobtok, már visszavonultak.
ha őt (őket) nem nézzük, akkor ?
Ennyi. Juninho akkora király volt, amekkorát azóta sem hordott a hátán a föld.visca el barca írta:juninho. ez annyira alap, mint h messi a világ legjobb játékosa.
Az 1-es számú gyerek már-már crouchi magasságokban.Charlie írta:Témához is hozzászóljak, hanyas számmal található Messi? (Jópofa, ahogy a gatya meg a mez áll rajta az priceless)
R. Carlos, Chilavert, Zico, Platini, de a két top az Juninho és Mihajlovic nálam is.Charlie írta:Szabadrúgásokról nekem mindig Mihajlovics neve ugrik be az elsők között.
Témához is hozzászóljak, hanyas számmal található Messi? (Jópofa, ahogy a gatya meg a mez áll rajta az priceless)