palesz77 írta:blaugrana99 írta:Addig szarakszunk amíg elviszik előlünk a palit.

A Santos megunja az alkudozásunkat aztán odaadja a reálnak.
Ez most nem kifejezetten neked szól, de én ezt komolyan nem értem, ilyenkor a pánikolást. Minden egyes komolyabb igazolásnál ez van évek óta.. Fabregasnál is, Ibránál is, Sancheznél is, Villánál is folyamatosan ez volt, hogy ajánlunk egy összeget, ők meg mondják hogy "jaaaj mégse elég ennyi, több kell, ennyiért nem engedjük", itt meg ment a pánik, hogy akkor megunják majd biztos, és eladják másnak. Aztán láthatjuk mi lett.. Ez szimplán arra jó, hogy felstrófolják az árát Neymarnak. Ha ő ide akar jönni, akkor ide fog. Nem a klubja dönti el hova fog ő aláírni. A Santos csak próbál minél többet kicsikarni az üzletből - szerintem.. Várható volt, hogy sokáig megy majd a huza-vona, de attól még hogy alkudoznak az árán attól még mindig felénk áll a szénája - persze még akárhol kiköthet, de őszintén csodálkoznék ha nem nálunk folytatná a következő idénytől a kis Brazil.
Persze, de ez mindig így van. Most naponta bedobnak egy csapatot amelyik "szintén vinné", szerintem nem sok maradt már ki azokból akik képesek egy ilyen árú játékost leigazolni, volt a Real, aztán a Bayern aki "majd 80 milliót adna érte"

Tegnap meg pont a PSG, jövő héten még biztos bedobják a City-t meg a Chelsea-t is. Semmi másra nem való az egész csak az ár feljebb srófolására meg hogy még jobban sztárolják a már amúgy is túlsztárolt játékost.
A legjobb hogy a jövő évi szereplés marhára nem attól függ elsősorban, hogy Neymar itt van vagy nincs itt, sokkal inkább attól hogy a védelemmel mi lesz, meg hogy a középpályán hogy akarjuk visszaszerezni azt a fölényt ami megvolt évekig, de idén elveszett a sérülések, Xavi visszaesése, a csapat általános rossz formája stb. miatt.